בשר מתורבת

כתבות אחרונות

 
רדיפיין מיט. סטיילינג: נעה קנריק / צילום: אפיק גבאי

האם רדיפיין מיט הישראלית תצליח לשנות את שוק תחליפי הבשר?

Redefine Meat הישראלית משיקה השבוע המבורגר, קבב "טלה", נקניקיות ומוצרים נוספים שמתיימרים לספק חוויה של אכילת בשר מהחי • אשחר בן-שטרית, מנכ"ל החברה: "המתחרים שלנו אינם חברות שמייצרות תחליפי בשר, אלא חברות הבשר המסורתיות והוותיקות" • אירועים ומינויים

שני אשכנזי 27.07.2021
מתקן הייצור של פיוצ'ר מיט / צילום: פיוצ'ר מיט

דיווח: נסטלה לוטשת עיניים לשוק תחליפי הבשר ומשתפת פעולה עם פיוצ'ר מיט הישראלית

נסטלה מפתחת ביחד עם הסטארט-אפ הישראלי פיוצ'ר מיט מוצרים המשלבים בין בשר מתורבת ובין מרכיבים מן הצומח • החיבור יאפשר לפיוצ'ר מיט לייצר ולשווק במהירות רבה יותר מוצרים המיועדים לקהל הרחב

חיה אנגל ושני אשכנזי 13.07.2021
מטה סופטבנק בעמק הסיליקון / צילום: Shutterstock, Sundry Photography

מיהן ציידות חדי הקרן הישראלים ולמה כניסת סופטבנק לישראל משמעותית?

יוסי כהן, ראש המוסד היוצא, מונה לנהל את פעילות קרן ההשקעות הטכנולוגית הגדולה בעולם, סופטבנק, בישראל • וגם דירוג קרנות ההון סיכון הישראליות שזיהו הכי הרבה יוניקורנים • סיכום השבוע שהיה בהייטק

אופיר דור 10.07.2021
גידול סטייק במעבדת אלף פארמס ברחובות / צילום: Reuters, Amir Cohen
פודטק | ניתוח

תעשיית הבשר המתורבת רותחת, וגיוס בשווי מיליארד שקל הוא רק ההתחלה

חברת אלף פארמס הודיעה על גיוס של 105 מיליון דולר, השלישי בגודלו בעולם בתחום הבשר המתורבת • האם סטייק מודפס יכול להזניק את הכלכלה המקומית? לפי בדיקה שבוצעה בישראל, תעשיית הפודטק המזנקת יכולה להוסיף למשק המקומי כ-11 אלף עובדים עד 2030

שני אשכנזי וגלי וינרב 08.07.2021
סטייק של אלף פארמס / צילום: אלף פארמס

לפי שווי של כמיליארד שקל: חברת הבשר המתורבת מרחובות משלימה את אחד הגיוסים הגדולים בעולם בתחום

חברת אלף פארמס גייסה 105 מיליון דולר • זהו אחד הסכומים הגבוהים ביותר שגייסה חברת בשר מתורבת בעולם עד היום • כספי הגיוס יושקעו בהגדלת יכולת הייצור והרחבת הפעילות הבינלאומית לקראת השקה ראשונית של מוצר ב-2022

שני אשכנזי 07.07.2021
מיטק תחל בפיתוח בשר חזיר מתורבת / צילום: Shutterstock

החברה שרוצה להדפיס בשר חזיר ולשבור את השווקים בעולם

החברה הישראלית שעוסקת בייצור בשר מתורבת למאכל ללא צער בעלי חיים, וכבר פיתחה טכנולוגיות לגידול בשר בקר ועוף, הודיעה שתחל במחקר ופיתוח גם לייצור בשר לבן • בשר חזיר הוא הבשר הנצרך ביותר ברחבי העולם

שני אשכנזי 06.07.2021
מתקן הייצור של פיוצ'ר מיט / צילום: פיוצ'ר מיט

ראשונה בעולם: פיוצ'ר מיט מקימה ברחובות פס ייצור לבשר מתורבת

מתקן הייצור התעשייתי שהקימה חברת פיוצ'ר מיט יספק 500 ק"ג בשר מתורבת ביום ויחסוך כ-30% מהעלות הממוצעת בענף • האם יש לבשר המתורבת סיכוי לנגוס בשוק הבשר המסורתי שמגלגל מעל טריליון דולר בשנה? ומה הסיכוי של חברה כחול-לבן לנצח במרוץ למדפים?

שני אשכנזי 23.06.2021
תחליפי בשר של החברות ביונד מיט ואימפוסיבל פודס / צילום: Shutterstock

חי ובועט? תחום תחליפי הבשר הוא לא רק בריא, אלא יכול להיות גם השקעה עסיסית

כצרכניות, התחזקות התחרות בשוק תחליפי הבשר היא בשורה משמחת • כמשקיעות, מגמה זו היא אינדיקציה טובה להגדלת הפיזור או לפחות לכך שחייבות לעשות שיעורי בית לפני כל השקעה • האומנם חברת ביונד מיט היא מבשרת מהפכה?

