ביקורת מסעדות

כתבות אחרונות

 
מעדניית קפה אסיף / צילום: אמיר מנחם

ביקרנו בבית הקפה החדש והמדובר אסיף וחזרנו עם תשוקה לפלפלים חריפים

מיזם של השקעות בהייטק בחר להשקיע במרכז קולינרי, שיש בו גם בית קפה, גינת גג של עשבי תיבול וספרייה של אלפי ספרי בישול • ואיך האוכל? ביקרנו ב"קפה אסיף", שנפתח השבוע

רועי ירושלמי 10.07.2021
קפה לוריס. חיפה / צילום: גל לירן

8 הצעות לטייק אוואיי עם אוכל טעים ונוף מפתיע

גם אחרי הקורונה, לפעמים הרבה יותר כיף לא לשבת במסעדה אלא לידה - בייחוד אם ליד יש נוף יפה או פינה רומנטית בטבע • 8 הצעות לטייק-אוואיי, עם לוקיישן אטרקטיבי לצדן

רועי ירושלמי 19.06.2021
קרפצ’יו בקר עם פרמזן / צילום: ספיר קוסא

מה חדש במסעדת סטייקים בת 25 שנה? כלום, וטוב שכך

מה כבר אפשר לחדש בתפריט שכמעט לא השתנה כבר רבע מאה, ומרכיב בעיקר סטייקים, המבורגרים וצ’יפס? כלום, האמת. וטוב שכך

חיליק גורפינקל 08.05.2021
אצל טניה. מבחר עצום של כיסונים מכל הסוגים / צילום: אריק רובין

מבקר האוכל שלנו הגיע בטעות לחדרה וגילה עולם מופלא

בזכות הווייז ששלח אותי (בטעות?) לחדרה, גיליתי מקום מופלא של כיסונים רוסיים • מה אומר: נער הייתי וגם זקנתי, כאלה לא טעמתי מעולם • ויש משלוחים!

חיליק גורפינקל 24.04.2021
בר 51 / צילום: בר 51

ביקורת מסעדה: בר 51 - יש מקומות ששווה להוריד בשבילם את המסכה

חיליק גורפינקל חוגג עשור כמבקר המסעדות שלנו, ואיזה עשור זה היה • ולמרות שכבר פחות בא לו לצאת (כי הגיל וקורונה), ב"בר 51" היה לו כיף וטעים (ויקר)

חיליק גורפינקל 10.04.2021
קפה במסעדת עזבה / צילום: מינרווה דאוד

מסעדת עזבה בגליל: זו לא סתם חזרה למסעדות, אלא זו השיבה הביתה

החזרה אל המסעדות הזכירה לי כמה כיף לפגוש אנשים וכמה זה יכול להיות מנחם, בתנאי שהאוכל מעולה וכך גם החברה • במסעדת עזבה מתקיים הצירוף הנדיר הזה

חיליק גורפינקל 03.04.2021
הסביח של אפי / צילום: עמית כץ

אוכל רחוב: חזרתו של קיסר הסביח והבסטה המפתיעה בשוק הכרמל

קיסרות הסביח של אפי או מלכות הסביח של אשר? למה לבחור כשאפשר גם וגם

חיליק גורפינקל 20.03.2021
כריך אונטריב / צילום: ארז חרודי

תפריט נטול שטויות: B12 מצאה דרך לחדש בעולם הסנדביצ'ים

הסנדביצ'ים של B12 הם מפלצת אימתנית של פחמימות וחלבונים, שאינה מיועדת לרכי הלבב או למאותגרי הכולסטרול • מתברר שיש מה לחדש גם בתחום הלעוס הזה

חיליק גורפינקל 27.02.2021
שרון כהן (מימין) עם אחד מטבחיו במסעדת שילה / צילום: יונתן בן חיים

ניצחון הטרטר על הטוסטוס. משלוח ממסעדת שילה

שילה נחשבת לאחת ממסעדות היוקרה המוקפדות בארץ • מי רוצה לארוז מנות כאלה בקופסאות פלסטיק ולשגר אותן בלילה קר על אופנוע? • אבל גם בסלון שלנו וגם במחיר יקר רצח, הקסם הצליח להשתחזר

