אוכל מוקפד ומדויק אינו נחלתן של מסעדות יוקרה בלבד ■ קחו לדוגמה את מסעדת הקבבים הצנועה של שמואל בשוק הכרמל ■ חומרי הגלם טריים, היחס בין הכמויות נכון, ולכל מרכיב שנמצא שם יש סיבה
התכנית שאושרה כוללת שיקום השוק, הוספת יחידות דיור ושטחי ציבור באזור, הקמת חניון תת קרקעי מתחת לשוק והסדרה סטטוטרית של השוק
בסך-הכול נערכו ביקורות בכ-160 עסקים, ובכ-55% מהם התגלו ליקויים ■ בעל דוכן למאפים: "פתחתי לפני חודשיים, ואני בודק אם כדאי לי להמשיך"
אחרי שכבר היה נראה שהסופרמרקטים הזולים שברו את השוק, החלה סצנת הקניות בשוק להתעורר מחדש ■ לצד הבסטות העממיות נפתחים דוכני בוטיק ומסעדות גורמה, ובמקום ביקורים של פוליטיקאים יש סיורים קולינריים ופסטיבלים
באמצע שוק הכרמל בתל אביב, בין תפוחי האדמה לפלאפל, הוקמה בסטה קטנה המוקדשת כל-כולה לבירות בוטיק ישראליות. חזון אחרית הימים?
התוכנית כולה מתייחסת לשטח כ-75 דונם, ומוצעים בה שטחים בייעודים שונים
התקדמות משמעותית באישור תוכנית שיקום שוק הכרמל ■ בתוכנית, רחוב הכרמל ישנה את ייעודו לשוק וכן ישוקמו שוק הכרמל, שוק הבשר והשוק המערבי (שוק עזה) ■ החידוש כולל תוספת שטחי מגורים, עסקים ומלונאות ובניית חניון תת-קרקעי ציבורי
ה"מצב" מעורר תשוקה לאוכל חם, בסיסי ומרפד. הגיע הזמן לתת כבוד לתפוחי אדמה, פקעת צנועה שעושה את העבודה
אחרי מחנה יהודה בירושלים ושוק הנמל בת"א, גם שוק הכרמל, האח הדרומי והעממי, רוצה לעלות כיתה ■ הסנוניות הראשונות שהתנחלו בו לאחרונה - בוטיק שמן זית, רשת למוצרים אורגניים ועוד - מעידות שהוא בדרך
מגזין G מציג: כמה עולה זרע של עגבניה - ואיך הוא הופך ל-15 שקל לקילו ■ כמה מרוויח בסטיונר בשוק על קילו עגבניות, ומאיזה מחיר התחיל הביקוש לרדת בחדות
הגישו שתי תביעות בסך 350 אלף שקל כל אחת כנגד שני סוחרים בשוק הכרמל ובשוק רמלה-לוד החשודים במכירת זיופים של המותג ■ סולי סקאל: "שמנו לנו למטרה להילחם בתעשיית הזיופים"
סיור בשווקים המרכזיים בארץ מגלה כי לצד הדוכנים המסורתיים צצו בשנים האחרונות גם דוכני בוטיק, חנויות אווירה וחנויות מתמחות ■ "גלובס" יצא לבדוק כיצד המגוון משפיע על חוויית הקנייה - וכמה זה עולה לנו
ביקורת מסעדותבשרהקורונה הכלכליתחדרהמחנה יהודהמסעדותשוק הפשפשיםשוק לוינסקיתל אביבתרבות: אוכל