החברה הישראלית הודיעה גם כי ייצרה שת"פ עם אחת מיצרניות העוף הגדולות באירופה ■ סופרמיט היא אחת משלוש חברות פעילות היום באופן רשמי בתחום, היחידה המייצרת עוף
מאמר מיוחד שפורסם לאחרונה באתר Vice עורר דיון נוקב, לאחר שהציג את הקשר ההזוי בין פעילי ימין קיצוני והימנעות מאכילת מוצרים מן החי
יותר ויותר אנשים נוטלים על עצמם מרצון הגבלות תזונתיות, מטעמי בריאות ומוסר כאחד. לאלה מיועד ספרה החדש של שי-לי ליפא, "100% טבעי", המציע כמה חידושים בתחומים שטופלו פחות בז'אנר
רק באימפריות מתפוררות עולים אנשי המטבח לדרגת גבורה והשפעה
השבוע עלה למדפים "יופיקס", מעדן טבעוני חדש שיוצר בחוות סטארט-אפים ■ לטובת החברה המפתחת, גויסו 2 מיליון דולר
רשת "הגל הירוק" תמכור בשלב זה מוצרים תוצרת הארץ בלבד ומותג פרטי הכולל עשרות מוצרים, בהם גלידות, גבינות ומוצרי קמח, שמייצרת קהילת העבריים מדימונה ■ היזמים שואפים להגיע לנתח של 20% מהשוק הטבעוני בארץ
כיפאח דסוקי היא "גם אישה, גם ערבייה, גם מוסלמית, גם פמיניסטית וגם טבעונית" ■ ספרה קורא לשלום לא רק בין עמים אלא גם עם החיות, בגרסאות טבעוניות למטבח הערבי המסורתי
החברה הטבעונית ששברה שיאים בהדסטארט חוזרת עכשיו לסיבוב מוצלח נוסף, והפעם עם חטיף שוקולד טבעוני חדש שכבר גייס למעלה מ-89 אלף שקל בפחות משבוע ■ "סוד ההצלחה טמון בקהל הלקוחות הפעיל והמעורב שלנו"
הכירו שתי אפליקציות מומלצות בתחום הקולינריה: האחת המיועדת לקהל הצמחונים והטבעונים, והשנייה תבצע עבורכם את המיון עפ"י סגנון החיים שלכם ■ צפו בווידאו
ממזון שהותאם לשיפור מצב-הרוח שלכם באופן אישי - ועד מודלים חדשים וטכנולוגיות מלהיבות לשיווק מזון לבית הצרכן ■ תחום הפודטק מסתמן כדבר הגדול הבא בעולם - וגם בישראל
נתוני הפתיחה של הראמן במסעדת "בועזו" הטבעונית בעייתיים: מרקים בלי נתחי חזיר ובלי ביצים, כמקובל ■ ועדיין, הם טעימים להפליא
בשר גורם לסרטן. תפנימו, תבינו ותפסיקו לספר לעצמכם סיפורים
הגולשים התרעמו על כך שהפיצה החדשה לא כוללת תחליף גבינה כמו אצל המתחרים ונמכרת ב"מחיר השקה" של 60 שקל ■ הרשת נכנעה לחלק מהלחצים, מחקה את הפוסט עם התגובות והורידה את המחיר
המסעדה הטבעונית הנחשבת "זכאים" הציגה בפייסבוק את המנה "החדשה והמטריפה" - שני עלי חסה ופרוסת לחם ■ הגולשים לא נשארו חייבים ■ האחים זכאים: "הקהל המדהים שלנו מצביע ברגליים וחוזר שוב ושוב"
חלבונים חשובים מאוד לבניין ותחזוקת הגוף האנושי, ורבים מאיתנו מאמינים כי רק על ידי אכילה של בשר נשיג אותם ■ מחקר חדש מצא כי לא רק שניתן לצרוך אותם דרך הצומח, אלא שזה ישאיר אתכם שבעים
פטריק בראון, פרופסור מאוניברסיטת סטנפורד, הצליח לפתח תחליף צמחי עם "טעם מושלם" של בשר אדום ■ את תחליף הבשר, מעין נוזל חום שדומה לדם פיתח בראון במעבדות חברת הסטארט אפ Impossible Foods, אותה ייסד לפני כשלוש שנים
בשרבשר מתורבתאירועים ומינוייםטכנולוגיה: פודטקמסעדותמתכוניםעסקים קטנים ובינונייםצמחונותתחליפי בשרתחליפי חלב