הברוסקטה, הדבר הכי נכון לעונה ולתקופה: לחם קלוי עם ירקות וגבינות, עם מוח מתובל בעמבה, עם שרימפס בחמאה, וגם קיגל בנוסח בני ברק • ואפילו במחיר סביר, שלא כמקובל במקומותינו
מאומלט כמו בפריז ועד פנקייק הסופלה היפני שחורך את הרשת • 4 מתכונים מושקעים לשבת בבוקר או לבראנץ' עם ילדים בחופשה
32 שנים אחרי שרביבה אפל פתחה קונדיטוריה קטנה ברמת השרון, וכעשור אחרי שהתמקמה בפארק צמרת, נפתחה מסעדת עילית הנושאת את שמה
בשבת האחרונה הלכה לעולמה רביבה אפל, אחת הדמויות המוערכות ביותר בעולם הקונדיטוריה הישראלי ומי שהצעידה אותו קדימה עם עוגות וקינוחים בסטייל פריזאי, שהיו לתו תקן לפטיסיירים מקומיים
ההתפתחות המטאורית של הקולינריה הישראלית בעשור האחרון מגובה במפנה משמעותי: יותר ויותר נשים מגייסות את ההון הדרוש, בוראות לעצמן את התפקיד שחלמו עליו, מקימות מסעדות ותופסות עמדה משמעותית בענף ■ פרויקט "ליידי גלובס"
אפל, אחת הדמויות המשפיעות בקולינריה הישראלית, בשיחה פתוחה על חדשנות ושמרנות, על חצי יובל של פעילות ועל הדור החדש שצמח כאן
בית-הקפה הפופולרי פעל בשנים האחרונות על סמך היתרים זמניים והיה מצוי תחת איום סגירה ■ לדברי הבעלים, בימים אלה הוצא לבית-הקפה רישיון עסק קבוע
השכנים טוענים כי לפי התב"ע יש למקום אישור לקונדיטוריה בלבד ■ הבעלים התחייבו לא לפעול אחרי 5 באפריל, אלא אם יקבלו רישיון; "נשיג אישור לפני פסח"
אוכלבישולייןמסעדותמתכוניםפארק צמרת