מחלבת כפר תבור השקיעה כ-3 מיליון שקל בציוד ובפסי ייצור חדשניים לייצור סדרת יוגורטים בטעמים.
בשלב הראשון תייצר המחלבה 6 יוגורטים בטעמים מחלב בקר 3% שומן: יוגורט בטעם אננס, יוגורט בטעם אבטיח, יוגורט בטעם פירות יער, יוגורט בטעם תות, יוגורט בטעם בננה ויוגורט בטעם וניל.
המחלבה הוקמה בשנת 2002 ומתמחה בייצור ושיווק גבינות מחלב בקר.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.