פודטק

כתבות אחרונות

 
כהן, אייזן, אלדן, סביר, גולדשטיין, סלע-שלו / צילום: רמי זרנגר, שלומי יוסף, רשות החדשנות, סופרמיט, קרדיט GFI ישראל, ליבי קטן נאור

ישראל עוד יכולה להפוך למעצמת מזון מתורבת, אך הדרך לשם ארוכה

בחודש דצמבר סינגפור הפכה להיות המדינה הראשונה המאשרת שיווק לצרכנים של בשר המגודל במעבדה, מה שפתח "מרוץ חימוש" בתחום • פאנל מומחים, שהתכנס במסגרת סדרת מפגשי האונליין "תוכנית עבודה" של גלובס בשיתוף תנובה, דן ביכולת של ישראל להפוך למובילה בתחום

הילה ויסברג 13.04.2021
מנקאי. לא אמור לשנות את חוויית המוצר של הצרכן / צילום: שחר פליישמן
שטראוס | בלעדי

שטראוס רוצה להטמיע סופר-פוד ירוק בתוך המוצרים שלה

שטראוס חתמה על הסכם אסטרטגי עם חברת האגרו-טק הינומן ותשלב את צמח המים "מנקאי" בחלב, ביוגורט ובחומוס

שני מוזס 11.04.2021
הבורסה בניו יורק - וול סטריט / צילום: תמר מצפי

חברת הפודטק Save Foods הגישה תשקיף לקראת גיוס של 14.6 מיליון דולר ומעבר למסחר בנאסד"ק

השלמת הגיוס תעביר את החברה למסחר בנאסד"ק • שווי השוק הנוכחי של החברה הוא 38 מיליון דולר

שירי חביב-ולדהורן 17.03.2021
וול סטריט בניו יורק / צילום: תמר מצפי

מיט-טק תרשום את מניותיה בנאסד"ק ותגייס כ-22 מיליון דולר

שרון פימה, מנכ"ל החברה: "הגיוס מקנה למיט-טק יכולת להאיץ את הפיתוח הטכנולוגי וכן להתביית על חברות מטרה לרכישות אפשריות בעתיד"

שני אשכנזי 14.03.2021
מימי:ן חנן שניידר, מנכ"ל מילניום פודטק, גיא רוזן, יו"ר מילניום פודטק, איתי בן זאב, מנכ"ל הבורסה לני"ע / צילום: ישראל הדרי

60 מיליון שקל פנויים: מי ייהנה מהכסף של שותפות הפודטק?

מילניום פוד טק מסכמת כמעט שנה בבורסה, ומסמנת את התחומים הבאים בהם תשקיע השנה: בשר מתורבת ותחליפי ביצים • מנכ"ל השותפות חנן שניידר: "אלו תחומים שיעשו דיסטרפשין בעולם המזון. אנחנו מסתכלים על חברות שנמצאות מעל ומתחת לרדאר"

שני אשכנזי 09.03.2021
חטיפי הפרוטאין של Flying Spark / צילום: Flying Spark

בקרוב נאכל חרקים? "פליינג ספארק" גייסה 25 מיליון שקל

זאת לפי שווי של 90 מיליון שקל, בהנפקה לציבור של מניות ואופציות • ניירות הערך של חברת הפודטק צפויים להתחיל להיסחר בבורסה בתל אביב בימים הקרובים

שני אשכנזי 07.03.2021
בקבוקי פלסטיק למחזור / צילום: יח"צ

TIPA הישראלית גייסה 10 מיליון דולר כדי למצוא פתרון לאריזות מזהמות

TIPA נחשבת למובילה בשוק האריזות הגמישות הקומפוסטביליות, עם מותג חזק ותנופת צמיחה מהירה • הגיוס נעשה כצעד מקדים לקראת גיוס משמעותי שהחברה מתכננת להשלים במהלך השנה

שני אשכנזי 17.02.2021
סטייק מודפס של רידיפיין מיט מטוגן במחבת / צילום: רידיפיין מיט

החברה הישראלית שמדפיסה "סטייקים" גייסה 29 מיליון דולר: מקימה מפעל ומתקרבת להשקת מוצר

רידיפיין מיט גייסה את הסכום הגבוה ביותר שגייסה אי פעם חברת תחליפי בשר בסבב A • החברה מפתחת מוצרי דמוי בשר, המיוצרים במדפסת תלת ממד • מייסד החברה: "זה תחליף הבשר הכי טוב שיוצר אי פעם. ב-2030 נהיה חברת הבשר הגדולה בעולם"

שני אשכנזי 16.02.2021
שניצל פיוצ'ר מיט / צילום: איל יצהר

לקחנו ביס מהעתיד: טבעונית וקרניבור יצאו לטעום לראשונה קציצה שגדלה במעבדה, מה הם חשבו?

