לפיד מדורג במקום ה-8 בדירוג הפוליטיקאים העשירים בישראל לשנת 2012 של "פורבס ישראל" ■ הקוטג' של לפיד ברמת-אביב ג' מוערך ב-8 מיליון שקל ■ במקום הראשון בדירוג - סילבן שלום עם 150 מיליון שקל ■ רה"מ נתניהו במקום ה-6 עם 41 מיליון שקל
ראש הממשלה תוקף בחריפות חסרת תקדים את עמדת הממשל האמריקני בסוגיית הגרעין האיראני: "בכל יום שעובר איראן מתקרבת לפצצת גרעין. העולם אומר לישראל לחכות כי יש עוד זמן, ואני שואל לחכות למה? למתי?"
נתניהו עושה את כל מה שהבטיח שהוא לעולם לא יעשה
ל"גלובס" נודע כי תחזית הצמיחה ל-2013 תהיה נמוכה מ-3% ■ הערכה: המסים יעלו שוב ב-3-5 מיליארד שקל ■ בכירים באוצר: "העובדים הוותיקים ביותר באוצר מספרים כי המצב הזה חסר תקדים. הספינה שטה ללא כיוון"
בהסתדרות מסרבים להתרגש מהדיווחים השונים שלפיהם בנימין נתניהו דורש להגביר את הגמישות הניהולית במגזר הציבורי - גמישות שאמורה להקל את היכולת לפטר עובדים
רה"מ מכין חקיקה שתאפשר פיטורים במגזר הציבורי ■ ח"כ שלי יחימוביץ': "תחת ניצוחו של נתניהו התכווץ המגזר הציבורי אחרי שהופרט, יובש וקוצץ"
נתניהו התראיין הלילה לטלוויזיה הקנדית כהוקרה על ניתוק הקשרים הדיפלומטיים עם איראן והודה כי ישראל מקיימת מגעים עם ארה"ב לקביעת נקודת האל-חזור
כניסת גזפרום, הנחקרת כחשודה באירופה, עוד תתגלה כחיבוק דוב
(עדכון) - ראש הממשלה בישיבת הממשלה: "אם הייתי עכשיו מפרט את שורת הפעולות שהממשלה עשתה, גם ביצעה וגם אישרה, היו נדרשות לכך שעות רבות" ■ ביחס לאיום האיראני אמר כי "אסור שלמשטר החשוך יהיה נשק גרעיני"
גזירות ובחירות, או בחירות וגזירות? אפשר להירגע, לא תהיה הכרעה בקרוב
די להעמיד פנים שנשות מנהיגים לא משפיעות עליהם בעבודה
על רקע האפשרות שראש הממשלה נתניהו ידרוש משרי הקבינט לעבור בדיקת פוליגרף למציאת המדליף מישיבת הקבינט, אמר היום יו"ר האופוזיציה כי "מדובר בממשלה שמנהלת מדיניות והתנהלות מופקרת בכל החזיתות"
פזר והקם מחדש ותוכיח שאתה דואג לאזרחיך יותר מאשר לצרכיך
ראש הממשלה: "מישהו אתמול פגע בצורה קשה באמון שנותנים אזרחי ישראל בפורום הבטחוני. יש לי אחריות כלפי אזרחי ישראל וביטחון המדינה" ■ "אין לי טענה נגד כלי התקשורת, הם עושים את מלאכתם. יש לי טענה נגד מי שהפר את האמון הבסיסי ביותר"
נתניהו הורה למגן "נקודות תורפה" במשק האנרגיה לקראת איומים כמו זה שהשמיע אתמול מנהיג החיזבאללה נסראללה ■ בדיקת "גלובס" מגלה שלצד השיפורים יש עדיין לא מעט ליקויים בהיערכות משק האנרגיה למלחמה ממושכת
אובמה וביבי צריכים להיפגש בעניין איראן, אך חוששים מפיצוץ
איראןארה"בבצלאל סמוטריץ'גלי בהרב-מיארהדונלד טראמפחיזבאללהחנינהישראל במלחמהרצועת עזהמשפט נתניהו