מיכאל "מישי" הוא מראשוני השוקוליטרים בארץ שפתח את הקונדיטוריה שלו עוד ב-1979. בשונה ממקס ברנר למשל, מישי התמקם בצפון וכך התפרסם פחות.
בשנת 2008, ביום הולדתו השישים, החליט מישי להפוך את השוקולד למרכז חייו וזנח את כל שאר הפרודוקטים של הקונדיטוריה. לימים העביר את המושכות לחתנו, דקל בלעיש, שכיום אמון על הפעילות.
אנחנו היינו שם כדי להריח, לטעום וגם לשמוע את הסיפור המיוחד של המקום שהפך לאתר עלייה לרגל עבור חובבי שוקולד שבאים אליו מכל רחבי הארץ.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.