בישול

כתבות אחרונות

 
בינדלה/ צילום:עמית גירון

מסעדת בינדלה במונטיפיורי בת"א - "המקום לאכול בו"

על אף חשדנותי האוטומטית כלפי מסעדת בינדלה, ש"כולם מדברים עליה", נאלצתי להודות שמדברים עליה בצדק

חיליק גורפינקל 07.06.2014

"אין הבדל גדול במחירים בין המסעדות בארץ לחו"ל"

הוא חושב שמסעדות כשרות זו טעות עסקית, היא מאמינה שזה הטרנד הבא ■ היא בעד שפים בריאליטי, הוא מסכים שרק "האח הגדול" יותר גרוע ■ "פירמה" ביקר במטבח של ז'אנה ואילן גור, מי שעומדים מאחורי המותג "על השולחן"

חגית מהלא בן-משה 14.05.2014

4 מתכונים עם ירק אריסטוקרטי, בריא ומעורר תאווה

בימים אלה ממש נפתחת באירופה עונת האספרגוס, ועמה שלל פסטיבלים המוקדשים לו. בארץ הוא נחשב עד לאחרונה לירק יקר ואריסטוקרטי, מעדן לא נגיש של מסעדות יוקרה ושוקי איכרים מיוחדים. אבל זה לא כך

מרב סריג 08.05.2014

עונת ה"על האש" נפתחת: כך תשדרגו את הבשר שלכם

עם תום חג הפסח ניתן אות ההזנקה לברביקיו בשרים - יום העצמאות, ל"ג בעומר ושאר עילות להבערת אש ולצלייה על המנגל ■ זה הזמן לתערובות תבלינים יבשות, מרינדות רטובות וכל מה שעושה טוב לנתחים שבדרך ■ בשבוע הבא: עישון בשר

מרב סריג 24.04.2014

חיים כהן ויונתן רושפלד חוברים לתוכנית בישול חדשה

בתוכנית "הכי טעים שיש" יתמודדו בשלנים על "מנה מנצחת" בקטגוריות שונות

שירות גלובס 24.04.2014

שושלת הסכינאים: סיפורה של חנות

חנות הסכינים הוותיקה לובלינסקי בתל-אביב נסגרת - וממציאה את עצמה מחדש כחנות קונספט ■ סיפורם של ארבעה דורות לבית לובלינסקי משקף את התמורות שחלו במטבח הישראלי וגם בישראליות עצמה

מרב סריג 17.04.2014

מחר: שפים יבשלו לכם בחינם במסיבת רחוב בנמל ת"א

לראשונה: מסיבת רחוב בהשתתפות שפים שיבשלו חומרי גלם שנותרו בדוכני השוק בנמל ת"א, ויחלקו את המנות לקהל הרחב, לצורך העלאת המודעות לתופעה הרחבה של בזבוז מזון בעולם

מיכל רז חיימוביץ' ודפנה הראל כפיר 08.04.2014

ייסורי השף הישראלי: עובד סביב השעון ומרוויח כ-6,000 שקל

בטלוויזיה הכול נראה נוצץ, אבל במציאות החיים של שף רחוקים מהזוהר ■ שעות בלתי נגמרות, משכורות לא גבוהות ובעיקר עבודה בענף לא יציב - הם המרכיבים האמיתיים של מנת השף ■ מה מסתתר באמת מאחורי הסירים?

דפנה ברמלי-גולן 01.03.2014

שווה כל שקל: הכירו את מסעדת מגדלנה שעל שפת הכינרת

האוכל במסעדת מגדלנה שעל שפת הכינרת כל-כך טוב, עד שאי-אפשר שלא להתעצבן על הקישוטים והציוצים סביבו, שהם פשוט מיותרים

חיליק גורפינקל 27.02.2014

איפה לאכול בסופ"ש? קבלו את הודו הקטנה בנגב

קואופרטיב הנשים "טעמי קוצ'ין" הוקם לפני 4 שנים במושב נבטים שבנגב הצפוני, שמאוכלס בעולים מקוצ'ין שבהודו ■ האוכל שלהן יככב בשוק ההודי בסוף השבוע הזה במסגרת פסטיבל "דרום אדום"

מרב סריג 20.02.2014

טרי, בריא, טעים: קבלו מתכונים מופלאים של אוכל טבעוני

רחל טלשיר, גורו בריאות ומחברת הספר "השיטה הסודית", הוציאה ספר חדש שמבוסס על מסעות שערכה ברחבי הארץ בין בשלנים ושפים שמתמחים במזון בריא ■ מרב סריג הצטרפה אליה לסדנת ליקוטי עשבים ולארוחת גורמה טבעונית

מרב סריג 09.02.2014

כבר לא תבשיל קלוקל

"משחקי השף" מוכיחה שהיא בעצם תבשיל קדירה איטי וטוב

ניר קיפניס 02.02.2014

טעים וקל: קבלו מתכונים פשוטים ונפלאים למרק דגים

הכנת דגים בבית, שלא לדבר על מרקי דגים, נתפסת כמטלה מפחידה, פרויקט ■ אנשים לא בטוחים שהם יודעים לבחור דגים, לנקות אותם, להכין ציר. אבל האמת היא שזה הרבה יותר קל ממה שחושבים

מרב סריג 25.01.2014

טעם נרכש

רשת הצליחה בגיזרת ריאליטי המוזיקה, אז למה לא לנסות גם ריאליטי בישול?

ניר קיפניס 19.01.2014

מסעדת טופולופומפו: למי שמסוגל לשלם 1,000 ש' לארוחה

טופולופומפו, המקום החדש והמדובר של אבי קונפורטי, הוא אסייתי למתקדמים או לכאלה שחושבים את עצמם לכאלה. שזה בעצם כולם בימינו

חיליק גורפינקל 02.01.2014

פריים-טיים עשיר בפחמימות

האם הקהל של "מאסטר שף" יישאר נאמן אחרי שתעלה התוכנית המתחרה?

ניר קיפניס 01.01.2014

   34567891011121314151617   

   נמצאו 347 כתבות   |   עמוד 10 מתוך 22