מיזם של השקעות בהייטק בחר להשקיע במרכז קולינרי, שיש בו גם בית קפה, גינת גג של עשבי תיבול וספרייה של אלפי ספרי בישול • ואיך האוכל? ביקרנו ב"קפה אסיף", שנפתח השבוע
גם אחרי הקורונה, לפעמים הרבה יותר כיף לא לשבת במסעדה אלא לידה - בייחוד אם ליד יש נוף יפה או פינה רומנטית בטבע • 8 הצעות לטייק-אוואיי, עם לוקיישן אטרקטיבי לצדן
מה כבר אפשר לחדש בתפריט שכמעט לא השתנה כבר רבע מאה, ומרכיב בעיקר סטייקים, המבורגרים וצ’יפס? כלום, האמת. וטוב שכך
בזכות הווייז ששלח אותי (בטעות?) לחדרה, גיליתי מקום מופלא של כיסונים רוסיים • מה אומר: נער הייתי וגם זקנתי, כאלה לא טעמתי מעולם • ויש משלוחים!
חיליק גורפינקל חוגג עשור כמבקר המסעדות שלנו, ואיזה עשור זה היה • ולמרות שכבר פחות בא לו לצאת (כי הגיל וקורונה), ב"בר 51" היה לו כיף וטעים (ויקר)
החזרה אל המסעדות הזכירה לי כמה כיף לפגוש אנשים וכמה זה יכול להיות מנחם, בתנאי שהאוכל מעולה וכך גם החברה • במסעדת עזבה מתקיים הצירוף הנדיר הזה
קיסרות הסביח של אפי או מלכות הסביח של אשר? למה לבחור כשאפשר גם וגם
הסנדביצ'ים של B12 הם מפלצת אימתנית של פחמימות וחלבונים, שאינה מיועדת לרכי הלבב או למאותגרי הכולסטרול • מתברר שיש מה לחדש גם בתחום הלעוס הזה
שילה נחשבת לאחת ממסעדות היוקרה המוקפדות בארץ • מי רוצה לארוז מנות כאלה בקופסאות פלסטיק ולשגר אותן בלילה קר על אופנוע? • אבל גם בסלון שלנו וגם במחיר יקר רצח, הקסם הצליח להשתחזר
שולה אולי רק בת שנה וחצי, אבל היא מרגישה כמו מסעדת פועלים בת 150 - כמה פשוט, ככה טעים • ועד שאפשר יהיה להגיע אליה פיזית, תתפללו שאתם באזור המשלוחים
מארוחות שפים בבית ועד לאוכל בישיבה על המדרכה • מסלי פיקניק מושקעים ועד קבוצות רכישה של ירקות • הקורונה עיצבה את השנה הקולינרית שבדרך • מה יישאר איתנו ביום שאחרי החיסון?
אומנם כדי לקבל משלוח מ"בית תאילנדי" בשישי בערב צריך להתקשר באחת בצהריים, אבל כשהמשלוח סוף סוף מגיע, הוא עושה את העבודה: מנפיק לך ארוחת ערב חגיגית, כמעט יציאה אמיתית, וטעימה פחד, ממש כמו במסעדה • ויש גם מתכון
שלל המשלוחים שמנחמים את המבודדים ויושבי הבית גדול כיום מתמיד • להם נוסף בתקופה האחרונה גם גל של מארזים וחומרי גלם, שעד לאחרונה היה אפשר למצוא רק במסעדות שף. אחד הכוכבים בגזרה הזו הוא הקארי התאילנדי
אם בשאר מסעדותיו עושה צביקי עשת עבודה הגונה פלוס (וזה המון), בפיצה הוא ממש מצטיין • יש לא מעט פיצות טובות בתל אביב, אבל האקסטרה ב"פיצה גרינברג" הוא בדמות המקצוענות של עשת • ביקורות משלוחים, תת-מדור חדש
יפו מרימה ראש בזמן האחרון: מרכז תרבות וקולינריה לצד מסעדות חדשות, תוך גיבוש זהות של המטבח היפואי • יש דבר כזה, מתברר, והוא שונה מהמטבח הערבי של הצפון, המוכר יותר • זוהי יפו, ילדה
אחרי הקורונה יהיה גל של מסעדות יוקרה, מתנבא השף שחף שבתאי, ורואה במסעדה החדשה שלו, סנונית ראשונה • אחד הכוכבים בתפריט הוא התירס, שעכשיו בשיאו • גם בגרסת פנקוטה תירס עם פופקורן מקורמל
אוכלבישולבשרכשרותמסעדותמסעדנים (ענף המסעדנות)משלוחיםמתכוניםתל אביבתרבות: אוכל