זאת, על מנת לממן את ביטול העלאת המס על הדלק ■ לפי שעה לא יוחרג שום משרד מהקיצוץ אולם משרד החינוך ישלם מחיר נמוך יותר
מדובר בגינוי רשמי של מועצת הביטחון ■ בשלב זה מדובר בהצהרה של המועצה ולא בהחלטה - אך מדובר במפנה משמעותי בעמדת ארה"ב ■ הפלסטינים עדיין מתעקשים על החלטה
מה שמשתקף מנתוני המשק שפורסמו אתמול הוא תמונתה המפחידה של ספרד ב-2007
עוד עולה מנתוני יפעת Social: 78% מהגולשים בישראל רואים בשר האוצר את האחראי למצב ■ ועדיין, המחאה המקוונת נותרה אנמית: קבוצות שהוקמו בנושא לא סחפו גולשים רבים
(עדכון) - השלושה דנו במעון רה"מ בירושלים בנושא גל העלאות המסים וסכסוך העבודה עליו הכריזה ההסתדרות ■ הערכות: ברוש מנסה "לרדת מהעץ", אולם עיני עשוי להמשיך במאבק
אם אני התמכרתי לאייפד, זו ההוכחה לכך שאף פעם לא מאוחר מדי ללמוד טריק חדש
נתניהו מעוניין להפחית את מס החברות כמתוכנן ולכן מציע קיצוץ רוחבי של 640 מיליון שקל ■ באוצר מתנגדים להמשך הפחתת המסים הישירים ■ גורם באוצר: "מאיפה יבוא הכסף?"
שר החוץ: "אני מתחשב בבקשות של ראש הממשלה, אבל מינוי שגרירים זה במנדט של שר החוץ. אני מאוד מעריך את ארד אבל לאור הסיטואציה שנוצרה, הוא לא יהיה שגריר"
(עדכון) - דיון סוער בוועדת הכלכלה על מחירי הדלק ■ היו"ר ח"כ כרמל שאמה תקף בחריפות את נציגי חברות הדלק בדיון: "לא תוכלו יותר לרמות את הציבור; זה ייגמר בחקיקה"
מחיר הדלק הוא נושא שמרגיז אותנו, חבל רק שאת המחאה רואים באינטרנט ולא ברחובות
שר האוצר יובל שטייניץ חתם היום על צו להורדת מס הבלו על הדלק ב-20 אגורות לליטר ■ בתוספת מע"מ תעמוד ההוזלה על 23 אגורות
נתניהו: "האלוף בני גנץ הוא קצין מצטיין ומפקד מנוסה; הוא ניחן בכל התכונות הדרושות להיות מפקד מעולה של צבא הגנה לישרא"
(עדכון) - בקואליציית הארגונים החברתיים תכננו להוציא את הישראלים לרחובות בשל העלאות המסים - אך שגרת העבודה כנראה חזקה יותר ■ יואל מרשק, ממארגני ההפגנות: "הציבור מאס בהבטחות הריקות של רה"מ"
יו"ר ההסתדרות הביע תקווה כי הידברות עם האוצר ועם נתניהו השבוע ימנע השביתה הכללית המתוכננת לעוד פחות משבועיים ■ "גם נתניהו הבין שהחבילה לא מספקת"
(עדכון) - יו"ר ההסתדרות, נשיא התאחדות התעשיינים ויו"ר מרכז השלטון המקומי: תוכנית הקלות המסים שהציג נתניהו "מעורפלת ולא ברורה" ■ מנגד, השלושה הוציאו "הודעה מעורפלת" בעצמם: "המטה יחליט על המשך המאבק בהתאם לתוצאות המו"מ"
אדוני ראש הממשלה: מה יעזור לנו DTT אם אין לנו כסף לשלם את חשבון החשמל?
איראןארה"בבצלאל סמוטריץ'דונלד טראמפחיזבאללהחמאסישראל במלחמהצה"לרצועת עזהמשפט נתניהו