בירה

כתבות אחרונות

 

צפו: מלצר יווני שופך בירה על אנגלה מרקל והופך לגיבור ביוון

קאנצלרית גרמניה אומנם אוהבת בירה, כמו כל הגרמנים אך לא ציפתה כי מלצר יווני ישפוך עליה 5 כוסות בירה באירוע של בכירי מפלגת השלטון בגרמניה ■ המלצר, יווני שהפך לסוג של גיבור במולדתו, סיפר: "היא הסתובבה - ואז חייכה אליי"

חדשות ערוץ 2 27.02.2012

לא רק לרוסים: הכירו את גמברינוס באשדוד וקאג בבת ים

שני מקומות המיועדים לקהל הרוסי - גמברינוס באשדוד וקאג בבת ים, אולי לא יאירו אליכם פנים מיד בכניסה, אם אתם במקרה מהעדה הלא נכונה, אבל יעוררו בכם פרץ נוסטלגיה לשנים עברו ■ הבירות המצוינות והמנות שלא נס ליחן הן רק חלק מהחווייה

חיליק גורפינקל 05.02.2012

לרגל תערוכת הבירה: חיליק גורפינקל טועם מבחר בירות

לא מנומס לבוא לבר עם בירות מהבית, אבל לרגל תערוכת הבירות לקח חיליק גורפינקל כמה בקבוקים לטעימה על דג מלוח בבר הוותיק של מתי "המקלל"

חיליק גורפינקל 08.01.2012

צפו: פרסומת משעשעת במיוחד למותג הבירה קרלסברג

קמפיין ויראלי חדש של מותג הבירה קרלסברג מוכיח שלפעמים הדברים שאנו רואים אינם כפי שהם נראים ■ כיצד אתם הייתם מגיבים?

אביחי אפוטה 03.10.2011

ממחלקה ראשונה למבשלת בירה: הכירו את הפאב של נחי ברגידה

לברגידה, פעם יד ימינו של המיליארדר שאול אייזנברג, נמאס ממלונות הפאר ומהטיסות הבלתי פוסקות אחר עסקיו חובקי העולם ■ הוא חזר הביתה לזכרון-יעקב, הקים מבשלת בירה בהשקעה של 4 מיליון שקל - ועכשיו יש לו "פאשן לקום בבוקר"

מרב סריג 01.09.2011

מריר וטוב: פחות אנשים שותים קפה עם סוכר אך צורכים שוקולד מריר

בשנים האחרונות עולה בהתמדה הפופולריות של המרירות ■ "בבגרות חלה התרגלות לטעם המר, ואפילו נוצרת העדפה לטעמים מרירים במוצרים מסוימים כמו בירה, קפה ושוקולד"

מרב סריג 27.06.2011

בדיקת "גלובס": מה ההבדל בין מוצרי בוטיק למוצרים רגילים?

מלונות, גבינות, חתונות ואפילו בירות: עוד ועוד משווקים ממתגים את המוצרים והשירותים שלהם כמוצרי "בוטיק" - וכך הופכים אותם ליוקרתיים ■ מה באמת מבדל את המוצרים האלה?

אפרת אהרוני 24.05.2011

דף פייסבוק לבני 18 ומעלה

מצעד הלייקים: דלק בזול לבעלי סמארטפונים, מדריד מצטלמת והאיפוק של יצרנית באדוויזר

איתי בן-חורין 18.05.2011

בירה כחול-לבן: 64 מיליון ליטר בירות ישראליות נמכרות בשנה

כך על-פי נתוני BDI לשנת 2009 ■ בסך-הכול מגיע הייצור המקומי ל-67% מסך הבירה הנמכרת בארץ ■ שוק הבירות בישראל מגלגל 2.8 מיליארד שקל בשנה

אפרת אהרוני 08.05.2011

אוכלים בירה: מסעדת הפורטרהאוס שילבה בין אוכל טוב לבירה

עם העלייה במעמדה של הבירה ממשקה עממי למוצר צריכה בוטיקי, הצעד המתבקש הבא היה שידוך בין בירה ואוכל

מרב סריג וטל גל כהן 24.02.2011

פתחו את הברז, את הפה ואת הלב לעידן הבירה בישראל

בשנה החולפת נרשמה בישראל 10% עלייה בצריכת הבירה ■ לצד בירות מיובאות, מתקומם והולך ענף מבשלות מקומי שלא יבייש - באיכות לפחות - את הטובות שבאירופה ■ הרשימה המלאה

טל גל כהן 31.01.2011

תחזית ל-2011: מה צופים המשווקים בארה"ב לשנה הקרובה?

בפני התעשייה בארה"ב יעמדו השנה אתגרים גדולים, כמו שיווק בתקופה שבה מוצרים מתייקרים, השפעה גוברת של הטאבלטים על השוק ופיקוח ממשלתי מוגבר על תעשיית המזון המהיר

אדוורטייזינג אייג' 23.01.2011

נילסן: מכירות הבירה קפצו תוך שנה ב-17%; הפיצוחים צנחו

קטגוריית הבירה צמחה בשיעור הגבוה ביותר בקרב מוצרי הצריכה השוטפת ■ המותג הפרטי ממשיך להתחזק, והמכירות שלו גבוהות במיוחד ברשת שופרסל

אילנית חיות 27.10.2010

יצרנית הבירה מילר שוקלת להציע 10.9 מיליארד ד' לפוסטר

SABMiller, היצרנית השניה בגודלה בעולם מאיימת בכך על המקום הראשון בתעשייה אותו מחזיקה יצרנית הבאדווייזר

יעל גרונטמן 23.08.2010

יוצאים מהסלון: באילו פאבים מומלץ לצפות במשחקי המונדיאל?

אין כמעט פאב שלא מציע בחודש הקרוב בילוי מונדיאל כהלכה, אבל יש כאלה שמתאמצים קצת יותר ■ אתר "מפה" סקר עבור "גלובס" למעלה מ-100 מקומות בילוי מהצפון ועד הדרום - וממליץ על 10 פאבים אטרקטיביים במיוחד

מיכל רז-חיימוביץ' 19.06.2010

מנכ"ל יקבי בנימינה: "היעד שלנו הוא להגיע לנתח שוק של 7%-8%"

יקב בנימינה הודיע על הפיכתו לקבוצה שכוללת חברת הפצה ואת "בנימינה ספיריטס", חברה לייבוא משקאות אלכוהוליים ■ המנכ"ל אילן חסון משוכנע כי בתוך 3-4 שנים הוא יצליח להשתלט על חלק לא מבוטל מהשוק

ניר קיפניס 31.05.2010

   123456789   

   נמצאו 143 כתבות   |   עמוד 8 מתוך 9