ביקורת מסעדות

כתבות אחרונות

 
סלט קפרזה עם צנוניות בצל סגול ופוקצ'ה  / צילום: נועם פריסמן

איפה הייתה מתברגת הפיצה הירושלמית אם הייתה נמצאת בתל אביב?

פיצריית פלורה בירושלים אינה סיבה לעלות עבורה במיוחד לעיר הקודש, אבל אם אתם בסביבה, היא בהחלט עושה את העבודה

חיליק גורפינקל 22.02.2019
מאנטה ריי/ צילום: אבי גנור

האם אפשר לבשר על מותה של המנה הראשונה האישית לטובת השיתופיות?

השילוש הקלאסי של מנה ראשונה, עיקריות וקינוח בצלחות אישיות הוא המצאה די חדשה • לאחרונה שולחן המזטים עוקף אותה בסיבוב • האם אפשר לבשר על מותה של המנה הראשונה האישית לטובת השיתופיות?

רועי ירושלמי 22.02.2019
אורי ירמיאס, / צילום: : שרית גופן

עכו היא העיר המפוספסת ביותר בישראל. תשאלו את אורי בורי

בעוד מקומיים רבים מעקמים את האף, עיתונים בחו"ל ותוכניות תיירות ואוכל מלאים בהמלצות מהללות לביקור בעכו בכלל ואצל אורי ירמיאס, הלוא הוא אורי בורי, בפרט

רועי ירושלמי 09.02.2019
מסעדת L28 / צילום: איל יצהר

המיזם החדש של האחים ירזין, מסעדת L28, מחליף שף כל חצי שנה

לא עוד מסעדה, כי אם "פלטפורמה קולינרית" • ובכן, זה באמת קצת מצחיק ואולי גם פומפוזי, אבל כנראה שאכן מתאר לא רע את L28 שאמורה להחליף כל חצי שנה את השף שלה • ביקורת

חיליק גורפינקל 02.02.2019
דיוויד צ'אנג / צילום: נטפליקס

השף הכי טוב בעולם: הכירו את האיש שהפך את ראמן מסתם מרק לתופעה

השף שהפך את הראמן למרק הכי רותח בעולם והקים אימפריית מסעדות שנעה בין כוכבי מישלן לאוכל רחוב, מדבר על המעבר ללוס אנג'לס, הקשר בין ניהול מסעדה להורות והמחשבות בעקבות מותו של אנתוני בורדיין

אלכס באטצ’ארג’י, וול סטריט ג’ורנל 01.02.2019
 תנור העצים הגדול/ צילום:  איל יצהר

מסעדה אמורה, לפני ואחרי הכול, לארח ולשמח - ואייבי עושה את זה

כמי שמתעניין מאוד בבישול מקומי ומחשיב עצמו חובב גדול של דגה מקומית, בחרתי לחגוג את יום הנישואים שלי במסעדת אייבי בתל אביב • ביקורת

חיליק גורפינקל 26.01.2019

"קפה פופולר" התנחלה בדיזנגוף והשלימה את הפלישה הצרפתית לאזור

קפה פופולר הוא אכן מקום אופנתי מאוד ומצליח • האוכל של ביטון בגרסתו הנוכחית אינו מבקש כפי הנראה לחדש או להסעיר אלא לרצות ולענג, וזה כמובן בסדר גמור • הייתי שמח לעוד קצת שפיץ צפון-אפריקאי, אם היו שואלים אותי, אבל היי, מי בכלל שואל אותי

חיליק גורפינקל 19.01.2019
פאסטליקוס/ צילום: איל יצהר

מקום של אוכל אמיתי: הבלקני של "בארוד" בירושלים

מי שתוהה איפה כדאי לאכול בירושלים, כדאי לו להכיר את "בארוד", בר-מסעדה עם אוכל בלקני שכבר לא פוגשים בשום מקום

חיליק גורפינקל 05.01.2019
סשימי / צילום: אנטולי מיכאלוב

מסעדת אונאמי: לא מקורית ולא חדשנית אבל מקצוענית

אונאמי היא עדיין המוסד שהייתה לפני עשור או שניים. מוסד רציני, מכובד, לא מקורי או חדשני, כדרכם של מוסדות שכאלה, אלא מקצועני, מסודר ובעיקר - וזה כמובן החשוב מכל - כזה שמספק את הסחורה. וזה, כידוע, כל מה שאנחנו רוצים

חיליק גורפינקל 15.12.2018
סשימי פלמידה /צילום: איגרא רמא

איגרא רמא היא אחת המסעדות החכמות שנפתחו כאן כבר שנים

לא בהרבה מסעדות אתה יכול להכריע שמקצה הקינוחים הוא החלק הטוב של הארוחה • בדרך כלל, גם כשזה טוב מאוד, זה לא באמת מעניין • לא כאן. גם הנפילות הקטנות נסלחות לנוכח ההצלחות וההברקות • ביקורת

חיליק גורפינקל 01.12.2018
סשימי אינטיאס של אילן פרון במסעדת תלפיות / צילום: אילן פרון

לקצץ בבשר החי: יותר ויותר מסעדות מוותרות על בשר

יותר ויותר מסעדות, לאו דווקא חלביות או דגיות, מוותרות על בשר, מטעמי בריאות או מצפון • רק השנה נפתחו קרוב למספר דו-ספרתי של מסעדות כאלה, והן זוכות לאהדת הקהל וגם לשבחי המבקרים

רועי ירושלמי 24.11.2018
אסתר / צילום: איל יצהר

פקפקתי אם ביהוד יכולה להיות מסעדה כל-כך טובה. אבל יש

שמה של מסעדת אסתר ביהוד הולך לפניה, אבל קצת פקפקתי אם ביהוד יכולה להיות מסעדה כל-כך טובה כמו שמספרים. מתברר שכן • ביקורת

חיליק גורפינקל 17.11.2018
מסעדת זאדה / צילום: איליה מלניקוב

הקבאב של מסעדת "זאדה" מנומס מאוד. לא מספיק עז טעם

"זאדה" במלון דריסקו החדש מעוררת ציפיות גדולות, אבל בתום כל ההתרגשות, נשארים עם אוכל טורקי-עות'מני שפוזל יותר מדי לצרפת • ביקורת מסעדה 

חיליק גורפינקל 10.11.2018
טנקה / צילום: איל יצהר

מסעדה | אוכל יפני מצוין וחטיפים מוזרים ומדליקים

"טנקה" אינה בדיוק מסעדה, וגם לא מעדנייה, אלא גם-וגם, אבל מה שבאמת מפתיע בה הוא האוכל

חיליק גורפינקל 03.11.2018
המבורגר קום איל פו/ צילום: אפיק גבאי

אוכל ברים משובח: בושוויק שווה ביקור, ולא בגלל הקוקטיילים

אנשי האימפריאל חברו לאביבית פריאל-אביחי, השפית הוותיקה החתומה בשנים אחרונות על האוכל באוזריה ואוזריה נקסט דור בשוק לוינסקי האהוב • והיא בהחלט מספקת את הסחורה • האוכל כאן מצוין • טוב מספיק כדי לבקר בבושוויק גם אם אינך חובב קוקטיילים • ביקורת

חיליק גורפינקל 27.10.2018

בוקר וערב עם (ובלי) רביבה | ספר חדש של "רביבה וסיליה"

עשר שנים אחרי שיצאה אסופת הקינוחים של "רביבה וסיליה", רואה אור ספר המתכונים החדש: "30 שנה, 24 שעות" • ביקורת 

רועי ירושלמי 20.10.2018

   123456789   

   נמצאו 143 כתבות   |   עמוד 7 מתוך 9