חברה המפתחת מוצרי בשר מתורבת למאכל
חברות שהתיימרו לפתח חלב, דבש ובשר מתורבתים סומנו כהבטחה גדולה בשוק המניות של תל אביב לפני כשנתיים, אך מאז צנחו מניותיהן בקרוב ל-90% • קופת מזומנים מדולדלת והערת עסק חי בדוחות מעלות ספק באשר ליכולתן להוסיף מזון משובט לתפריט שלנו
חלב בלי פרה, דבש בלי דבורה וסטייק בלי בשר - המגמות שבהן צועדת תעשיית המזון קוסמות גם למשקיעים בת"א • כעשר חברות ושותפויות מתחום הפודטק עשו את דרכן לבורסה המקומית, והן מציעות פיתוחים טכנולוגיים מהפכניים ופוטנציאל מלהיב, אך גם סיכון לאובדן ההשקעה
אבן דרך לחברת הפודטק הישראלית מיטק, שמדווחת על הצלחה בהדפסת תלת ממד של סטייק מתורבת במשקל 104 גרם - הגדול ביותר שיוצר עד כה להערכתה • מניית החברה בנאסד"ק התחזקה ביותר מ-4% בתגובה
קבוצה בהובלת השחקן והיזם לצד גיא עוזרי ואפי אפשטייין תשתף פעולה עם מיטק הישראלית לפיתוח מסחור טכנולוגיות ייצור הבשר המתורבת שלה
החברה הישראלית שעוסקת בייצור בשר מתורבת למאכל ללא צער בעלי חיים, וכבר פיתחה טכנולוגיות לגידול בשר בקר ועוף, הודיעה שתחל במחקר ופיתוח גם לייצור בשר לבן • בשר חזיר הוא הבשר הנצרך ביותר ברחבי העולם
שרון פימה, מנכ"ל החברה: "הגיוס מקנה למיט-טק יכולת להאיץ את הפיתוח הטכנולוגי וכן להתביית על חברות מטרה לרכישות אפשריות בעתיד"
חלוצת טרנד הפוד-טק בת"א הגישה תשקיף לגיוס של 29 מיליון דולר בניו יורק • גם חברת הקנאביס יוניבו הודיעה על כוונתה לצאת לבורסה זרה
חברת הבשר המתורבת דיווחה כי החברה הבת שלה הצליחה בגידול תאי עוף בביוריאקטור • מניית מיט-טק עלתה בכ-5% במחסר בת"א
ברת פיס אוף מיט הבלגית פיתחה טכנולוגיה ייחודית לייצור שומנים מן החי מעוף וברווז, באמצעות ריבוי בביו-ריאקטורים וללא פגיעה בבעלי חיים • הרכישה מאפשרת למיט-טק להאיץ השקת מוצר ראשון לשוק
סינגפור הפתיעה את עולם המזון כשהפכה להיות המדינה הראשונה המאשרת שיווק לצרכנים של בשר המגודל במעבדה, נטול השפעות סביבתיות הרסניות • ישראל, מהמובילות בעולם בתחום, עלולה כעת לאבד את הבכורה לסינגפור ולאלץ חברות ותיקות להעתיק לשם תשתיות
טכנולוגיות המזון והחקלאות מסתמנות כמגזר החם הבא בבורסה המקומית • סמארט אגרו גייסה בהנפקת מניות 26 מיליון שקל, מיט-טק 23.8 מיליון שקל, ואילו אבוג'ן גייסה 12 מיליון דולר
בעקבות ההודעה עולה כעת מניית החברה 14% למחיר המגלם למיט טק שווי של 302 מיליון שקל • מנכ"ל מיט טק שרון פימה: "הפיתוח של החברה המיועדת להירכש הוא משלים לשלנו. אנחנו מעוניינים להדפיס סטייק שלם במעבדה, המכיל את כל הרכיבים"
וילק (לשעבר ביומילק)בשרבשר מתורבתגיוס הוןהבורסה בת"אחלב מתורבתטכנולוגיה: פודטקישראליות בוול סטריטמילניום פודטקתחליפי בשר