ליאור הציב לעצמו מטרה לשים את סלובניה על מפת האוכל העולמית, ועשה את זה בדרך הכי ישראלית • כיום השוק שהקים מארח 22 אלף איש בכל יום שישי, ביניהם גם אנשי עסקים ושרים בממשלה • עסקים מעולם אחר, פרויקט מיוחד
"שוק הטרמינל" ישתרע על שטח של כ-2 דונם וימוקם מזרחית למסלול ההמראה לשעבר בפארק הטרמינל שבשטח שדה התעופה הישן באילת שנסגר במרץ 2019 • הקונספט שאליו מכוונת העירייה הוא הגשת מנות רחוב לאכילה בעמידה ובהליכה, במחיר של עד 45 שקל למנה
מארוחות שפים בבית ועד לאוכל בישיבה על המדרכה • מסלי פיקניק מושקעים ועד קבוצות רכישה של ירקות • הקורונה עיצבה את השנה הקולינרית שבדרך • מה יישאר איתנו ביום שאחרי החיסון?
ד"ר פיטר לי, מומחה למדיניות הסינית לחיות בר, מסביר כי במשך שנים שכנעה התעשייה את ההנהגה בבייג'ינג שהיא תורמת לתעסוקה, מצילה חיים ומגנה על הטבע: "קבוצה קטנה החזיקה אומה שלמה בת ערובה" • האיסורים שהוטלו אחרי התפרצות הסארס בוטלו מהר, הפעם אולי זה ייגמר אחרת
שקלתי לא לספר לכם על מסעדת נטשקה בשוק לוינסקי, אבל זו הרי חובתי • אז בואו לשם, אבל בואו בשקט, ובבודדים - אחרת, האישה במטבח תקרוס, ותסגור
בשוק שהקימה קבוצת בר דגים הושקעו כ-13 מיליון שקל, ופעלו בו כ-17 עסקי הסעדה שונים • בהנהלת הקניון כבר מצאו שוכר חדש שיפעיל את מתחם ההסעדה במקום • בשנה האחרונה נסגרו שוק רושטילד-אלנבי והשוק בנמל יפו
אילתביקורת מסעדותמזוןמישלןמכרזמסעדותסלובניהעיריית אילתשרונה מרקטתיירות