פודטק

כתבות אחרונות

 
חממת פודטק / צילום: שאטרסטוק

תאגיד המזון מארס חתם על הסכם עם JVP לאיתור והשקעה בחברות פודטק ישראליות

התאגיד אחראי לייצור של עשרות מותגי מזון מוכרים ורושם הכנסות של 35 מיליארד דולר • יו"ר קרן JVP, אראל מרגלית: "לישראל יש הזדמנות להפוך למובילה עולמית בתחום הפודטק"

גלי וינרב 15.05.2019
נתחי בשר אמיתי שגודלו ישירות מתאי בקר / צילום: יחצ שטראוס

גיוס של 11.7 מיליון דולר לאלף פארמס המייצרת בשר מתאי בקר

גיוס ההון יאפשר לאלף פארמס - הפועלת בחממת הפודטק The Kitchen מקבוצת שטראוס - להאיץ את פיתוח מוצרי הבשר המתורבת שלה ולהפוך את אב-הטיפוס שלה, שהושק בחודש דצמבר האחרון, למוצר מסחרי

שני מוזס 14.05.2019
אירוע ההשקה של רובע הפוד־טק בקרית שמונה / צילום: סטודיו גולן קריית שמונה

לא ימין ולא שמאל: קריית שמונה ויישובי הגליל בחרו בחזון הפוד-טק

השבוע השיקו את בינוי רובע הפודטק של ישראל, מיזם משותף של עיריית קריית שמונה, הקיבוצים והמושבים בגליל המזרחי, מרגלית ועוד • מדובר על מרכז חדשנות ויזמות שישתרע על 3,700 מ"ר בעלות של 34 מיליון שקל

אלי ציפורי 04.04.2019
פאנל מהנדסים את מזון העתיד / צילום: תמר מצפי

"חברות מזון גלובליות באות לארץ כי הן מבינות שיש פה המצאות גדולות"

כך אמר היום יונתן ברגר, מנכ"ל חממת דה קיצ'ן של שטראוס, בוועידת ישראל לעסקים של "גלובס" • "זאת טכנולוגיה שמאפשרת לנו לאכול אוכל יותר בריא"

ענת ביין-לובוביץ' 20.12.2018
ד"ר גיל שלו/ צילום: יחצ

סטארט אפ הזרעים הישראלי Equinom יפתח זן אפונה חדש עם תאגיד התזונה Roquette

במסגרת ההסכם תאגיד המזון הצרפתי וקרן פורטיסימו ישקיעו 4 מיליון דולר באקווינום, סטארט-אפ להשבחת זרעים לתעשיית המזון העולמית

גלי וינרב 17.10.2018
חממת פודטק / צילום: שאטרסטוק

רשות החדשנות: חממה טכנולוגית בתחום הפודטק בנפת צפת

תחום הפודטק, החדשנות בתחום המזון, הוא אחד התחומים הטכנולוגיים הצומחים במהירות באחרונה • מינימום ההשקעה בהצעה הוא 50 מיליון שקל ומלוא הניקוד יינתן להצעות השקעה של 150 מיליון שקל, שיביאו את סך ההשקעה בחממה עד ל-250 מיליון שקל

טל שחף 05.09.2018
אילנית קבסה-כהן (יושבת) ורות אלון צילום: איל יצהר

ממדעי החיים לטכנולוגיות מזון: קרן השקעות חדשה לרות אלון

אלון, לשעבר שותפה בכירה בקרן הון הסיכון פיטנגו, מדברת לראשונה על מדסטרה, קרן הון סיכון ייעודית לפוד-טק שהקימה עם אילנית קבסה-כהן • הקרן תתמקד במזון חדש, תזונה מותאמת אישית, מידע לתעשיית המזון ומזון בר-קיימא

גלי וינרב 04.09.2018
עופרה שטראוס / צלם: שלומי יוסף
הסכם שת"פ | בלעדי

שטראוס תאתר עבור ג'יוודאן טכנולוגיות מזון

חממת הפודטק דה-קיטשן מקבוצת שטראוס תאתר עבור הענקית השוויצרית טכנולוגיות עם פוטנציאל להשקעה בשוק המקומי • היקף השת"פ נאמד ב-2 מיליון שקל

