מסעדנים (ענף המסעדנות)

כתבות אחרונות

 
יוסי לינדר, הבעלים של "יוסי של חומוס" / צילום: תמונה פרטית

"אני מוצא את עצמי מסביר לילדים כל פעם מחדש שאי אפשר, כי אין"

יוסי לינדר הוא הבעלים של "יוסי של חומוס" • "המסעדה, שהייתה 75% מההכנסה, לא מכניסה בכלל" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

 

 

אלה לוי-וינריב 09.02.2021
אברהם עידן, בעלי "הקינוחים של אברום" / צילום: שלומי מזרחי

"הפכתי מאבא שקונה לילדים בשר, דגים וכל הדברים שאפשר לקנות בעולם - לאבא שאין לו מה לתת"

אברהם עידן, בן 32, גרוש ואב לשניים, מתגורר במזכרת בתיה • הבעלים של "הקינוחים של אברום", שהוקם לפני כשנתיים • העסק, שהיה בתקופת פריחה לפני הקורונה, נמצא עכשיו בקריסה • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

שני אשכנזי 04.02.2021
מסעדת שלדון ברמת גן / צילום: תמונה פרטית

"אני מרגישה שבמדינה מחכים שנפשוט את הרגל. לא מאפשרים לנו לפתוח את העסק ולהתפרנס"

יעל בר, בת 38, אם לשניים, בעלת בר-מסעדה "שלדון" ברמת גן • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

אלה לוי-וינריב 28.01.2021
יניב הרוש, בעלי תל יצחק קיטשן אנד גארדן / צילום: מיקאל כהן

"הלקוחות אספו כסף כדי לשלם לי את הקנס, אבל אני יזם, ואת הסיכונים אני לוקח בעצמי. תרמתי את זה"

יניב הרוש, בן 40, נשוי ואב לשלושה, בעלי תל יצחק קיטשן אנד גארדן • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

גלית חתן 26.01.2021
שליחים של חברת המשלוחים "וולט" משקיפים לעבר רחוב ריק בצל הקורונה. חברות המשלוחים הפכו להיות מרכזיים בתקופה שבה אי אפשר לצאת כמעט מהבית / צילום: כדיה לוי, גלובס

"למען המסעדנים": וולט תפחית את העמלה על המשלוחים עד סוף ינואר

העמלה המופחתת תעמוד על 22% במקום 27% הרגילים שגובה חברת המשלוחים וולט • את הסיוע למסעדנים העריכו בוולט במיליוני שקלים: "בלי המסעדות לא תוכל החברה להתקיים"

מיכל רז-חיימוביץ' 27.12.2020
מיכל שדה גולדווסר, הבעלים של דוכן "פסטה בנמל" / צילום: נעה זני

"הסגר הזה הכי מלחיץ אותי. זו פעם שלישית. אין לנו שום צפי קדימה"

מיכל שדה גולדווסר מנהלת את דוכן "פסטה בנמל" בשוק האיכרים בנמל ת"א • "אנחנו צריכים לייצר הכנסות, הרזרבות שלנו נגמרות מסגר לסגר" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז  

שני אשכנזי 27.12.2020
שליח של וולט / צילום: כדיה לוי, גלובס

המסעדנים נגד וולט: מתארגנים להקמת אפליקציית משלוחים מתחרה

קבוצת מסעדנים, בהובלת השף יהונתן בורוביץ', תנסה לפתח אפליקציית משלוחי אוכל שתחתוך בחצי את גובה העמלות שגובות כיום וולט ותן ביס • מדובר בהשקעה של 100 אלף שקל לבעל מסעדה • עם זאת, סקר חדש מצא כי שוק המשלוחים דווקא צפוי להתכווץ בעידן הפוסט קורונה

שני מוזס 22.12.2020
השף תומר טל / צילום: איליה מלניקוב

"גייסנו כספים בפרויקט מימון המונים שחימם לי את הלב, ואז כידוע הכול נסגר שוב” 

השף תומר טל ממסעדת "ג'ורג' וג'ון" נהנה משנה טובה במיוחד והתחיל את הנסיקה שלו בקולינריה המקומית, עד שהקורונה קטעה את הכול • עכשיו המסעדה סגורה והוא יושב בבית, חולם על פיין דיינינג ומנסה לשמור על האש הפנימית

