דרור פלדמן התייחס בוועידת הנדל"ן של גלובס לשאלה אם הלקוחות מתעלמים מהסיכון ונוטלים הלוואות מעבר ליכולת ההחזר שלהם ● "יש בעיה בכך שהשמאים מסתכלים על העבר, לא ניתן אשראי לדירה במחיר פנטזיונרי" (משך הסרטון: דקות)
(משך הסרטון: 4:09 דקות)
ראש הממשלה נפתלי בנט אמר בוועידת ישראל לעסקים כי "אם יש מכנה משותף לכל הרפורמות שהנהגנו עד עכשיו, חוט השני שמחבר בין הפרויקטים וההחלטות השונות שקיבלנו, זה הסתכלות על העתיד" • עוד טען בנט כי "ללא שילוב כל המגזרים בחברה הישראלית יהיו פה 'פצצות מתקתקות'" (משך הסרטון: דקות)
אופיר מורד, מנהל החטיבה העסקית במזרחי טפחות, הסביר בוועידת הנדל"ן של גלובס כי הגאות במשכנתאות תימשך כל עוד הריביות נמוכות והציבור מבין שאין היצע דירות • הוא הוסיף ואמר כי "אסור לנו לחיות באשליות כיוון שהריבית תעלה בקרוב" • להערכתו, "מדד תשומות הבנייה ימשיך לעלות גם בשנה הקרובה" (משך הסרטון: דקות)