ארוחה אצל סלימי, מאחרונות השורדות הפרסיות בעידן הסושי על מצע אורז בניחוח של השד יודע מה ■ אוכל פרסי ביתי הכי טעים שיש
המדור, שיפורסם באנגלית ובאיטלקית, יעסוק באוכל מזרח תיכוני, ישראלי ופלסטיני
אפל, אחת הדמויות המשפיעות בקולינריה הישראלית, בשיחה פתוחה על חדשנות ושמרנות, על חצי יובל של פעילות ועל הדור החדש שצמח כאן
החזרת, ה"חריף של האשכנזים", היא לא רק בת לוויה לגפילטע פיש ■ בטיפול נכון הופך השורש הנחבא אל הכלים לחבר של כבוד במנות חגיגיות, ממרק וסלט ועד קינוחים כמו קציפת חזרת בדבש או פונדנט שוקולד חזירי
עוד לא נולד בשלן, שגם אם יש לו מדף גדוש בספרי בישול, לא ישמח לעוד אחד כמתנה לחג ■ גם הוצאות הספרים יודעות את זה, ובאופן לא מפתיע יוצאים המוני ספרי בישול לקראת ראש השנה ■ כמה ספרים שכדאי לשים אליהם לב
"שף בוקס" מייצר ערכות מוכנות לעוגות ולעוגיות ופועל לשילובם של פגועי נפש בקהילה ■ 4 שפים - ישראל אהרוני, שי-לי ליפא, חיים כהן וגיל חובב - התנדבו לתרום מתכונים למארז מיוחד לראש השנה
המרכיבים: 500 גרם של מגמת האוכל הבריא, קילוגרם של הורות קרייריסטית, כוס אחת של כישרון בישול וחבילה של ידע טכנולוגי ■ הוראות הכנה: מערבבים, מוסיפים גיוס מאנג'לים ומחממות פיתוח ושמים באינטרנט בטמפרטורה גבוהה
מתן ועמית קרן הגיעו אל מסורת הבנטו דרך קומיקס יפני וסרטי מנגה, ויחד עם אימא, שמנהלת בלוג על בנטו, הם עובדים על ספר הבנטו הישראלי הראשון
הבלוגריות נטלי לוין (עוגיו.נט) ואפרת ליכטנשטט (אז מה את עושה כל היום), הוציאו יחד ספר בהוצאת כתר ■ הספר הפך ללהיט ברשת, וכל המהדורה נמכרה באינטרנט עוד לפני שיצא לחנויות. מהודרה שנייה בדרך
בדרך-כלל אין לי כוח לאוכל מקושקש כזה, אבל מול בלו סקיי, המסעדה החדשה (והכשרה) של מאיר אדוני, לא נותר אלא להסיר את הכובע
הסברס של היום רבגוני יותר (6 צבעים), נקי יותר (גדל בחווה ולא במשוכות) ובלי קוצים ■ הצדעה לפרי הכי פטריוטי במטבח
הנוף יפה, האוכל נהדר, אבל למה לעזאזל כל-כך יקר? אורז ב-92 שקלים? בחייכם
כשביקר השף קונדיטור הספרדי המוערך יאן דויטש בארץ הקודש הוא זכה להארה, והבין שהחציל הוא חומר גלם מופלא לקינוח ושההפרדה בין גסטרונומיה וקונדיטוריה היא מלאכותית ■ מאז הוא מכין חציל עם שוקולד וטארט טאטן עם חצילים
החופש הגדול הוא הזדמנות טובה להכות על חטא היוהרה ולחזור בנו מהדברים הנחרצים שכתבנו בעבר על תפריטי הילדים במסעדות, וגם להציע תיקון: סדנאות בישול משותפות להורים וילדים
פעילות קולינרית משותפת של הורה וילד בחופש הגדול (ולא רק בו) אינה חייבת לעבור דרך סדנה. אפשר לעשות זאת גם במטבח הפרטי
עשרה שפים מובילים התאגדו יחד במסעדת סיטארה, להכין עשר מנות קיץ מיוחדות, שכל ההכנסות ממכירתן יוקדשו לפרויקטים לרווחת ילדים חולי סרטן ■ מחווה של הזדהות לבתו החולה של אחד מהם
אוכלאינסטגרם (Instagram)ימי קורונהמסעדותמסעדנים (ענף המסעדנות)מתכוניםעבודה בימי קורונהעסק ביוםפסטהרביבה וסיליה