רביבה וסיליה

סעדת "רביבה וסיליה" / צילום: אלון סיגוי
בית-קפה-מסעדה ברמת-השרון

כתבות אחרונות

 
ברוסקטה עם שכבת שומן בקר קצוץ ותמרים ב''תרצה'' / צילום: חיים יוסף

6 ברוסקטות משובחות עם כוס יין - בפחות מ-100 שקל

הברוסקטה, הדבר הכי נכון לעונה ולתקופה: לחם קלוי עם ירקות וגבינות, עם מוח מתובל בעמבה, עם שרימפס בחמאה, וגם קיגל בנוסח בני ברק • ואפילו במחיר סביר, שלא כמקובל במקומותינו

רועי ירושלמי 25.06.2022
קרפ סוזט ברוטב תפוזים / צילום: Shutterstock

פנקייק סופלה או קרפ משגע? בשבת הזאת תשקיעו בבראנץ' משודרג

מאומלט כמו בפריז ועד פנקייק הסופלה היפני שחורך את הרשת • 4 מתכונים מושקעים לשבת בבוקר או לבראנץ' עם ילדים בחופשה

רועי ירושלמי 03.07.2021
ביצים עלומות על פריז־ברסט לארוחת הבוקר. / צילום: מיכל לופט

רביבה קטנה ויוקרתית: מסעדה שהיא קלאסיקה בפרשנות מודרנית וצילחות מרהיב

32 שנים אחרי שרביבה אפל פתחה קונדיטוריה קטנה ברמת השרון, וכעשור אחרי שהתמקמה בפארק צמרת, נפתחה מסעדת עילית הנושאת את שמה

רועי ירושלמי 28.12.2019
עוגת גבינה ופרות יער / צילום: דנה זונשיין

אוכל | היי שלום, הוד מעלתה: טור מיוחד לזכר רביבה אפל

בשבת האחרונה הלכה לעולמה רביבה אפל, אחת הדמויות המוערכות ביותר בעולם הקונדיטוריה הישראלי ומי שהצעידה אותו קדימה עם עוגות וקינוחים בסטייל פריזאי, שהיו לתו תקן לפטיסיירים מקומיים

רועי ירושלמי 02.05.2018

המסעדניות המובילות בארץ: "לעמוד על במה כל יום מחדש"

ההתפתחות המטאורית של הקולינריה הישראלית בעשור האחרון מגובה במפנה משמעותי: יותר ויותר נשים מגייסות את ההון הדרוש, בוראות לעצמן את התפקיד שחלמו עליו, מקימות מסעדות ותופסות עמדה משמעותית בענף ■ פרויקט "ליידי גלובס"

זיו ביילין 06.01.2018
המתוקים של רביבה אפל / צילום: ענבל מרמרי

מתקתקת מתוק: שיחה עם רביבה אפל

אפל, אחת הדמויות המשפיעות בקולינריה הישראלית, בשיחה פתוחה על חדשנות ושמרנות, על חצי יובל של פעילות ועל הדור החדש שצמח כאן

מרב סריג 27.09.2014

הברנז'ה יכולה לנשום לרווחה: "רביבה וסיליה" לא ייסגר

בית-הקפה הפופולרי פעל בשנים האחרונות על סמך היתרים זמניים והיה מצוי תחת איום סגירה ■ לדברי הבעלים, בימים אלה הוצא לבית-הקפה רישיון עסק קבוע

חן מענית 01.04.2012
בתי קפה | לפני כולם

בית הקפה-מסעדה "רביבה וסיליה" בסכנת סגירה

השכנים טוענים כי לפי התב"ע יש למקום אישור לקונדיטוריה בלבד ■ הבעלים התחייבו לא לפעול אחרי 5 באפריל, אלא אם יקבלו רישיון; "נשיג אישור לפני פסח"

חן מענית 21.03.2012