שני מוזס 21.08.2018
תוספי תזונה / צילום:  Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב

עתיד התזונה

הצמיחה של תחום תוספי המזון בעולם מביאה איתה חידושים מבוססי מדע

אלון לוי 22.05.2018
תחליפי הבשר תוספים תאוצה / עיבוד מחשב, צילומים: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

בדרך אל עולם ללא בשר: האתגר הבא של תעשיית הפוד-טק

זה אולי לא יקרה בעשור הקרוב, ואולי גם לא בעשרים השנים הבאות, אבל כל הסימנים בפוד-טק מראים שהאנושות הולכת לקראת עולם ללא בשר המופק מבעלי חיים • מה יהיה במקום? מוצרים משודרגים מהתפריט הטבעוני, בשר אמיתי שגודל במעבדה - וחלבונים שיופקו מזבובים ומחגבים • הצצה לתעשייה הישראלית שמפתחת את התחליפים

שחר סמוחה 12.05.2018
חממת פודטק / צילום: שאטרסטוק

אחרי האקזיט המרשים: מי תהיה פרוטרום הבאה?

פרוטרום היא לא היחידה בענף הפודטק שnספקת פתרונות טכנולוגיים לתעשיית המזון • קרקרים מתוצרים של זבובי פירות ובשר שגדל מתרביות תאים של פרות - הסטארט-אפים שהולכים לשנות את מה שאנחנו אוכלים כפי שהוצגו בכנס הפודטק של שטראוס

שני מוזס 09.05.2018
Intelligent / צילום: יח"צ

הסטארט-אפים שמשנים את כל מה שידענו על אוכל

תעשיית המזון היא אחד ענף שמרן, אבל הבינה המלאכותית משנה גם את זה ■ כך פועלים המיזמים שהופכים את העולם לטעים יותר, עם פחות הרג של בע"ח, ואולי גם ימנעו את ההתחממות הגלובלית

ויקי אוסלנדר 28.02.2018
לוגו שטראוס

שטראוס תשקיע 2 מיליון שקל במיזם חדשני בתחום החיידקים

חממת הפוד טק "קיטשן", המשותפת לשטראוס ולרשות החדשנות של משרד הכלכלה, פרסמה קול קורא לסטארט-אפים העוסקים בתחום חיידקי המעיים ■ קבוצת דנונה העולמית תלווה את הסטארט-אפ הזוכה בדרך למדף

שני מוזס 14.12.2017
ג'וש טטריק / צילום: יחצ

איך הופכים מיונז לסטארט-אפ - ומה הקשר לביל גייטס?

היזם האמריקאי ג'וש טטריק הקים את חברת הפוד-טק המפטון קריק שמייצרת מיונז מקטניות ■ כמה מיליונים גייס, ואיזה מוצרי מזון יעברו "עדכון גרסה כמו טלפון של אפל"?

גלי וינרב 07.10.2017
ג'רני 2017

כנס ג'רני: מבשלים עסקאות בזירת הפודטק

אתגרי תעשיית המזון הופכים מורכבים ומאתגרים טכנולוגית ■ תחום האגטק משנה את חיינו מבלי שנשים לב ■ בכנס ה-JOURNEY של פירמת הייעוץ וראיית החשבון EY ושל עיתון "גלובס" ייחשפו החידושים החמים בתחום

שירות גלובס 28.09.2017
מעדן יופיקס / צילום: יח"צ
סטארט אפ | לפני כולם

מחוץ למחלבות הבית: מעדן הסטארט-אפ של שטראוס

השבוע עלה למדפים "יופיקס", מעדן טבעוני חדש שיוצר בחוות סטארט-אפים ■ לטובת החברה המפתחת, גויסו 2 מיליון דולר

שני מוזס 12.09.2017

   123456   

   נמצאו 87 כתבות   |   עמוד 5 מתוך 6

צרו איתנו קשר *5988