זאת, למרות שחצי מהקורסים בוטלו ■ המרצים טוענים לזלזול מצד ראשי האוניברסיטאות ומפנים אצבע מאשימה לפרופ' טרכטנברג
מנואל טרכטנברג בכנס שדרות: "המתחים שהתגלו בחברה הישראלית בקיץ האחרון הם בלתי נסבלים. החברה בישראל חייבת למצוא את דרך המלך בין כלכלת שוק חופשי לבין שוויון הזדמנויות"
(עדכונים שוטפים) - שידור חי מכנס הצעירים הרביעי בקריית גת ■ ציפי לבני: "הצעירים בקיץ האחרון ביקשו צדק ולא צדקה, אבל אנחנו בדרך למדינה חשוכה. צריך להיאבק"
חברי ועדת הכספים מתנגדים להפסקת הפחתת המס למעמד הביניים ■ יו"ר הוועדה ח"כ משה גפני: "אולי נתניהו מוביל היום בסקרים, אבל בתוך דקות הכול יכול להתהפך במזרח התיכון"
(עדכון) - סתיו שפיר, מיוזמי מחאת האוהלים, ניסתה למצוא אוזן קשבת אצל שר הביטחון ברק במסגרת אי-הסכמתם להמלצות ועדת טרכטנברג שאושרו בממשלה
נשיא איגוד לשכות המסחר, אוריאל לין: "לא יכול להיות פרסום רלוונטי יותר למשמעות של אי צדק חברתי מפרסום רמת השכר במגזר הציבורי" ■ "האמורים לשרת את הציבור – מנצלים אותו"
(עדכון) - "גלובס" חשף את ה"דיל" בין ליברמן לנתניהו ■ ה"גזר" לישראל ביתנו: בניית אלפי דירות נוספות בשנה והשוואת שכר חיילים ב-3 חודשי השירות האחרונים לשכר הממוצע במשק ■ נתניהו לאחר האישור: "הבטחתי וקיימתי"
ועדת טרכטנברג מציעה אותו פתרון שחוק: לשבור את הוועדים, להפריט את המונופולים ולפתוח את השוק לתחרות ■ למרבה האירוניה, המודל הזה הוא שהביא לפרוץ המחאה מלכתחילה
(עדכון) - יו"ר הצוות לשינוי כלכלי-חברתי הגיע לדיון בוועדת הכספים והגן על הדוח נוכח הביקורת שספג: "זה לא דוח קליל או חסר ערך. היו מעורבים בו 60 מומחים"
הייתי רוצה לראות תנועה שבראשה יחימוביץ', ולידה דפני ליף, סתיו שפיר ואיציק שמולי
מנכ"ל משרד התמ"ת, על המלצות הוועדה: "בימים הקרובים נבין לאן המסקנות הולכות" ■ "הורדת המכסים לאפס היא חיסול של חלק מהתעשייה - ולכן צריכה להיעשות באיטיות"
מלניק, מהחברים החשובים בוועדת טרכטנברג, הגיש עמדת מיעוט בנושא "תעסוקת חרדים" המטופל בדוח הוועדה ■ "הם מקבלים מעל ומעבר. זה לא יעיל וגם לא צודק"
נתונים של התאחדות התעשיינים: האטה בצמיחה בשנה החולפת; לקראת השנה הבאה: הרחבת הייבוא, קיצוץ בתקציב הביטחון, משבר העולמי והמשך השחיקה בשקל - יחמירו את המצב
יו"ר הוועדה לשינוי כלכלי-חברתי מגיב על הביקורת הקשה שמופנית כלפיו מראשי המחאה ■ טרכטנברג: "רוצים שנחזור למשטרים אפלים, אבל לא נעשה את זה. הציבור צריך לדרוש את יישום הדוח"
את הדברים אמר הערב ראש הממשלה כשיו"ר הוועדה, פרופ' מנואל טרכטנברג, הגיש לו את המלצותיו ■ נתניהו: "העבודה שלכם היא בשורה ומהכפה של ממש"
לדברי מנואל טרטנברג, המלצות הוועדה מסתכמות בעלויות של 60 מיליארד שקל ■ נתניהו נוטה לאשר הפחתה של 2.5 מיליארד שקל בביטחון
Windהמחאה החברתיתאירועים ומינוייםכלכלה על הברמחיר למשתכןמיתוןמסיםמשבר כלכלינגיף הקורונהרכבת ישראל