הכול היה מוכן לחזרתה של הרכבת לפעילות השבוע אחרי כמעט שלושה חודשים, ורק דבר אחד היה חסר ● דרור פויר יצא למסע בין תחנות, מדרום לצפון, ומי שלא בא – שזה כמעט כולכם, בעצם - הפסיד ● צפו
דורון ארבלי, יו"ר חברת החשמל, קרא בכנס תשתיות לעתיד של גלובס להסרת המגבלות על פעילות החברה בתחום ייצור החשמל, והציג תוכנית השקעות של כ־50 מיליארד שקל ברשת החשמל עד סוף העשור ● "חברת החשמל היא לא הבעיה של משק האנרגיה, היא הפתרון" (משך הסרטון: דקות)
גלעד בר אדון, מנכ"ל מוריה - החברה לפיתוח ירושלים, התייחס בכנס תשתיות לעתיד של גלובס למהפכת תשתיות התחבורה שעוברת עיר הבירה בימים אלו ● "רואים היום תוכניות של מגדלים בני 30–40 קומות ליד הרכבת הקלה – דבר שלא היה מעולם בירושלים" (משך הסרטון: דקות)
בכנס תשתיות לעתיד של גלובס דנו בשאלה האם הקמת בסיס קבוע של וויזאייר בנתב"ג תוביל לתחרות אמיתית ולהורדת מחירים - או שמא מדובר במהלך שיפגע בחברות התעופה הישראליות ויעמיק עיוותים רגולטוריים ● בדיון התעמתו אור ליביס, סמנכ"ל הכלכלה במשרד התחבורה, ואורי סירקיס, מנכ"ל ישראייר, על עתיד השמיים הפתוחים בישראל (משך הסרטון: דקות)
בכנס תשתיות לעתיד של גלובס הזהיר אילן סיגל, מנכ"ל פלאפון ו-yes, כי התחרות בשוק הסלולר הפכה למלחמת מחירים, וכי בלי מיזוגים והסרת חסמים ישראל תישאר מאחור בפריסת דור 5 (משך הסרטון: דקות)