מיזם "השולחן" מבוסס על שני מגזינים ותיקים, "דרך האוכל ו"על השולחן", שנרכשו לאחרונה ע"י יובל סיגלר, ויכלול מגזין חודשי ואתר אינטרנט • עפ"י הערכות, היקף השקעה במיזם הוא כ-3 מיליון שקל
הוא חושב שמסעדות כשרות זו טעות עסקית, היא מאמינה שזה הטרנד הבא ■ היא בעד שפים בריאליטי, הוא מסכים שרק "האח הגדול" יותר גרוע ■ "פירמה" ביקר במטבח של ז'אנה ואילן גור, מי שעומדים מאחורי המותג "על השולחן"
טוענת כי ב-2007 חתמה עם ק.מ.א תוכנה שבבעלות מאיו על הסכם להקמת שני אתרים - אך בהמשך התברר לה כי ק.מ.א אינה חברה גדולה ועתירת יכולת כפי שטען מאיו, ובחלוף שנה וחצי לא הצליח מאיו להקים את האתרים
בישולמגזיניםמסעדות