שף ישראלי ידוע, מגיש תוכניות בישול בטלוויזיה ובעל טור בישול קבוע במוסף "7 ימים" של "ידיעות אחרונות"
מליסרון תקיים ארבעה ימי מכירות ללא מע"מ ב-18 הקניונים של הקבוצה, בהשתתפות מותגים כמו פנדורה, ריפלי, נאוטיקה, טימברלנד וסקצ'רס • "הפרזנטור הקולינרי" ישראל אהרוני מגיע לבית הדיור המוגן פאלאס, ורוני דואק עורך ערב הוקרה • אירועים ומינויים
"בגלל שאני שייך לקבוצת סיכון, לא הרבתי לצאת למקומות הומי אדם, אבל להפגנת המסעדנים מול בלפור הגעתי והצטרפתי לבעלי המסעדות שחילקו מנות לנזקקים, אפילו שהם הנזקקים"
בקרוב (או שלא כל-כך בקרוב) ייפתחו שערי שמיים, וטונות של חמאה אירופית פטורה ממכס ירדו על הארץ ויביאו אל קיצו את משבר החמאה הגדול של 2019 • אבל המחסור הזמני בחמאה מקומית הוא זמן טוב לשאול: מתי בכלל התחילו הישראלים לאכול חמאה, האם היא באמת לא מתאימה לאקלים שלנו, והאם התדמית המושחתת שלה מוצדקת?
השף ישראל אהרוני: "אין לי מושג למי הרימון כוון, ככל הידוע לי אין לי סכסוכים עם אף אחד"
מי הוזמנו, מי הדליקו, ומי שרו "מעוז צור" באירועי הדלקת החנוכיות?
חזרתו של אהרוני, האיש והצמה, לבישול פעיל במזללת מרקי הראמן שלו, הירו, שבשרונה מרקט, היא אירוע מסעיר ■ גם המרקים
בקרוב יעלה קמפיין בכיכובו של רוזנבלום בהשקעה של 6 מיליון שקל ■ ועוד פרזנטור קולינרי: השף ישראל אהרוני ישמש כפרזנטור וכיועץ של שוק האוכל "אושימרקט" בכפר-סבא
את השרידות של "עובדה", ברייטינג נאה יחסית לז'אנר, אי-אפשר שלא להעריך
לדעתי מדובר בעונה הכי טובה של "פולישוק". פשוט טלוויזיה טובה ונכונה
"המסע המופלא של אהרוני וגידי" אינה סדרת מופת, אך הטיימינג שלה מושלם
אהרוני וגידי בערוץ 10 מוכיחים שניתן לייצר סדרות תיעודיות מעניינות ומהנות
"שף בוקס" מייצר ערכות מוכנות לעוגות ולעוגיות ופועל לשילובם של פגועי נפש בקהילה ■ 4 שפים - ישראל אהרוני, שי-לי ליפא, חיים כהן וגיל חובב - התנדבו לתרום מתכונים למארז מיוחד לראש השנה
מי שאמור לייצג את האינטרס הציבורי חדור באובססיה לחסל את ערוץ 10
"המסע המופלא של אהרוני וגידי" חוזר בעונה חדשה - והתוצאה פריכה ונעימה
גברי בנאי, הגשש החיוור, בראיון גלוי לב לראש השנה: ההסתגרות בבית ("קיבלתי כבר את כל ליטופי האגו שיש"), הבנאים שחוזרים בתשובה ("חומר לא טוב, הם מיסיונרים"), מצבו הכלכלי ("אין לי בעיה לטוס ביזנס לניו יורק"), והאיחוד שכבר לא יקרה
מה קורה כשנותנים לשפים להשתמש בצלחת בתור בד קנבס, לבחור צבע ומקור השראה, וליצור מנה בהתאם? הצלם דן לב תיעד את המנות והפך את הפרויקט לתערוכה
בישולמינוי בכיריםמליסרוןמתכוניםעוגיותעידו קריבפאלאסקניוני עופררוני דואקתערוכה