חיליק גורפינקל 30.01.2021
חמי פסקא. השף והבעלים / צילום: חיליק גורפינקל

ביקורת משלוחים: המסעדה הטבריינית הכי טובה בחיפה

שולה אולי רק בת שנה וחצי, אבל היא מרגישה כמו מסעדת פועלים בת 150 - כמה פשוט, ככה טעים • ועד שאפשר יהיה להגיע אליה פיזית, תתפללו שאתם באזור המשלוחים

חיליק גורפינקל 16.01.2021
אבישג לוי / צילום: שני רייך

ביונד מיט ואניס: הטרנדים הקולינריים של 2021

מארוחות שפים בבית ועד לאוכל בישיבה על המדרכה • מסלי פיקניק מושקעים ועד קבוצות רכישה של ירקות • הקורונה עיצבה את השנה הקולינרית שבדרך • מה יישאר איתנו ביום שאחרי החיסון?

רועי ירושלמי 08.01.2021
דג לברק מטוגן עטוף בעלה בננה / צילום: יונתן בן חיים

פאד תאי על טוסטוס. ביקורת משלוח ממסעדת "בית תאילנדי"

אומנם כדי לקבל משלוח מ"בית תאילנדי" בשישי בערב צריך להתקשר באחת בצהריים, אבל כשהמשלוח סוף סוף מגיע, הוא עושה את העבודה: מנפיק לך ארוחת ערב חגיגית, כמעט יציאה אמיתית, וטעימה פחד, ממש כמו במסעדה • ויש גם מתכון

חיליק גורפינקל 26.12.2020
קארי אדום של נדב ודניאל, שמתבסס על חלב קוקוס ומחית בתוספת דג מטוגן, טופו או שרימפס / צילום: איליה מלניקוב

לא צריך לנסוע לתאילנד: אפשר פשוט לקבל הביתה קארי משובח ממסעדת שף

שלל המשלוחים שמנחמים את המבודדים ויושבי הבית גדול כיום מתמיד • להם נוסף בתקופה האחרונה גם גל של מארזים וחומרי גלם, שעד לאחרונה היה אפשר למצוא רק במסעדות שף. אחד הכוכבים בגזרה הזו הוא הקארי התאילנדי

רועי ירושלמי 07.11.2020

יש לא מעט פיצות בתל אביב, אבל זאת טובה ממש

אם בשאר מסעדותיו עושה צביקי עשת עבודה הגונה פלוס (וזה המון), בפיצה הוא ממש מצטיין • יש לא מעט פיצות טובות בתל אביב, אבל האקסטרה ב"פיצה גרינברג" הוא בדמות המקצוענות של עשת • ביקורות משלוחים, תת-מדור חדש

חיליק גורפינקל 31.10.2020
מרכז התרבות "דה יאפא" / צילום: אפיק גבאי

אוכל יפואי. כן, יש דבר כזה, וכדאי להכיר אותו

יפו מרימה ראש בזמן האחרון: מרכז תרבות וקולינריה לצד מסעדות חדשות, תוך גיבוש זהות של המטבח היפואי • יש דבר כזה, מתברר, והוא שונה מהמטבח הערבי של הצפון, המוכר יותר • זוהי יפו, ילדה

רועי ירושלמי 27.08.2020
פנקוטה תירס ששודכה לפופקורן מקורמל  / צילום: ניצן רובין

בים בם בום: איך הפך התירס לאבוקדו החדש

אחרי הקורונה יהיה גל של מסעדות יוקרה, מתנבא השף שחף שבתאי, ורואה במסעדה החדשה שלו, סנונית ראשונה • אחד הכוכבים בתפריט הוא התירס, שעכשיו בשיאו • גם בגרסת פנקוטה תירס עם פופקורן מקורמל

רועי ירושלמי 13.08.2020

   1234567   

   נמצאו 110 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 7

צרו איתנו קשר *5988