חיים כהן

שף ישראלי ידוע

כתבות אחרונות

 
הבר "ביר גארדן" בתל אביב סגור ונעול. סגר סבב ב' / צילום: כדיה לוי, גלובס

"ההחלטה לא לאפשר שירות עצמי במסעדות תמוהה וזאת בלשון המעטה"

ראשי ענף ההסעדה שוב קוראים לצמצום ההגבלות על המסעדות: "דורשים מממשלת ישראל להורות על פתיחתם מחדש של העסקים לשירות איסוף עצמי וישיבה במקום פתוח לתפוסת קהל של עד 10 אנשים" • לטענת איגוד המסעדות, 150 אלף מעובדי התעשייה הוצאו לחל"ת או פוטרו

שני מוזס 05.10.2020
תומר אגאי / צילום: כדיה לוי, גלובס

השף תומר אגאי: "כבר לא מספיק לבשל טוב בשביל להוציא אנשים מהבית"

למה הוא כל כך מעריץ את חיים כהן, לאיזו מנה מהילדות הוא הכי מתגעגע, הטורטליני הזעירים שלעולם לא ישכח, מסעדת הדגים שהוא הכי אוהב וכמובן: הקורונה • חיליק גורפינקל בשיחה עם תומר אגאי, השף של מסעדת "סנטה קתרינה" ואחד הקולות הבולטים של מחאת השפים

חיליק גורפינקל 22.08.2020
השף חיים כהן / צילום: איל יצהר
פורטפוליו | ראיון

"עקצו את המסעדנים": חיים כהן רוצה לפגוש את שר האוצר ולהציע לו "הודנה"

השף חיים כהן מספר איך נשאב לתוך מאבק המסעדנים אחרי שהוציא לחל"ת 300 עובדים, על התחושה שאין הנהגה כלכלית ועל הדיבור בענף: "אומרים שעקצו אותנו ואנחנו נעקוץ בחזרה"

ליאת רון 13.06.2020
ארנק דיגיטלי / צילום: shutterstock
חזי בצלאל | בלעדי

חזי בצלאל נכנס לתחום הבנקאות והאשראי הסלולרי בישראל

מקים את wepay, אפליקציית תשלומים ואשראי שתהווה תחליף לחשבון הבנק

גד פרץ 11.09.2019
משבר המסעדות 2 / צילומים: איל יצהר, רפי דלויה, אפיק גבאי, אנטולי מיכאלו

חוק הטיפים, חוק הפיקדון ובעיית כוח אדם: כך נראה משבר המסעדנים בישראל

לא רק תן ביס וסיבוס: 5 צרות נוספות שמאיימות על ענף המסעדנות • איציק חנגל: "אנשים רק מבקשים להתפרנס. סליקה של כרטיסי אשראי וסליקה של תן ביס, פיקדון עובדים זרים, היטלים רטרואקטיביים - אנשים נהרסים ואף אחד לא אומר שהוא מבין שיש בעיה"

יעל בן ישראל 10.08.2018
כהן. מסעדה חדשה / צילום: תמר מצפי
בתי קפה | לפני כולם

השף חיים כהן יפתח מסעדת "פילדלפיה" גם ברמת-השרון

המסעדה תוקם במתחם תחנת הדלק פז בצומת הכפר הירוק ■ בבעלות השף המסעדות "דיקסי" ו"יפו תל-אביב"

שלומית צור 29.06.2016
השף דיוויד פרנקל / צילום: איל יצהר

"השיימינג כואב - אבל מסעדה טובה לא תיסגר בגלל פוסט"

הלקוחה שהתחמקה מהזמנת המינימום ורצה לפייסבוק ■ השף שהתרברב באינסטגרם ■ הזוג שעורר ריב ענקי ברשתות ■ ניתוח G

יעל בן ישראל 24.05.2016
אביב רפואה (מימין) וחיים כהן.  "עדיף שיקנו שני סכינים ומשחיז מאשר עשרה סכינים" / צילום: תמר מצפי

חיים כהן נכנס לאינטרנט: שת"פ קולינרי עם אתר buy2

השף חיים כהן מנסה מתכון חדש: יחד עם מייסד האתר buy2, אביב רפואה, הוא משיק חנות אונליין בשם kitchen story ■ בתפריט: מוצרים למטבח במנעד רחב של מחירים, לפודיז וגם לעקרי-בית נואשים ■ "אני לא פרזנטור, אני שותף מלא במיזם ומאמין בו"

ענת ביין-לובוביץ' 03.04.2016
 סימון וינסנט ורון חולדאי/ צילום: אביב חופי

הרשת החברתית: מי הגיע לחגיגות 50 שנה למלון הילטון ת"א?

וגם: מה עשה השף חיים כהן באירוע "וולוו טיים - מפגשי השראה"?

ספיר פרץ-זילברמן 26.10.2015
יפו תל אביב/ צילום: עמית גירון

המסעדה שתוכלו להתנחם בה בימים טרופים אלה

עם ישראל חי, מתברר שוב, וכל עוד הוא חי - הוא גם אוכל ■ חיליק גורפינקל חזר ממסעדת "יפו תל-אביב" של חיים כהן

חיליק גורפינקל 23.10.2015
שלישיית הגמר מאסטר שף / צילום:דניאל בר און

מתכון מנצח

רגע לפני גמר "מאסטר שף", הנה כמה תובנות מפרספקטיבה של 5 עונות

ניר קיפניס 01.09.2015
מאסטר שף / צילום: צילום: יחצ

מתרחקים מהסירים

האם הרמה בעונה הנוכחית של "מאסטר שף" גבוהה מדי?

ניר קיפניס 19.07.2015
מסעדת טאיזו / צילום: תמר מצפי

10 המסעדות הטובות בת"א - והמתכונים המנצחים שלהן

דירוג "ליידי גלובס": אלה המסעדות בת"א שבהן תוכלו למצוא מנות מנצחות

מרב סריג 01.04.2015
מנה של מסעדת טופולופומפו / צילום: דן פרץ

כמה באמת נשאר למסעדן ממנה שעולה 250 שקל?

הרבה זעם מושך התמחור במסעדות היוקרה ■ האם זהו המחיר, האמוציות או בכלל מתח חברתי? ■ השפים מצידם לא נשארים חייבים: המדינה מלאה במגדלים ובמכוניות פאר, לכל ילד יש אייפון, אבל רק על מחירי המסעדות מתבכיינים

מרב סריג וניר קיפניס 27.09.2014
צנצנת בהכנה / צילום: ענבל מרמרי

ביקור נדיר במפעל ייחודי שהוא סטארט-אפ קולינרי-חברתי

"שף בוקס" מייצר ערכות מוכנות לעוגות ולעוגיות ופועל לשילובם של פגועי נפש בקהילה ■ 4 שפים - ישראל אהרוני, שי-לי ליפא, חיים כהן וגיל חובב - התנדבו לתרום מתכונים למארז מיוחד לראש השנה

מרב סריג 13.09.2014
חיים כהן / צילום: ענבל מרמרי

השף חיים כהן: "250 שקל לסועד זה יקר? שלא יבואו"

השף חיים כהן על צוק איתן: "במקרה הכי גרוע אחפש עבודה אחרת, אני תמיד יכול לבשל חביתות" ■ "יש איזו תפיסה שמסעדות הן מכונת כסף, זה לא נכון"

מרב סריג 17.08.2014

   123   

   נמצאו 37 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 3

צרו איתנו קשר *5988