הוטל מונטיופיורי מצליח כבר 17 שנה לשמור על נחשקות וזהות מובחנת • הכוח טמון בתפריט רב עונתי ומנות דגל שתמיד מתחשק לחזור אליהן
הבעלים המשותפת של קבוצת R2M פוצחת בשיתוף-פעולה למכירת "הירק הירוק הקטן ביותר בעולם" שפיתחה חברת האגריטק GreenOnyx • מותג אופנת הגברים הבריטי Hackett London מרחיב פעילות בישראל • ועל מה דיברו בכנס השיווק השנתי של איגוד השיווק? • אירועים ומינויים
מסעדת השף שמוביל אוהד סולומון במלון הבוטיק R48 Hotel and Garden בתל אביב, שבבעלות מתי ורותי ברודו, מציעה ארוחת טעימות סגורה, שכל ביס בה מתעלה על הביס הקודם
הם מגדירים את עצמם "ארץ יצורי הפרא", מרגישים שהם כל הזמן תחת זכוכית מגדלת ("אנשים בקטע של 'בואו נבקר את המבקרת'") ומביאים את העבודה הביתה - אבל בקטע טוב • ביקור בקבוצת המסעדנות R2M • הברזייה
הערב תופעל המשמרת האחרונה לסועדים ולאחריה תיסגר המסעדה שפתוחה באבן גבירול מאז 2002 עד להודעה חדשה • "נפתח כשהמדינה תיתן לנשום"
מתי ורותי ברודו מפעילים את הקופי בר כבר 25 שנה, בית תאילנדי שורדת 3 עשורים, ומסעדת פינגווין בנהריה קיימת יותר שנים מהמדינה • אבל מסעדות שרואות את עצמן כחלק ממסורת קולינרית ומצליחות לשרוד בישראל הן מעטות ומתמעטות משנה לשנה • האם למסעדנים החדשים יש סיכוי? והאם הוותיקים יישארו כאן אחרי כל הגזרות?
אסף גרניטגרנותיקי גנימלצריםמסעדותמסעדנים (ענף המסעדנות)קק"לרותי ברודותל אביבתרבות: אוכל