מיסטר G

כתבות אחרונות

 
עבודה של פאטמה שאנן / צילום: רן ארדה

כובשות את הנרטיב: אמניות פלסטיניות עכשוויות מספקות נקודת מבט חדשה

ואדי סאליב שלא הכרתם, דם מחזור במקום דם של מלחמות ופירוק דימוי האישה כמולדת - כל אלה ועוד הם מוטיבים בתערוכה חדשה בחיפה שבה אמניות פלסטיניות נאבקות על מקומן במאבק הלאומי

צאלה קוטלר הדרי 16.08.2019
איור: עומר הופמן

כשהמחלה פתאום תופסת אותך. טור אישי, מאוד

מתברר שבמטוס שעומד להתרסק אין אתאיסטים. אחרי 50 שנים שבהן אלוהים ואני לא היינו בקשר, מצאתי את עצמי באישון לילה בטיפול נמרץ, מנהל איתו שיחה. אחת מרבות שהיו לי בשבועות האחרונים

ליאור טומשין 16.08.2019
זמן אמיתי / צילום: ליאת פדרמן

30 שנה לבית הספר לברמנים "זמן אמיתי": "עד שנות ה-90 האלכוהול נתפס בישראל כחוסר תרבות"

בית הספר לברמנים "זמן אמיתי" חוגג 30, וזה לא עניין של מה בכך במדינה שלפני 30 שנה עוד התייחסה לאלכוהול כאל דבר מגונה • מי בכלל חשב אז על ברי קוקטיילים ייעודיים ועל ברמן כבעל מקצוע מכובד

חיליק גורפינקל 16.08.2019
סוניה סודרי / צילום: כפיר זיו

סוניה סודרי, שהקימה תיאטרון פרינג' נשי-חרדי: "רכזות התרבות החרדיות מפחדות להזמין אותנו להופיע"

גם אחרי שחזרה בתשובה והפכה לחרדית, סוניה סודרי המשיכה לחלום על תיאטרון • אז היא הקימה בית ספר למשחק שבו לומדות נשים מהמגזר, ושממנו צמח תיאטרון פרינג'

ליאת רון 16.08.2019
הברבור, מס׳ 17 / הילמה אף קלינט באדיבות קרן הילמה אף קלינט

הרוח של הילמה: הציירת הרוחנית שזוכה להכרה עשרות שנים אחרי מותה

הילמה אף קלינט ביקשה שציוריה יתפרסמו רק 20 שנה לאחר מותה משום שהיא האמינה שהיא מציירת לעתיד • כמה עשרות שנים אחר כך, אחרי תערוכה שוברת שיאים בגוגנהיים ועם פתיחת תערוכה העוסקת ביצירתה במוזיאון תל אביב, כבר ברור שהיא צדקה

צאלה קוטלר הדרי 10.08.2019
האי קונשיר, הדרומי ביותר בשרשרת האיים  /  Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

הקוריליים, האיים שלא שמעתם עליהם

באיים הקוריליים שבין רוסיה ליפן, אין חופים זהובים, אין דקלים ואין פינה קולדה • אז למה להגיע לשם? כי כל אי שונה מחברו, ויש בהם טבע יוצא דופן ותחושה של קצה העולם • זהו מקום נידח במיוחד, רק כ–150 תיירים פוקדים אותו בשנה • גליה גוטמן הייתה אחת מהם

גליה גוטמן 10.08.2019
הטאקו של הונולולו / צילום: אסף קרלה

מדוכני רחוב ועד כוכבי מישלן: טאקו ללא גבולות

הטאקו כובש את העולם בסערה: מאוכל רחוב מרכז–אמריקאי הפך למנה שמוגשת גם במסעדות שף • גם בארץ הוא מככב בשלל מסעדות, מגרסאות מסורתיות עם אסאדו ושעועית שחורה ועד למילוי ליצ’י, טרטר טונה, חמציצים ופופקורן

רועי ירושלמי 10.08.2019
בית קנדינוף/ צילום: שרית גופן

מסעדת בית קנדינוף ביפו העתיקה

בית קנדינוף הוא יופי של מקום לאכול בו, תרתי משמע • חלל ענק ויפהפה ביפו העתיקה עם שירות מצוין ואוכל טעים • רק שירגיעו קצת באגף ה"זה עם זה עם זה וגם זה" בכל מנה

