עדי מילמן, דוקטורנטית במכון ויצמן, זיהתה לראשונה עשרות מנגנונים לא מוכרים שעוזרים לחיידקים להילחם בווירוסים • יותר מזה, היא וחוקרים נוספים במעבדה זיהו רכיב אחד משותף למערכות החיסון של חיידקים, צמחים ובני אדם • הגילויים האלה עשויים לפרוץ דרך לתרופות ולטכנולוגיות עריכה גנטית חדשות
יופיקס, שפועל בחממת הקיטשן של שטראוס, ייצא את היוגורט שפיתח ל-80 חנויות בלונדון • בימים האחרונים היוגוט החל להיות משווק גם בשוק הישראלי
המחלבה הגרמנית תצטרף לגיוס בהיקף 2.5 מיליון דולר בסטארט-אפ יופיקס שיזם רונן לביא, הפועל תחת החממה של שטראוס ושל רשות החדשנות • בין המשקיעות הנוספות: קבוצת בל הצרפתית וחברת ליון-טרי האמריקאית
תנובה דיווחה על הריקול למשרד הבריאות ואספה את הכדים ■ מתנובה נמסר כי מקור התקלה אצל יצרן האריזות
אורן יצחקיאן רכש 23 אריזות יוגורט עזים של מחלבות גד במשקל 600 גרם - וגילה כי אף לא אחת מהן מכילה את המשקל המובטח ■ מחלבות גד בתגובה: ייתכן כי נפל כשל נקודתי בשלב הייצור
בשלב הראשון תייצר המחלבה 6 יוגורטים בטעמים מחלב בקר 3% שומן
אבי מולגה, השותף של ברק אברמוב ברשת YOGO, חזר בו מטענותיו על "קשיים כלכליים" אליהם נקלעו אברמוב וחברת לאנדורה המפעילה את הרשת
ברק אברמוב נתבע להשיב כ-1.7 מיליון שקל לאבי מולגה, הטוען כי אברמוב הונה אותו וגזל ממנו את מניותיו ברשת YOGO ואת חלקו ברווחים ■ אברמוב בתגובה: "התביעה מופרכת. העובדה שענף היוגורט ירד לטמיון אינה תלויה בי"
בבדיקות שנעשו נמצא כי בחלק מהבקבוקים הנושאים את התאריך 1/11 נמצא בפועל משקה יוגורט אפרסק ■ מהחברה נמסר כי המוצר תקין לשימוש
"גלובס" בודק מה מסתתר מאחורי ההבטחה ליוגורט "במתיקות מעודנת", ומה הופך את משקאות הבוקר המשדרים בריאות לטעימים כל-כך
תנובה נתבעת להשיב לצרכנים 142.5 מיליון שקל, ושטראוס - 72 מיליון שקל ■ התובע: תנובה ושטראוס הטעו את לקוחותיהם והתעשרו על חשבונם שלא כדין
בתביעה, בהיקף של כ-36 מיליון שקל, נטען כי פרסום המוצר נעשה בניגוד לחוק האוסר לייחס סגולות רפואיות למוצרי מזון, ותוך הסתרת התוויות נגד צריכת המוצר
ק"ג גבינת "עמק" במעדנייה עולה 44 שקל, לעומת כ-68 שקל לק"ג "עמק" במדף ■ כעת משיקה תנובה גבינת "עמק" פרוסה במדף שתשקף מחיר של 53 שקל לק"ג
היוגורט הוא חומר הגלם שיככב בתפריטים שלנו בעונה החמה וישפיע על הכול; מתבשילי ירקות, דגים ובשר ביוגורט ועד סורבה יוגורט כבשים
ענקית המזון האמריקנית החלה במגעים אקסלוסיביים עם יצרנית היוגורטים הצרפתית במטרה לרכוש את השליטה בחברה
זאת לאחר שהתברר כי המוצר מכיל 1.5% שומן וכן סוכר, בניגוד למוצהר על גבי התווית ■ מדובר בסדרת ייצור בודדת שתאריך התפוגה שלה הוא 12.12.10
חזית המדעחיידקיםטבעונותמכון ויצמןתחליפי חלב