נתוני חברת Como: כ-47% מההמבורגרים שנמכרו בשנה האחרונה היו בגודל ממוצע של 200 גרם ■ גם נשים וגם גברים מעדיפים מידת צלייה "מדיום וול"
בעבר עישנו נתחי בשר על ווי תלייה מעל אח עצים, או על מוטות ארוכים שנמתחו מעל מדורה. היום כבר אפשר לעשות את זה בבית ■ העישון מותר, אפילו רצוי: מדריך מהיר למעשן המתחיל
עם תום חג הפסח ניתן אות ההזנקה לברביקיו בשרים - יום העצמאות, ל"ג בעומר ושאר עילות להבערת אש ולצלייה על המנגל ■ זה הזמן לתערובות תבלינים יבשות, מרינדות רטובות וכל מה שעושה טוב לנתחים שבדרך ■ בשבוע הבא: עישון בשר
מאות שקלים מוציאה כל משפחה ביום העצמאות על בשרים, סלטים, פיתות ומנגל ■ איפה כדאי להצטייד בערכת "על האש"? ■ בדיקת המרכז למחקרים צרכניים מגלה פערי מחירים לא גבוהים של כ-10% בין הרשתות ■ חנויות הנוחות יותר יקרות
לעשות על האש, ברביקיו בלשון הגויים, הפך כבר מזמן לספורט הלאומי, הבילוי האולטימטיבי, הקולינריה הישראלית בהתגלמותה ■ קבלו את 5 השיפודיות המובילות
איך הישראלים אוהבים את הבשר שלהם, ומה העסיק אותנו בימים שלפני יום העצמאות?
במהלך הושקעו כ-2 מיליון שקל, הכוללים את פיתוח הטכנולוגיה הייחודית, קמפיין טלוויזיה ואינטרנט וכן קידום מכירות בנקודות המכירה
המסעדה במושב אילניה מציעה הפעלה שבה כל סועד מוזמן להכין לעצמו את הבשר כמו שהוא אוהב ■ "יש מאחורינו תרבות של צליית בשר בת 400 אלף שנה"
בפארק או בבית - הישראלים לא מוותרים על ארוחה "על האש" ביום העצמאות למרות שהרוב מעדיפים לנפנף מעל לגריל פחמים בחיק הטבע, גרילי הגז מתחילים להתבלט בשוק - ומחיריהם יכולים להגיע גם ל-60 אלף שקל
בישולבשרדגיםמנגלמתכונים