חיליק גורפינקל 10.08.2019
צפון אמריקה בסטיישן

צפון אמריקה בסטיישן, שבוע 28: מתחילים לראות את הסוף

מג'רי מתחילים לבקוע קולות רקע של ילדות שמתעוררות לעוד בוקר רגוע שיקרב אותנו לסוף החלום • מביט בתאריך שבתחתית המסך ולא מאמין שבעוד עשרה ימים זה נגמר, אמאל'ה

אבי עמית 10.08.2019
עין נזם/ צילום: יותם יעקבסון

מעיינות חבויים וכדורים פורחים: טיול קצת במים, קצת בשמיים

חלק מהמעיינות באזור הגלבוע, כמו הסחנה ועין חוגה מוכרים וידועים, אחרים - פחות • בשבוע הבא אפשר לשלב טיול שכשוכים עם פסטיבל כדורים פורחים בעמק המעיינות

יותם יעקבסון 10.08.2019
רומן ספיבק / צילום: שלומי יוסף, גלובס

רומן ספיבק, אולטרה-מרתוניסט: "הגעתי לקצה גבול היכולת שלי, אבל גיליתי שאחרי הקצה יש עוד עולם"

רומן ספיבק, הישראלי היחיד במרוץ "סובב אנדורה" על פסגות הפירנאים • 170 ק"מ בתוואי אלפיני עם טיפוס מצטבר של 13,500 מטר, בתוך 62 שעות. זה נגמר בפינוי במסוק

אורלי גנוסר 10.08.2019
יקב ארג'נטיירה/ צילום: יח"צ חו"ל

הבורדו של טוסקנה: יינות איטלקיים שמתנהגים כמו צרפתיים

מי שאוהב יינות בורדו, חייב לעצמו התנסות ביינות בולגרי האיטלקיים • האקלים והאדמה מתאימים להפליא לזני בורדו, והתוצאות בהתאם: יינות אלגנטיים, קטיפתיים וגם יקרים מאוד

חיליק גורפינקל 09.08.2019
יניב סוויסה/ צילום: כפיר זיו

"בעולם הזה, אם אין תוכנית טלוויזיה שתקדם אותך, אתה לא מוכר יותר מ־5 הצגות"

השחקן יניב סויסה ("שב"ס") מספר על הדרך הארוכה עד שהגיע למסך, ומסביר מדוע למרות ההצלחה, הוא לא מבקש פגישה עם ציפי פינס

ליאת רון 09.08.2019
 האגרול ומרק התירס של סינג לונג / צילום: איל יצהר

רקוויאם לברווז צלוי: האם המסעדות הסיניות עוד יזכו לפריחה מחודשת?

עד לפני כמה עשורים, שלט המטבח הסיני ביד רמה בסצנת המסעדות בארץ, עד שהגיעו האיטלקיות והיפניות והדיחו את הקיסרית מכיסאה • האם מסתמנת פריחה מחודשת? סיבוב נוסטלגי חמוץ-מתוק

רועי ירושלמי 03.08.2019
פריקסה טונה / צילום: גל וולובסקי פרידמן

ביקורת מסעדה: נגרוני מושלם וסושי ללא טהרנים במוג'ו נקסט דור בנתניה

מוג’ו, האסייתית בסנטר פולג בנתניה, כל–כך מצליחה, שלא מזמן נולדה לה אחות קטנה: "מוג'ו נקסט דור" • היא אולי לא שווה שתגיעו אליה במיוחד ממרחקים, אבל היא מתאימה בדיוק לרגע הזה שיצאתם רעבים מאיקאה

חיליק גורפינקל 03.08.2019
 העיירה גרוייר/ צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

הקנטון השווייצרי שהנפיק מטבע משלו, טובל ביין ובשוקולד

חבל פריבורג מספק לקולינריה השווייצרית את העידית שבשני אבות המזון המיתולוגיים: גבינה ושוקולד • קצת דרומה משם העלילה מסתבכת ומגיעה לזיוף כספים, לרובין הוד השווייצרי ולצבא של חייזרים

רוני ערן 03.08.2019

   123456789101112131415   

   נמצאו 401 כתבות   |   עמוד 4 מתוך 26

צרו איתנו קשר *5988