חיליק גורפינקל 14.11.2020
השף יאיר יוספי / צילום: איל יצהר, גלובס

יאיר יוספי ממסעדת "ברוט" מוצא השראה באוכל גם כשהמטבח סגור

יוספי, טבח מקורי וקצת גם פילוסוף, משלב אוכל מקומי ואירופאי במסעדת "ברוט" • התפריט שלו משקף את אמונתו באוכל כדרך להתחבר למקום שבו אנחנו חיים, גם אם כרגע המטבח שלו סגור זמנית בגלל המצב

חיליק גורפינקל 31.10.2020
מסעדת טוטו / צילום: שני מוזס, גלובס

משבר הקורונה משתק את ענף המסעדות: כך נראית מסעדת היוקרה טוטו בת"א

טוטו נחשבה למסעדת יוקרה וותיקה אשר פעלה בשטח רחב ידיים, בכניסה למגדל המוזיאון בתל אביב • המסעדה תועדה לאחרונה כשהיא מפורקת וריקה לחלוטין • ירון שלו, בעלי המסעדה: "לא נכון לי כרגע להגיב. כל המסעדות סגורות כרגע"

שני מוזס 29.10.2020
דנה שפירא ורונן מלחן, הורים לעמרי, בעלי דה סושיאליסט ועסק טעים / צילום: תמונה פרטית

"לא יכולנו לשבת ולחכות שיכריעו את גורלנו פעם אחר פעם"

דנה שפירא ורונן מלחן, הורים לעמרי • בעלי "דה סושיאליסט", חברה שמספקת שירותי סושיאל, ו"עסק טעים" למזון ביתי • "גלובס" שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

שירי דובר 27.10.2020
שליחה של "תן ביס" / צילום: שלומי יוסף, גלובס

אחרי וולט: גם תן ביס תיתן הקלות למסעדות

חבילת ההטבות של תן ביס מכוונת להעניק תמיכה מיידית למסעדות הנמצאות בסיכון הגבוה ביותר • אותן מסעדות יקבלו הנחה של 25% בעמלות בשירות המשלוחים

שני מוזס 26.10.2020
חוות רונית הקרקס / צילום: מוריס גיני

"מהר מאוד הבנו שמהמדינה לא נקבל כלום. לא היה זמן, היינו חייבים לשרוד"

ליונה ששון ומוריס גיני היו שתי מסעדות נהדרות: "טופולינו" הירושלמית ואחותה התל אביבית "לוקה ולינו" • מאז ששתיהן נסגרו נאלצו בני הזוג לעבוד בנקיון בתים כדי לכסות את החובות • לאחרונה חזרה יונה לבשל בביתם בתל אביב ומוריס עושה משלוחים • האוכל מעולה כתמיד

חיליק גורפינקל 16.10.2020
מקרר במעדנייה של ארקפה / צילום: אמיר מנחם

הישראלים מסתגרים ואוכלים: מי שזיהה את הנהירה למעדניות – הרוויח

ענף המסעדות ספג מכה קשה ואילץ את בעלי העסקים להמציא את עצמם מחדש, כשבתי הקפה "מתחפשים" למעדניות כדי לשרוד • ל"גלובס" נודע כי ארקפה, למשל, התחילה למכור מזון מוכן הביתה • השף יובל בן נריה לעומת זאת החל למכור רטבים וחומרי גלם לבישול, והם לא היחידים

שני מוזס 14.10.2020
סניף ארקפה בתל אביב / צילום: שלומי יוסף, גלובס
ארקפה | בלעדי

"עסק חיוני": ארקפה מתחילה למכור מזון מוכן לצריכה ביתית

אחרי שבסגר הראשון ארקפה הבינה שהסניפים שלה משותקים בשל הנחיות הממשלה היא נכנסה לראשונה למכירה בוולט • כעת בסגר השני רשת בתי הקפה של ירון ירקוני מרחיבה את סניפי הבייקרי שלה למכירת מוצרי מעדניה ובהם סלטים, ממרחים, ולביבות

שני מוזס 13.10.2020
נסרין. מימין: הבעלים אלי סקל ועבד איוב / צילום: איל יצהר

המסעדה שהפיחה תקווה לדו־קיום והפכה למסע הישרדות

אחרי ששקעו בחובות גדולים בסגר הראשון, לקחו הלוואות בעזרת המשפחה ושינו קונספט - שהוכיח את עצמו וכמעט הוציא אותם מהבוץ - מתמודדים בעלי מסעדת נסרין עם המציאות החדשה־ישנה: "רק במזור ממשלתי הסיוט יסתיים" • יש לי עסק עם קורונה, פרויקט מיוחד 

ליאת רון 11.10.2020

   1234567   

   נמצאו 105 כתבות   |   עמוד 2 מתוך 7

צרו איתנו קשר *5988