חברת גלובל ווין אנד ספיריטס חתמה על הסכם מסחרי בהיקף של כ-25 מיליון שקל עם קבוצת NOX, המפעילה מסעדות, ברים ומועדונים בתל אביב. במסגרת ההסכם תהפוך גלובל לספקית האלכוהול המרכזית של הקבוצה, לאחר כ-15 שנות התקשרות עם ספק קודם.
קבוצת NOX, הפועלת משנת 2011, מפעילה בין היתר את המסעדות פופ אנד פופ, לולי, קפלה, אמש ודה פקטו, לצד ביר גארדן בשרונה והמועדונים אטלנטה ומורפיום.
● המסעדה בערבה מוצעת למכירה ב-350 אלף שקל: "זה משחק הישרדותי. התעייפתי"
● בתל אביב הפי האוור, בירושלים בשר: מה הישראלים מחפשים במסעדות
במסגרת ההתקשרות ישולבו בעסקי NOX מותגים שמשווקת גלובל, ובהם בלוודיר, גלנפידיך, ג'ק דניאלס, מואט אנד שנדון והנסי. הצדדים מתכננים גם שיתופי-פעולה בתחום האירועים וקידום המותגים.
במקביל, קבוצת NOX מתכננת להרחיב את פעילותה בשנת 2027, בין היתר באמצעות פתיחת מסעדה, בר ומתחם אירועים בפינת הרחובות מונטיפיורי ואלנבי בתל אביב, וההסכם יחול גם עליהם. בנוסף בוחנת הקבוצה את האפשרות להתרחב מחוץ לעיר.

גלובל ויין אנד ספיריט
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.