רן אקרמן, שימונה למנכ"ל זוגלובק בחודש ספטמבר, הצטרף לחברה לפני תשע שנים ושימש כמשנה למנכ"ל • אלי זוגלובק ימשיך לכהן כיו"ר פעיל
זוגלובק מצטרפת לטרנד מועשרי החלבון ותשיק פסטרמה עם 25 גרם חלבון - תוספת של 80% למוצר הסטנדרטי שלה • הסדרה החדשה תימכר לרשתות בתוספת מחיר של 20%, כך שהפער לצרכן עשוי אף להיות גבוה יותר
המיתוג הנפרד נועד לייצר בידול מהמוצרים של זוגלובק ולמנוע את הקישור האוטומטי אצל הצרכן למוצרי בשר • זוגלובק כבר פעילה שנים רבות בקטגוריות צמחוניות, אך זוהי הפעם הראשונה בה היא נכנסת גם לטבעונות
זוגלובק עוברת לייבא פיצות ומאפים מהונגריה ■ זוגלובק: 25 עובדים יסיימו את עבודתם בסוף דצמבר ■ למרות צמיחה בקטגוריה זוגלובק חווה ירידה דרמטית בנתחי השוק, מעדנות של תנובה צומחת
אלי זוגלובק, יו"ר ומנכ"ל קבוצת זוגלובק: "להיות היום תעשיין זה להיות מתאבד" ■ נטו תעשייה? "התוכנית של שר האוצר כחלון שופכת את התינוק עם המים" ■ פורטפוליו
אלי זוגלובק בראיון ל"גלובס": "מאז המחאה החברתית שוק המזון הולך אחורה, כמעט ואין עליות מחיר" ■ ובינתיים, זוגלובק השיקה קו פרימיום כדי להחזיר את חובבי הבשר
החליט לסיים את תפקידו ולפרוש לעסקים פרטיים תוך חצי שנה ■ היו"ר אלי זוגלובק יתמנה למנכ"ל במקומו
בית העיצוב טולמנ'ס בהרצליה פיתוח ערך הקרנת בכורה חגיגית לסרט שערכה ד"ר דניאלה אוהד אודות המעצבת שרלוט פריאן - מי שהייתה הצלע הנשית בחברת האדריכלות והעיצוב של לה-קורבוזייה
מי הגיעו לטקס "האריה השואג"? ■ מה עשה רון חולדאי בגמר ליגת האלופות של מאמאנט? ■ וגם: מה חגג בנצי ליברמן?
ברונו לנדסברג, דב מורן, דב לאוטמן, ראובן אגסי, הרצל חבס, רמי לוי, עדי שטראוס ואלי זוגלובק, ממפים את הגנים של היזמים הישראלים - אלה שהופכים אותם לשם דבר בעולם כולו - ונותנים טיפים כיצד להפוך ליזם מצליח ■ פרויקט מיוחד
7 חודשים אחרי ההשקעה המאסיבית במיתוג מחדש, זוגלובק מכוונת גבוה: תתחרה מול תנובה בקטגוריית הבשר הטרי ותגדיל את היקף היצוא ■ היו"ר אלי זוגלובק: "המטרה שלנו היא להיות חברה של מיליארד שקל תוך 3 שנים"
היקף ההשקעה במהלך עומד על 9 מיליון שקל, ומחיר ליחידה משקף מחיר גבוה של 100 שקל לק"ג ■ מנכ"ל זוגלובק, פיני קמרי: "למה שזה לא יעלה כמו סטייק עם כל הערך שמושקע כאן?"
קמרי שימש בתפקידו האחרון כמנכ"ל המפעלים של קבוצת שטראוס ■ בתוך כך, בימים אלה בוחנת זוגלובק מספר אלטרנטיבות לפתיחת מפעל בצפון אמריקה
החברה תתמקד בעסקי הליבה שלה - מוצרי בשר, ותמשיך לפעול בקטגוריות המאפים והמוצרים מהצומח ■ תמתח את המותג טבעוף למוצרים נוספים ■ אמש חשף "גלובס" כי שיעור הרווח התפעולי בחברה עומד על פחות מ-2%
למרות קצב מכירות של 565 מיליון שקל ומעבר לרווחיות - שיעורי הרווח שוליים ■ זוגלובק שומרת על כוחה בשוק מעדני הבשר, אך מאבדת את ההובלה במעדנים הארוזים ■ זוגלובק: "הנתונים אינם נכונים ואינם מדויקים"