שופט העליון נעם סולברג: "תהליך העיצוב אומר דורשני; נראה שרמי לוי ביקש לכאורה להתקשט בנוצות זרות ו'להתעטף' במוניטין של ברילה"
בבקשה לתביעה ייצוגית נגד יבואנית פסטה ברילה נטען כי אריזות הקרטון של המותג שנמכרות ברשתות השיווק בישראל נגועות בחרקים מזה תקופה ארוכה ■ ברילה: "הפסטה משווקת בישראל ובעולם תוך הקפדה על איכות גבוהה"
חברת אסם השיקה את סדרת מוצריה "פלוס תזונתי", הכוללים תוספת של סיבים תזונתיים, דגנים מלאים וחלבון - אבל על הדרך גם כיווצה את האריזות ■ "אסם: העשרת המוצרים בסיבים תזונתיים משיבולת שועל מייקרת את חומרי הגלם בכ-30%"
אין מה להשוות בין ניוקי טרי לניוקי מיובש ומשומר מהסופר ■ החדשות הטובות הן שלא קשה להכין ניוקי בבית, והתוצאה טעימה ממש כמו במסעדה איטלקית
רשת המזון יידעה את משרד הבריאות ומודיעה כי מדובר בחרקי מזון שאינם מסכני בריאות ■ המוצרים הוסרו מהמדפים ■ צפו ברשימת המוצרים החשודים כנגועים בחרקים
כל סניפי רשת האוכל האיטלקי יהיו בזכיינות וייפתחו ברחוב ולא בקניונים
אופאל אינטרנשיונל משיקה בישראל את מותג הפסטה הבינלאומי EXPLORE CUISINE, הכולל סדרת פסטות טבעיות, אורגניות ונטולות גלוטן המיוצרות מקטניות
לא רבים יודעים שמאחורי חלון ראווה צנוע של מעדנייה תל-אביבית, מסתתרת אחת הפסטות הטובות בישראל ■ איל פסטיו התחילה כחנות קטנה לממכר פסטה טרייה, גדלה למסעדה איטלקית וחזרה לתפקד כמעדנייה
"רפורמת הקורנפלקס" לא תוביל להורדת מחירים לצרכן
יצרנית הפסטה Barilla נאלצה להתנצל לאחר שיו"ר החברה התבטא נגד הומואים
חיליק גורפינקל מספר על ארוחת צהריים ב"פסטה פיורי" - בר פסטה קטן ופינתי שבו מוכיח השף אורן גולדווסר שהוא יודע לעשות המון דברים חוץ מסושי
מסעדת קוצ'ינה תמר הוותיקה, של השפית תמר כהן-צדק, מעולם לא ניסתה להמציא את הגלגל הקולינרי מחדש - מה שהופך אותה לאחת המסעדות האיטלקיות הכי אותנטיות וסימפטיות בסביבה
לא קשה להכין בבית פסטה טובה, אבל רביולי ושאר כיסונים אוכלים בעיקר בחוץ ■ לסדק הזה נכנסים יצרני פסטה טרייה, עם רביולי וטורטליני וקפלצ'ו שאפשר להקפיא ולזרוק לסיר כשמתחשק ■ כמו במסעדה, אבל בבית
לא רק במסעדות איטלקיות יש רביולי, ניוקי, בלסמי, ריזוטו, אנטיפסטי, קרפצ'ו או פוקצ'ה
אוכלאיטליהבישולימי קורונהמסעדותמתכוניםעבודה בימי קורונהעסק ביוםעסקים קטנים ובינונייםעצמאים