בעוד כמה עשורים לא נוכל לצרוך בשר מן החי • הפתרון המבטיח ביותר: בשר מתורבת, שגדל במעבדה • שלחנו את שני אשכנזי, טבעונית מזה שנים רבות, ואת רועי ירושלמי, כתב האוכל הקרניבור שלנו, כדי לטעום לראשונה קציצה שהונדסה בחברת פיוצ'ר מיט בישראל • מה הם חשבו על מזון העתיד?

שני אשכנזי ורועי ירושלמי 13.02.2021
סטייק של אלף פארמס / צילום: אלף פארמס

לראשונה בעולם: חברה ישראלית הדפיסה סטייק בגודל מלא במעבדה

חברת אלף פארמס ופרופ' שולמית לבנברג מהטכניון הצליחו לראשונה בעולם לייצר סטייק אנטריקוט במעבדה, ללא שחיטה • הסטייק מכיל רקמות שריר ושומן ומערכת המדמה כלי דם ברקמה המאפשרת ייצור של כל סוג סטייק, בכל גודל אפשרי • מדובר בפריצת דרך עולמית בתעשיית הבשר המתורבת

שני אשכנזי 09.02.2021
תחליפי הבשר של וונדרס / צילום: יח"צ

זוגלובק והסטארט-אפ וונדרס ינסו לכבוש נתח משוק תחליפי הבשר

מדובר בסדרה של תחליפי בשר שפותחו תחת השם וונדרס במטרה לחדור לקטגוריה שפעילים בה היום מותגים כמו ביונד מיט וההמבורגר הטבעוני של אסם-נסטלה

שני מוזס 04.02.2021
שורה תחתונה (מימין): עמרי שיינין מייסד שותף ומשנה למנכ"ל מיט-טק, דירק פון היינרישהורסט מייסד משותף בחברת Peace Of Meat; שורה עליונה (מימין) - דייויד ברנדס מייסד משותף בחברת Peace Of Meat, גיא חפר סמנכ"ל הכספים של מיט-טק / צילום: יח"צ

מיט-טק מדווחת על הצלחה בגידול תאי עוף בביוריאקטור

חברת הבשר המתורבת דיווחה כי החברה הבת שלה הצליחה בגידול תאי עוף בביוריאקטור • מניית מיט-טק עלתה בכ-5% במחסר בת"א

שני אשכנזי 21.01.2021
רוני קוברובסקי / צילום: איל יצהר

פוד-טק ובינה מלאכותית: המצטרפות הבאות לגל ההנפקות הראשוניות

השותפות המוגבלת קרן פיט השקעות, בראשות אייל בקשי ורוני קוברובסקי, מתכננת לגייס  כ-50 מיליון שקל

אביב לוי 20.01.2021
המנכ"ל בועז נוי וסמנכ"לית התפעול צפרא כהן, חברת נקסטפרם / צילום: כדיה לוי

נקסטפרם קבעה את התנאים להנפקתה בתל אביב

חברת הפודטק מעוניינת לגייס 29 מיליון שקל מהציבור ו-4.7 מיליון שקל נוספים מבעלי המניות שלה • הגיוס משקף לחברה שווי של 80 מיליון שקל לפני הכסף • נקסטפרם מפתחת שמרים משופרים ע"י שינוי תנאי סביבת הגידול שלהם

גלי וינרב 14.01.2021
מייסד ויו"ר מנרב אברהם קוזניצקי / צילום: רפי קוץ

נדל"ן ופודטק: חוות גידול האצות של מנרב מגייסת לפי שווי של 73 מיליון דולר

קוואליטס,המייצרת תוספי תזונה המופקים מאצות, גייסה 10 מיליון דולר בהובלת קרן PeakBridge • לפי דוחות מנרב, עד פברואר 2019 גייסה קוואליטס 70 מיליון דולר, ומנרב השקיעה בה סכום מצטבר של 40 מיליון דולר

שירי חביב ולדהורן 29.12.2020
אריק סיבר (מימין) ונדב ברגר. "תעשיית המזון היא לא כמו תרופה לקורונה" / צילום: Gallery of Vallery, באדיבות PeakBridge
פודטק | ראיון

היזמים שמשקיעים במזון העתיד בטוחים: "אם אפילו סבתא שלך משקיעה בפודטק, זה מסוכן"

טבעול? הייתה יכולה להיות ביונד מיט הישראלית • מזון שמונע אלצהיימר? מלהיב אבל לא רווחי • פודטק? פצצה מתקתקת • הכירו את נדב ברגר, דור שלישי לתעשיות מזון בישראל, ואריק סיבר, מנהל החדשנות בנסטלה, שהקימו קרן הון סיכון למזון העתיד, אבל לא פוחדים לשחוט פרות מעבדה

שלומית לן וגלי וינרב 26.12.2020

   123456   

   נמצאו 86 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 6

צרו איתנו קשר *5988