מיסטר G

כתבות אחרונות

 
חלומות עם תאריך תפוגה / איור: עומר הופמן

רוב האנשים סביבי מסתובבים ביומיום עם מחלה כרונית קלה

מותר לחלום, ואולי אפילו לנסות להגשים • אבל רוב האנשים עוצרים באחת התחנות שבדרך: למה לחלום? למה להתחייב? למה להתאכזב? למה לצאת מהשגרה? למה לצאת? • הטור של ליאור טומשין

ליאור טומשין 23.11.2018
בית הקלפים/ צילום: נטפליקס

"בית הקלפים" ממשיכה ליפול, "נרקוס מקסיקו" מפתיעה לטובה

"בית הקלפים" בעונתה השישית היא חיקוי חיוור, של המציאות ושל עצמה • "נרקוס מקסיקו" מצליחה להמציא את עצמה מחדש • ביקורת

רון שוורץ 23.11.2018

אלוף האולטרה שנעזר בריצה כדי להתגבר על הלם קרב

סיפורו של גדימינאס גריניוס, אלוף האולטרה טרייל וורלד טור וזוכה מרוצי האולטרה הקשים בעולם, ממחיש את כוחה המרפא של הריצה • בעזרתה התגבר על הלם קרב ממלחמת עיראק והפך פוסט טראומה למנוף • שלומית לן פגשה אותו לשיחה כשהתארח בארץ בשבוע שעבר

שלומית לן 23.11.2018
יוסי ואסה / צילום: כפיר זיו

הכירו את יוסי ואסה, היוצר שמאחורי "נבסו" והזכייה ההיסטורית בפרס האמי

לרגל הזכייה בפרס האמי, "גלובס" מפרסם שנית את הראיון שקיימנו בסוף השבוע האחרון עם יוצר הסדרה • זוכה האמי הטרי משחק בהפקה בינלאומית וכותב את העונה השנייה של "נבסו", ועדיין צרובים בו המפגש הראשון שלו עם החברה הישראלית והדרך הארוכה מאתיופיה

ליאת רון 20.11.2018
ענבים מזן מלבק/ צילום: Pablo Betancourt

אחרי שנים של יינות זולים, מגיעים מארגנטינה יינות משובחים

ארגנטינה הייתה במשך שנים רבות ספקית יציבה, אבל לא ממש מעניינת, של יינות זולים; כל זה השתנה לקראת סוף המאה והאלף הקודמים • המלבק הארגנטינאי יכול להזכיר את בורדו וקליפורניה

חיליק גורפינקל 17.11.2018
מגש של מטעמים קטנים עם ירקות ועשבי תיבול/ צילום : שרית גופן

המהפכה האיראנית: המטבח הפרסי חוזר אל התודעה

אף פעם לא היו כאן הרבה מסעדות פרסיות, ולאחרונה גם נסגרו כמה מהוותיקות שבהן • אבל רגע לפני שיוכרז כמטבח בסכנת הכחדה, הגל הפרסי חוזר אל השולחן

רועי ירושלמי 17.11.2018
קרחון אלטש / צילום:רוני ערן

שוויץ של סתיו: קרחון בצבעי שלכת וחגיגות בנוסח האלפים

בסתיו, כשהפרות יורדת מהמרעה הגבוה בהרים אל הכפרים שבעמקים, קנטון ואלה בשווייץ מזמן למטיילים קרחון בצבעי שלכת, טיול מתגמל בחבל היין, מטעמים מיוחדים וחגיגות עונתיות בנוסח האלפים

רוני ערן 17.11.2018
אסתר / צילום: איל יצהר

פקפקתי אם ביהוד יכולה להיות מסעדה כל-כך טובה. אבל יש

שמה של מסעדת אסתר ביהוד הולך לפניה, אבל קצת פקפקתי אם ביהוד יכולה להיות מסעדה כל-כך טובה כמו שמספרים. מתברר שכן • ביקורת

חיליק גורפינקל 17.11.2018
דורון אביגדורי / צילום: שלומי יוסף

מזירת פשע לזירת מרוץ: דורון אביגדורי, קצין מז"פ ואיש ברזל

דורון אביגדורי, קצין משטרה בכיר במז"פ ביום ואיש ברזל בשעות הפנאי (שאין לו), הקים את תחרות האולטרה מן הישראלית, שהתקיימה השבוע בפעם השלישית

יעל בן ישראל 16.11.2018

הדור החדש של המסחריות העירוניות רוצה לשנות את דעתכם

לא עוד רכבי עבודה סגפניים ונטולי סטייל: 2018 מסתמנת כשנת מפנה של המסחריות העירוניות עם הצגה של דורות חדשים ומתקדמים לכמה ממובילי השוק

דובי בן-גדליהו 16.11.2018
הצד האחר של הרוח  / צילום באדיבות נטפליקס

האזרח וולס: סרטו החדש-ישן של אורסון וולס מתגלה כממתק חצוף ומשובח

"הצד האחר של הרוח" שאורסון וולס התחיל לפני ארבעים שנה ונטפליקס הפכו כעת לסרט, מתגלה כאחד הסרטים הכי מרעננים, ייחודיים, חצופים ומשובחים של השנה • ביקורת

אור סיגולי 10.11.2018

סתיו בארמניה: טיול אל האזורים הפחות מתוירים במדינה היפה

טיול באזורים הפחות מתוירים בארמניה בעונה זו, מזמן ביקורים במנזרים עתיקים מוקפים ביערות בצבעי שלכת ובכפרים המשמרים את מלאכות הסתיו המסורתי • חוטבים עצים להסקה, קוצרים בשדות ואוספים ערימות מספוא

יותם יעקבסון 10.11.2018
מסעדת זאדה / צילום: איליה מלניקוב

הקבאב של מסעדת "זאדה" מנומס מאוד. לא מספיק עז טעם

"זאדה" במלון דריסקו החדש מעוררת ציפיות גדולות, אבל בתום כל ההתרגשות, נשארים עם אוכל טורקי-עות'מני שפוזל יותר מדי לצרפת • ביקורת מסעדה 

חיליק גורפינקל 10.11.2018
המבדד שבכרם/ צילום: שמעון בוקשטיין

ההרפתקה החדשה של צור שיזף היא כרם ליד מצפה רמון

חייו הסוערים ממילא הסופר והטייל צור שיזף, קיבלו תפנית נוספת • על סף גיל שישים הוא מחלק אותם שוב, לא רק בין יפו וטרקים בהרים רחוקים, אלא גם בין הכרם והבקתה המדבריים

חיליק גורפינקל 10.11.2018

גשמי ברכה: אלבומים שלא יודעים רק לחשוף אלא גם לרפא

אחרי בצורת לא קצרה, יצאו ארבעה אלבומים מומלצים של יוצרים שצניעותם מסווה את כישרונם ואת הספקם • כאלה שלא יודעים רק לחשוף את פצעיהם אלא גם לרפא אותם בכוח יצירתם • סקירה

תימורה לסינגר 09.11.2018
אימפריאל תל אביב הקוקטייל black hole sun / צילום: בן יוסטר

לשתות את העיר: "זה קהל שמזכיר פודי'ז, רק של ברים"

במסגרת התחייה שהקוקטיילים נהנים ממנה בשנים האחרונות, הפכו ברי קוקטיילים לחלק מחוויה תיירותית וקולינרית של קהל גדל והולך ברחבי העולם

רועי ירושלמי 09.11.2018

   121314151617181920212223242526   

   נמצאו 401 כתבות   |   עמוד 25 מתוך 26