צפו: המקום הקטן בצפון שהפך לאתר עלייה לרגל

סיפורה של קונדיטוריה שכונתית קטנה שהפכה למוקד עליה לרגל עבור ישראלים מכל רחבי הארץ ■ ביקור במעדניית השוקולד המיתולוגית בקריית טבעון שהפכה לשם דבר בצפון

מיכאל "מישי" הוא מראשוני השוקוליטרים בארץ שפתח את הקונדיטוריה שלו עוד ב-1979. בשונה ממקס ברנר למשל, מישי התמקם בצפון וכך התפרסם פחות.

בשנת 2008, ביום הולדתו השישים, החליט מישי להפוך את השוקולד למרכז חייו וזנח את כל שאר הפרודוקטים של הקונדיטוריה. לימים העביר את המושכות לחתנו, דקל בלעיש, שכיום אמון על הפעילות.

אנחנו היינו שם כדי להריח, לטעום וגם לשמוע את הסיפור המיוחד של המקום שהפך לאתר עלייה לרגל עבור חובבי שוקולד שבאים אליו מכל רחבי הארץ.