שאול בן-אדרת

שאול בן אדרת, יום המרק / צלם נעמה פלד
שף ישראלי ("קימל" ו"התרנגול הכחול")

כתבות אחרונות

 

ייסורי השף הישראלי: עובד סביב השעון ומרוויח כ-6,000 שקל

בטלוויזיה הכול נראה נוצץ, אבל במציאות החיים של שף רחוקים מהזוהר ■ שעות בלתי נגמרות, משכורות לא גבוהות ובעיקר עבודה בענף לא יציב - הם המרכיבים האמיתיים של מנת השף ■ מה מסתתר באמת מאחורי הסירים?

דפנה ברמלי-גולן 01.03.2014

השיחה: שפים בוורוד

מי הגיע לאכול מאכלים ורודים באירוע לקידום המודעות לסרטן השד? ■ את מי שימחו ברכה ומוטי זיסר? ■ ואיזו מסורת מקדם באשקלון ראש העיר בני וקנין?

מיכל גלנטי 30.09.2013

השיחה: המטוסים של אלדן ופרידמן

מי קיבל את פני הבאים להקרנת הסרט החדש של דיסני? ■ איזו קריירה חדשה מטפח מייסד אורקל, לארי אליסון? ■ ומה הגיש השף מיקי שמו בהשקת ספרו החדש?

מיכל גלנטי 13.08.2013

השיחה: הדליקטסים של חגי שלום

איך בילו חגי וגליה שלום עם הנכד? ■ במה שיתפה לין שוסטרמן את הסטודנטים של תגלית? ■ וגם: אנשי עסקים בוחרים את התמונות האהובות עליהם באלבומי האינסטגרם

מיכל גלנטי 31.07.2013