מיטק

חברה המפתחת מוצרי בשר מתורבת למאכל

כתבות אחרונות

 
הסטייק המתורבת של סטייקהולדר פודס / צילום: שלומי ארביב

למה המשקיעים נטשו את חברות הפודטק המבטיחות

חברות שהתיימרו לפתח חלב, דבש ובשר מתורבתים סומנו כהבטחה גדולה בשוק המניות של תל אביב לפני כשנתיים, אך מאז צנחו מניותיהן בקרוב ל-90% • קופת מזומנים מדולדלת והערת עסק חי בדוחות מעלות ספק באשר ליכולתן להוסיף מזון משובט לתפריט שלנו

גלי וינרב 28.05.2023
בשר מתורבת בישראל / צילום: Reuters, Amir Cohen

חלב בלי פרה, דבש בלי דבורה וסטייק בלי בשר: הפודטק כובש את הבורסה של ת"א

חלב בלי פרה, דבש בלי דבורה וסטייק בלי בשר - המגמות שבהן צועדת תעשיית המזון קוסמות גם למשקיעים בת"א • כעשר חברות ושותפויות מתחום הפודטק עשו את דרכן לבורסה המקומית, והן מציעות פיתוחים טכנולוגיים מהפכניים ופוטנציאל מלהיב, אך גם סיכון לאובדן ההשקעה

גלי וינרב 15.01.2022
הסטייק המתורבת של מיטק / צילום: שלומי ארביב

רקמות שריר ושומן הישר מהמדפסת: מיטק הדפיסה בהצלחה סטייק מתורבת

אבן דרך לחברת הפודטק הישראלית מיטק, שמדווחת על הצלחה בהדפסת תלת ממד של סטייק מתורבת במשקל 104 גרם - הגדול ביותר שיוצר עד כה להערכתה • מניית החברה בנאסד"ק התחזקה ביותר מ-4% בתגובה

אסנת פרץ 08.12.2021
אשטון קוצ'ר / צילום: Associated Press, Mark Lennihan

אשטון קוצ'ר נכנס לשוק הבשר המתורבת: ישתף פעולה עם מיטק הישראלית

קבוצה בהובלת השחקן והיזם לצד גיא עוזרי ואפי אפשטייין תשתף פעולה עם מיטק הישראלית לפיתוח מסחור טכנולוגיות ייצור הבשר המתורבת שלה

שני אשכנזי 07.10.2021
מיטק תחל בפיתוח בשר חזיר מתורבת / צילום: Shutterstock

החברה שרוצה להדפיס בשר חזיר ולשבור את השווקים בעולם

החברה הישראלית שעוסקת בייצור בשר מתורבת למאכל ללא צער בעלי חיים, וכבר פיתחה טכנולוגיות לגידול בשר בקר ועוף, הודיעה שתחל במחקר ופיתוח גם לייצור בשר לבן • בשר חזיר הוא הבשר הנצרך ביותר ברחבי העולם

שני אשכנזי 06.07.2021
וול סטריט בניו יורק / צילום: תמר מצפי

מיט-טק תרשום את מניותיה בנאסד"ק ותגייס כ-22 מיליון דולר

שרון פימה, מנכ"ל החברה: "הגיוס מקנה למיט-טק יכולת להאיץ את הפיתוח הטכנולוגי וכן להתביית על חברות מטרה לרכישות אפשריות בעתיד"

שני אשכנזי 14.03.2021
שלט של רחוב וול סטריט מחוץ לבורסת ניו יורק / צילום: Reuters, Mike Segar

בעקבות ההצלחה הפנומנלית בננו דיימנשן: שרון פימה לוקח גם את מיט-טק להנפקה בנאסד"ק

חלוצת טרנד הפוד-טק בת"א הגישה תשקיף לגיוס של 29 מיליון דולר בניו יורק • גם חברת הקנאביס יוניבו הודיעה על כוונתה לצאת לבורסה זרה

גלי וינרב 21.02.2021

מיט-טק מדווחת על הצלחה בגידול תאי עוף בביוריאקטור

חברת הבשר המתורבת דיווחה כי החברה הבת שלה הצליחה בגידול תאי עוף בביוריאקטור • מניית מיט-טק עלתה בכ-5% במחסר בת"א

שני אשכנזי 21.01.2021

מיט-טק רוכשת חברה בלגית המתמחה בייצור שומן מתורבת ב-15 מיליון אירו

ברת פיס אוף מיט הבלגית פיתחה טכנולוגיה ייחודית לייצור שומנים מן החי מעוף וברווז, באמצעות ריבוי בביו-ריאקטורים וללא פגיעה בבעלי חיים • הרכישה מאפשרת למיט-טק להאיץ השקת מוצר ראשון לשוק

שני אשכנזי 08.12.2020
קציצה של סופרמיט צילום: סופרמיט

המרוץ לבשר המתורבת: כך פספסה ישראל את ההזדמנות להפוך למרכז עולמי

סינגפור הפתיעה את עולם המזון כשהפכה להיות המדינה הראשונה המאשרת שיווק לצרכנים של בשר המגודל במעבדה, נטול השפעות סביבתיות הרסניות • ישראל, מהמובילות בעולם בתחום, עלולה כעת לאבד את הבכורה לסינגפור ולאלץ חברות ותיקות להעתיק לשם תשתיות

שני אשכנזי 07.12.2020

פודטק ואגטק לוהטים בת"א: סמארט אגרו, מיט-טק ואבוג'ן מגייסות הון

טכנולוגיות המזון והחקלאות מסתמנות כמגזר החם הבא בבורסה המקומית • סמארט אגרו גייסה בהנפקת מניות 26 מיליון שקל, מיט-טק 23.8 מיליון שקל, ואילו אבוג'ן גייסה 12 מיליון דולר

גלי וינרב 01.11.2020
מיט טק / צילום: Amir Cohen, רויטרס

מיט טק רוכשת חברת שומן מתורבת ב-17.5 מיליון דולר

בעקבות ההודעה עולה כעת מניית החברה 14% למחיר המגלם למיט טק שווי של 302 מיליון שקל • מנכ"ל מיט טק שרון פימה: "הפיתוח של החברה המיועדת להירכש הוא משלים לשלנו. אנחנו מעוניינים להדפיס סטייק שלם במעבדה, המכיל את כל הרכיבים"

גלי וינרב 09.09.2020

   1   

   נמצאו 12 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 1