מסתמן: החוק בעניין יובא להצבעה בוועדת העבודה והרווחה, ויאושר כבר ביום שני הבא ■ מידע לגבי מוצר או תוכנית יימסר קודם כול ללקוח
ועדת העבודה והרווחה דנה היום בסוגיית הצמדת הגמלאות של צה''ל ושאר מערכת הביטחון למדד המחירים לצרכן
מגוון רחב יותר של מוצרים יעמוד לרשות הלוקים בצליאק בעקבות שינוי בתקנות הסימון הקיימות
יו"ר הכנסת ושר המשפטים ישתתפו מחר בישיבה מיוחדת של ועדת העבודה והרווחה בכנסת ■ שר האוצר יובל שטייניץ בגל"צ: "יש פה שביתה עם דרישות שאנחנו לא יכולים להיענות להן"
חברי הוועדה מחו בחריפות על הצורך לאשר את הצעת החוק בחופזה במסגרת חוק ההסדרים
יו"ר ועדת העבודה והרווחה בדיון על שביתת הפרקליטים: "כיבינו את השריפה בכרמל, אך 'שריפת הפרקליטים' עדיין נמשכת. אתם באוצר, אין לכם שום חזון ושום ראייה רחבה"
התוצאה האפשרית: ייקור עלויות לחוסכים והקמת מסלקות נוספות ■ עדיין לא ברור אם המהלך ייכלל בחוק ההסדרים, ומה תהיה עלותו
(עדכון) - יו''ר ועדת העבודה והרווחה בדיון על העלאת גיל הפרישה בצה"ל: "איך קבעתם שאדם שבעוד 3 שנים צריך לצאת לפנסיה יצטרך להישאר עוד 6 שנים? זה בסדר?"
יו"ר הוועדה, ח"כ חיים כץ: "אם האוצר יבוא בידיים נקיות למו"מ עם הפרקליטים, השביתה תסתיים מהר; פקידי האוצר רואים רק את הגרוש ולא מסתכלים צעד אחד קדימה מעבר לשקל"
(עדכון) - מדובר על משרתי קבע שהוצאו מהשירות בגלל תפקוד לקוי ■ כץ, יו"ר ועדת העבודה והרווחה, תקף את נציגי האוצר: "לא מעניין אותי מה סיכמתם עם הצבא"
רוב חברי ועדת הכספים והעבודה והרווחה לא יתמכו בהקפאת הקצבאות, צעד העיקרי שהוצע על ידי האוצר וצפוי היה לחסוך לקופת המדינה כ-900 מיליון שקל למימון הגרעון
ראש אכ"א בדיון ראשון בנושא בוועדת העבודה והרווחה: "אם נקבל החלטה לא אחראית - הצבא עלול לקרוס" ■ לפי חוק ההסדרים אמור גיל הפרישה בצה"ל לעלות בהדרגה ל-55
הסוגיה עברה לטיפול הוועדה בראשותו של ח"כ חיים כץ שמהווה גם את יו"ר ועדת העובדים של התעשייה האווירית ■ כץ: "נושא מובהק בתחום אחריותה של הוועדה"
ועדת העבודה הכינה תרגיל חדש לאוצר: הצעת החוק קובעת כי למדינה אחריות להגברת התעסוקה ולשילובם בשוק העבודה של מקבלי הגמלאות, אך זאת מבלי להטיל את האחריות בידי חברות פרטיות
שלי יחימוביץ': "סגן שר הבריאות והנהלת המשרד מצהירים שלא תהיה קופה חמישית, אבל הנה מביאים אותה בכסות של שירותים לטיפול שיניים" ■ "מדובר במזימה של האוצר שהצלחנו להדוף שוב ושוב, למרות האובססיה שלו"
על-פי הרפורמה, קשישים יקבלו גמלת סיעוד באופן ישיר וללא תיווך של קבלנים הגוזרים בדרך קופון
בנק הפועליםייצוג משפטילשכת עורכי הדיןנכותנכי צה"לקצבת נכותקריית גתשכר טרחהתאונות בענף הבנייהתל אביב