החזרה של עינב אזגורי לחיק קבוצת אימפריאל הולידה בר שיפודים וקוקטיילים שלא מתאמץ להרשים אבל מצליח בכל מקרה • כיף של מקום
"היווני" הוא בית אוכל קטן ועממי, המוסיף עניין וצבע לשדרה הראשית של השוק השוקק • התפריט ברוח הטברנות ביוון: שפע מאזטים, דגים טריים, קינוחים על בסיס יוגורט וגבינת פטה וסוגים שונים של אוזו • בימי שישי המקום פתוח בשעות הצהריים, בהן עורכים מעין קבלת שבת עם הרבה פרלמנטים
השפית שיראל ברגר מעבירה את הסועד, בתפריט בן 10 מנות, מסע בממלכת הירקות, הפירות ועשבי הבר • כל אחת מטופלת בטכניקת בישול שונה: עתיקה, מודרנית וחדשנית • התוצאה: שלל טעמים נועזים, מקוריים וחדשניים
בגל ברי היין ששוטף כעת את ישראל, המקום של רז רהב היין הוא פנינה של ממש • רהב, מהשפים המוערכים בישראל, מספק חוויה גסנטרונומית יוצאת דופן המבוססת על מנות מלאות סטייל ואוסף היינות עשיר ומגוון
המלצות המסעדות של מרב סריג מדי שבוע בגלובס תרבות
מנות פתיחה מענגות, מנת ספגטיני נפלאה וקינוח אורז עשיר בטעמים • השף מושיקו גמליאלי, יודע לעשות מקומות תוססים עם אוכל מלא ברק, כאלה שיוצאים מהם ומיד בא להזמין מקום שוב
מקום מושלם לסגור בו את היום או להתחיל איתו את הערב • מסעדת הדגים הכשרה, בהובלת השף נמרוד הדס, מציעה שילוב מנצח של נוף יפהפה ואוכל טוב
מרקטו עברה מעכו לקיבוץ לוחמי הגטאות והמעבר עשה לה רק טוב • המסעדה, בהובלת האחים עמרי ונעם שחר, מציעה אוכל איטלקי בסיסי ואיכותי
משייה שלפני הקורונה היא לא משייה שאחריה • המסעדה, בהובלת השף גיא אריש, מציעה תפריט, חוויה וגישה חדשים ומפתיעים
מזוג שפים תל אביבים שעברו לגליל דרך מסעדה שהפכה לאיטלקית לחודש אחד ועד פרויקט של שפים שמארחים בסלון ביתם הפרטי: ארוחות משובחות שכדאי לתפוס מהר
המפץ הגדול של הפסטה: מאטריות סמרטוטיות ברוטב מוקרם למנה איכותית באמירה אישית, מכיסונים עם סחוג דרך טורטליני מלוחייה ועד לגרסה מהמטבח הערבי, במילוי דגים וברוטב יוגורט
זו העונה שבה הנפש מתאווה לטעמים קרירים וצבעוניים: גלידת קינמון של אורי בורי, גלידת לוונדר מהגולן, גלידת יוגורט ותמרים מהערבה או שוקולד, וואסאבי, מנטה, הל ולמון גראס בתל אביב
ממסעדות עילית עם פירות ים ותפריט יין מושקע ועד שניצל וצ'יפס אל מול הגלים, עם קולות של שחפים ברקע • אלה המקומות שלא כדאי לפספס, לארוחה מול הים התיכון
טעם של מדורה: סצנת המעושנים הישראלית תוססת גם בלי קשר לל"ג בעומר • המלצות לאוכל מעושן משובח מפרדס חנה ועד ירושלים, וגם מדריך ביתי לעישון בסיר על הגז
כשנעשה נעים לשבת בחוץ ושנייה לפני שמתחילים להזיע, זה הזמן לצאת לעיר הגדולה ולחגוג עם שולחן עמוס מזטים, בערבוביה מהנה של סלטים קטנים וצבעוניים
מסוף עונת הגשמים ועד פסח נמלאת הארץ שיחים של הירק האצילי, המתפקע מטעם ומוויטמינים • הנה כמה אפשרויות מעולות במסעדות, וגם טיפ: כך תקטפו אותו נכון בשטח
אוכלבישוליפוכשרותמסעדותמסעדנים (ענף המסעדנות)משלוחיםמתכוניםתל אביבתרבות: אוכל