בישול

כתבות אחרונות

 

סודות הפירה המושלם: קבלו מתכונים למעדני פירה

לכאורה, בסך-הכול תפוחי אדמה מעוכים בצלחת. אבל עובדה היא שגם טובי השפים שמחים להגיש פירה. עם קצת תשומת-לב ושילוב טעמים נכון, המחית הזאת יכולה להיות מעדן. ואין בה טיפת קמח!

מרב סריג 01.04.2013

אגדה של פסח: קבלו מתכון מקורי לליל הסדר

רק שף יכול להגיע למצב שאמא שלו מטילה עליו משימות בישול לקראת ליל הסדר ■ הנה אופציות גם למי שכבד עליו להכין טחול לשולחן החג

אבי לוי 21.03.2013

ירק טאלנט: פסטיבל הארטישוק - כל סגולות הארטישוק יוצאות לאור

הפסטיבל מתקיים מדי סוף שבוע בחודשי החורף (עד פסח) ■ החוויה כוללת סיור, סדנה, טיפול פנים וארוחה

אורלי גנוסר 17.02.2013

מסעדת צפון אברקסס של אייל שני - אוכל מופלא במחירים מטורפים

האם נפתרה חידת אייל שני? עדיין לא. בינתיים נהנה מהאוכל ונקלל את המחירים ואת הכמויות במסעדת צפון אברקסס

חיליק גורפינקל 04.02.2013

מיכל אנסקי היא היאיר לפיד של האוכל הישראלי

ספרה של אנסקי, "אוכל מהבית", כבר זינק אל רשימת רבי-המכר ■ האם הספר טוב? האם זה באמת משנה? הוא יהיה בסט סלר כך או כך, כמו שלא משנה מה כתוב במצע של יאיר לפיד

זהרה רון 31.01.2013

המלצה לגאדג'ט יעיל למטבח: מקדחת ירקות

מקדחת ירקות - VegiDrill, המרוקנת במהירות רבה את תכולתם של כל פרי וירק, קשים ורכים כאחד, תוך שמירה על שלמות הקליפה

אורן קנר 28.01.2013

לכבוד ט"ו בשבט: קבלו מתכונים לריבות מופלאות

"ט"ו בשבט הוא חידוש הסכם העבודה בין הצומח לשמש", אומר חיים שסטל, אדריכל נוף שהקים בית קפה ומסעדה, שניהם בניחוח כפרי ■ הריבות שנרקחות במקום הן חלק מעולם של כבוד לטבע ולעונות השנה

מרב סריג 24.01.2013

"להיות ב'מאסטר שף' זו חוויה מדהימה"

איתי אלימלך, תום פרנץ ובני בן ישראל אוהבים לאכול ולבשל, אבל בלי הנשים שלהם, שדחפו אותם, לא היינו זוכים לראות אותם ב"מאסטר שף" בקשת ■ יצאנו עם השלישייה למשימת בישול בתנאי שטח

רוני נאק 01.01.2013

זה לא רק פוזה: האוכל של אייל שני במסעדת "פורט סעיד" נהדר

פורט סעיד, הבר החדש של אייל שני ושל שחר סגל, הוא כמעט פרודיה על שני עצמו, עם טבחים ומלצריות חמורי סבר ■ מעבר לפוזה המשעשעת עד מרגיזה, האוכל מקורי בפשטותו ופשוט במקוריותו

חיליק גורפינקל 13.12.2012

האחות המתוחכמת של הלביבה: קבלו מתכונים נפלאים לאוכל מטוגן

אוכל מטוגן יכול להיות נפלא. כשהוא מצופה בבלילה זה אפילו טוב יותר. תכירו את הגלגולים החדשים והמוצלחים של הטמפורה היפנית

מרב סריג 09.12.2012

טריאתלון הצ'יפס: איזה סיר טיגון מפיק את הצ'יפס האיכותי ביותר? בדקנו

טעימה השוואתית בין סיר הטיגון איירפריי (Airfry) של פיליפס לבין האקטיפריי (Actifry) של טפאל ■ מי המנצח ומי המפסיד?

זהרה רון 26.11.2012

ביקורת: למה אין לי ציפיות מספר הבישול החדש של גיל חובב?

חיליק גורפינקל על ספרו החדש של גיל חובב: "בישול ב-5 מרכיבים" ■ נדמה לי שככל שימהר גיל חובב לוותר על הפוזה העלאק עממית, כך ייטב לו ולכולנו

חיליק גורפינקל 22.11.2012

על כנפי הטעם: קבלו את מתכוני המומחים לקינוח הכנאפה הטעים

בין אם אתם אוהבים את הכנאפה שלכם קלאסית בנוסח המסורתי, ובין אם הולכים שבי אחרי הפרשנויות העדכניות, מכנאפה לימון או קוקוס ועד כנאפה טבעונית, היא עדיין אחד המאכלים הכי טעימים שיש

מרב סריג 19.11.2012

   67891011121314151617181920   

   נמצאו 347 כתבות   |   עמוד 13 מתוך 22