אלה אלקלעי 04.06.2021
כהן, אייזן, אלדן, סביר, גולדשטיין, סלע-שלו / צילום: רמי זרנגר, שלומי יוסף, רשות החדשנות, סופרמיט, קרדיט GFI ישראל, ליבי קטן נאור

ישראל עוד יכולה להפוך למעצמת מזון מתורבת, אך הדרך לשם ארוכה

בחודש דצמבר סינגפור הפכה להיות המדינה הראשונה המאשרת שיווק לצרכנים של בשר המגודל במעבדה, מה שפתח "מרוץ חימוש" בתחום • פאנל מומחים, שהתכנס במסגרת סדרת מפגשי האונליין "תוכנית עבודה" של גלובס בשיתוף תנובה, דן ביכולת של ישראל להפוך למובילה בתחום

הילה ויסברג 13.04.2021
וול סטריט בניו יורק / צילום: תמר מצפי

מיט-טק תרשום את מניותיה בנאסד"ק ותגייס כ-22 מיליון דולר

שרון פימה, מנכ"ל החברה: "הגיוס מקנה למיט-טק יכולת להאיץ את הפיתוח הטכנולוגי וכן להתביית על חברות מטרה לרכישות אפשריות בעתיד"

שני אשכנזי 14.03.2021
סטייק של אלף פארמס / צילום: אלף פארמס

מחקר: ב־2030 מחיר בשר מתורבת יהיה בהישג יד

מחקר חדש שבוצע על ידי פירמת המחקר העצמאית CE Delft, מעלה כי אילו מפעלי הבשר המתורבת יתבססו על אנרגיה מתחדשת, בשר מעבדה עשוי להקטין את טביעת הרגל האקולוגית של תעשיית הבשר ולהתחרות במחיריו בתוך פחות מעשר שנים

שני אשכנזי 10.03.2021
פרופ’ יובל דורפן, ראש המכון לביולוגיה סינטטית במרכז הבינתחומי / צילום: גלעד קולורצ'יק
יובל דורפן | ראיון

"בעתיד נוכל לגדל את הבית מצמח או פטרייה, במקום לבנות אותו"

ד"ר יובל דורפן, ראש המכון לביולוגיה סינטטית במרכז הבינתחומי בהרצליה, מסביר כיצד הטכנולוגיה שהתפתחה בעשורים האחרונים מאפשרת להנדס יצורים חיים ואפילו בני אדם • "אנחנו מדברים על מהפכה בסדר גודל שעשתה האלקטרוניקה. אנחנו מביאים את אותם חוקים של עולם ההנדסה, אל הביולוגיה"

גלי וינרב 17.02.2021
סטייק מודפס של רידיפיין מיט מטוגן במחבת / צילום: רידיפיין מיט

החברה הישראלית שמדפיסה "סטייקים" גייסה 29 מיליון דולר: מקימה מפעל ומתקרבת להשקת מוצר

רידיפיין מיט גייסה את הסכום הגבוה ביותר שגייסה אי פעם חברת תחליפי בשר בסבב A • החברה מפתחת מוצרי דמוי בשר, המיוצרים במדפסת תלת ממד • מייסד החברה: "זה תחליף הבשר הכי טוב שיוצר אי פעם. ב-2030 נהיה חברת הבשר הגדולה בעולם"

שני אשכנזי 16.02.2021
שניצל פיוצ'ר מיט / צילום: איל יצהר

לקחנו ביס מהעתיד: טבעונית וקרניבור יצאו לטעום לראשונה קציצה שגדלה במעבדה, מה הם חשבו?

בעוד כמה עשורים לא נוכל לצרוך בשר מן החי • הפתרון המבטיח ביותר: בשר מתורבת, שגדל במעבדה • שלחנו את שני אשכנזי, טבעונית מזה שנים רבות, ואת רועי ירושלמי, כתב האוכל הקרניבור שלנו, כדי לטעום לראשונה קציצה שהונדסה בחברת פיוצ'ר מיט בישראל • מה הם חשבו על מזון העתיד?

שני אשכנזי ורועי ירושלמי 13.02.2021
סטייק של אלף פארמס / צילום: אלף פארמס

לראשונה בעולם: חברה ישראלית הדפיסה סטייק בגודל מלא במעבדה

חברת אלף פארמס ופרופ' שולמית לבנברג מהטכניון הצליחו לראשונה בעולם לייצר סטייק אנטריקוט במעבדה, ללא שחיטה • הסטייק מכיל רקמות שריר ושומן ומערכת המדמה כלי דם ברקמה המאפשרת ייצור של כל סוג סטייק, בכל גודל אפשרי • מדובר בפריצת דרך עולמית בתעשיית הבשר המתורבת

שני אשכנזי 09.02.2021

   1   

   נמצאו 15 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 1

צרו איתנו קשר *5988