המסעדן שמביא לארץ את שייק שאק: "הם לא רצו להיפגש, אז באנו לניו יורק ודפקנו בדלת"
בגיל 24 ניהל יובל סלע סניף של גלידרייה בהרצליה, והכיר במקרה את השכנים מהמסעדה הסמוכה, האחים ארי ויורם ירזין • שנתיים אחר־כך הם הקימו יחד חברה שהפכה לאימפריית מסעדנות עם שמות נוצצים כמו קפה איטליה ומגזינו, 1,500 עובדים ושירותי הסעדה לחברות ההייטק הגדולות בארץ ובעולם • עכשיו הוא מספר לערן גפן איך הצליח, עם הראל ויזל, להביא סוף-סוף לישראל את שייק שאק ו־Pret A Manger