מסעדת יין יאנג התל-אביבית נסגרה אחרי 27 שנות פעילות. המסעדה שנפתחה ב-1981 על-ידי השף ישראל אהרוני ואיש העסקים מודי בן-ש"ך, היתה למוסד מיתולוגי תל-אביב ולמעשה למסעדה הסינית הראשונה.
בשנת 2000 נמכרה המסעדה לדון טראן, וייאטנמי ששימש קודם לכן כמנהל המסעדה. במקביל, עברה המסעדה שינוי מאוכל סיני לאוכל וייאטנמי. המסעדה שפעלה משדרות רוטשילד עברה ב-2006 לרחוב הארבעה ומאז, כך נראה, ירד קרנה.
בן-שך מסר היום ל"גלובס": "אין לי קשר עם תעשיית המסעדות הרבה שנים. מסעדה לא יכולה להמשיך להתקיים לנצח ו-27 שנים בישראל זה יפה מאוד".
את תגובתו של טראן, השוהה בימים אלה בוויאטנם, לא ניתן היה להשיג.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.