בכנס לשכת רואי החשבון באילת הכחיש חזן את הדברים שפורסמו ע"י כתב חדשות 2 עמית סגל: "עיתונאי שדבק בשקריו ומשתמש בחבריו לתקשורת מול הרשות המחוקקת"
מירי סביון, סמנכ"לית בכירה לשומה וביקורת ברשות המסים, בכנס לשכת רוה"ח באילת: "פקידי השומה שלנו מקבלים מנישומים כל העת מכתבי תודה על רמת השירותיות שלהם"
משתתפי הפורום לדיני משפחה של "גלובס" ו-D&B היו תמימי דעים על כך שחזקת הגיל הרך כמעט אינה קיימת בפועל בבתי המשפט - אבל נחלקו בשאלה אם צריך לבטלה גם בחוק
(עדכון) - בדוח שהגיש לביהמ"ש טוען עורך דינה החדש של ענבל אור כי לה ולקבוצת אור סיטי יש עודף נכסים של 36 מיליון שקל על פני ההתחייבויות: "אין הצדקה שתהפוך לפושטת רגל"
נשיא לשכת רואי החשבון, יזהר קנה, בכנס הלשכה באילת: "שכרם של רואי החשבון בחברות הציבוריות באופן פרדוקסלי נמוך משמעותית בהשוואה לשכר-הטרחה בתאגידים פרטיים"
חוקרי רשות המסים תפסו רכבי יוקרה, חשבונות בנק ורכוש נוסף בשווי של כ-9 מיליון שקל מידי החשודים לצורכי חילוט
גרגורי גורטובוי, בעל השליטה בחברת ויליפוד החשוד בעבירות ני"ע, ביקש לצאת לחו"ל לצורך מאבק על השליטה בקבוצה שלו ■ המחוזי: "חשד משמעותי לפעולות אסורות בסכומי-עתק"
הליך הגילוי מרצון יחול מעתה גם על עבירות הלבנת הון שמקורן בעבירות מס ■ מאז תחילת הנוהל הוצהר על הון לא מדווח ב-17.5 מיליארד שקל; המס ששולם עליו: 650 מיליון שקל בלבד
אתמול הוגש כתב אישום נגד בוריס ואבישר ויסמן בגין העלמת הכנסות ביותר מ-763 מיליון שקל ■ כעת המדינה מבקשת לחלט נכסים שלהם ושל מעורבים נוספים בפרשה
טוען כי באסיפת בעלי המניות בלונדון יוכרע מאבק השליטה בינו לבין איש העסקים יוסי ויליגר בפירמידת החברות שבבעלותו, וכי נוכחותו נדרשת שם
כך עולה מכתב אישום ראשון שהוגש בפרשת החשבונות הסודיים שמחזיקים ישראלים ביו.בי.אס שווייץ ■ בוריס ואבישר ויסמן חשודים בהזרמת הכנסות לחברות-קש
יוסיפוף והחברות רוי נדל"ן גרופ, MASY וספידי לינק שבשליטתו נאשמים כי ביצעו עבירות מס ומירמה, השמיטו הכנסות ודיווחו דיווחים כוזבים ■ האם יחתמו על הסדר טיעון?
כך אמר עו"ד יהודה שפר, המשנה לפרקליט המדינה, בכנס הפשיעה הכלכלית של PwC ■ ראש מטה האכיפה הכלכלית במשטרה: "כיום הפשיעה ברובה מונעת ממניע כלכלי"
זאת במסגרת מבצע ביקורת ארצי בתחום חשמלאות בניין שיחידות מע"מ ערכו ברחבי הארץ בשבוע שעבר
לפי כתב האישום, מוסא אבו-מדיגם מרהט וחברת "האחים טורי" שבבעלותו ביצעו עבירות מס בהיקף של כ-34 מיליון שקל והלבנת הון בהיקף של כ-39 מיליון שקל
פרח לרנר חשודה בקבלת דבר במירמה ומירמה והפרת אמונים, לאחר שלכאורה פעלה בניגוד עניינים במסגרת תפקידה ■ סנגורה של לרנר: לא נפל רבב בהתנהלותה