המבורגר

כתבות אחרונות

 
סניף שייק שאק בתל אביב / צילום: אורי אוברוצקי

בשייק שאק מאמינים בחיבור רגשי בין המותג ללקוחות. האם זה יסייע למכירות?

הסניף הראשון של רשת הענק הושק סמוך לדיזנגוף סנטר בתל אביב, אשר הפך מוקד משיכה לרשתות בינלאומיות • האסטרטגיה השיווקית כוללת גם מיקומים נחשקים, בניית חוויה חברתית ויצירת תורים במכוון, אך לא בטוח שכל זה יספיק במצב הכלכלי הנוכחי

שירה ספיר 05.03.2024
המבורגרים וצ'יפס של שייק שאק / צילום: באדיבות שייק שאק

שייק שאק בדרך לישראל: הסניף הראשון ייפתח בשנה הבאה בתל אביב

הסכם להקמה והפעלה נחתם בין שייק שאק לבין הראל ויזל וקבוצת ירזין-סלע, והסניף הראשון צפוי להיפתח בישראל כבר בשנה הבאה • לפי התכנון של רשת ההמבורגרים האמריקאית, עד סוף 2033 ייפתחו ברחבי ישראל כ-15 סניפים

שירה ספיר 19.04.2023
יקי כביר, הבעלים של רשת קפטן בורגר / צילום: שוקה כהן

בעל רשת המבורגרים: "הבנקים קיבלו החלטה גורפת לא לתת אשראי לתחום המזון. זה מביא לגלגל הרסני"

יקי כביר, בן 49 תל אביב, נשוי + 3 • הבעלים של רשת קפטן בורגר • "הבעיה העיקרית של עסקים קטנים ובינוניים היא עניין הרגולציה הכבדה. במקום לתת לבעל העסק להתרכז בעבודה, הוא מתעסק בבירוקרטיה 20% מהזמן שלו" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

אריאל ויטמן 30.11.2022
הראל ויזל / צילום: דימה טליאנסקי
פוקס | בלעדי

הראל ויזל ובנק הפועלים במגעים להביא לישראל שתי רשתות מזון חדשות

לגלובס נודע כי פועלים אקוויטי בוחנת השקעה בכניסת שתי רשתות מזון לישראל יחד עם קבוצת פוקס • מדובר ב-Pret a Manger, שעל המו"מ איתה דיווחה פוקס לבורסה, ושייק שאק, רשת ההמבורגרים האמריקאית הפופולרית

שירה ספיר 16.11.2022
יואב גוטמן, בעל רשת ההמבורגרים ''פריז טקסס'' / צילום: תמונה פרטית

בעל רשת ההמבורגרים שמתמודד עם הבירוקרטיה, הבנקים ועליות המחירים: "משימה בלתי אפשרית"

יואב גוטמן, תושב רמת גן בן 33, נשוי + 2 • בעל רשת ההמבורגרים "פריז טקסס" • "הרווחיות בתחום המסעדנות רחוקה ממה שהייתה. בסופו של דבר להיות מסעדן זה להגיד 'אני לא רוצה חיים'. אתה קם בבוקר במסעדה והולך לישון שם. אבל אנחנו מאוהבים בזה" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

אריאל ויטמן 19.10.2022
מקדונלד'ס / צילום: Shutterstock

מקדונלד'ס מעלה מחירים בבריטניה, לראשונה מזה 14 שנים

ענקית המזון המהיר העלתה את מחיר הצ'יזבורגר בבריטניה בעקבות לחץ העלויות הגדלות • עליות המחירים נעות בין 10%-20%, בדומה למגמה שקדמה למשבר העולמי ב-2008 • רק לפני מספר ימים דיווחה מקדונלד'ס על עלייה במכירות ברחבי העולם בשיעור של 9.7% לעומת התקופה המקבילה אשתקד

שירות גלובס 28.07.2022
שרון שפירא, סמנכ''ל השיווק של רשת BBB / צילום: איל יצהר

האיש שאחראי על השיווק של שלוש רשתות המבורגרים בו-זמנית

בתוך התחרות בשוק ההמבורגרים, סמנכ"ל השיווק של קבוצת BBB, שרון שפירא, מנסה לפגוע לכל חיך • כיצד מחלקים את העבודה בין BBB, מוזס ובורגרים, איזה מהלך היה בטוח שיצליח אך נכשל, וכיצד הם מנעו עליות מחירים? • הזווית של סמנכ"לי השיווק הבולטים במשק

מיכל רז־חיימוביץ' 17.02.2022
המבורגר ריבת בצל בדיקסי / צילום: אסף קרלה

המלצה לקציצה: 5 מקומות לזלול המבורגרים מצטיינים

ההמבורגר נהנה בשנה האחרונה מעניין מחודש ומתחייה בתפריטי המסעדות • יש מי שקושרים את ההתעוררות הזו עם תקופה של אי ודאות, חרדות ודיכאון, ולעזאזל עם הדיאטה והפוליטיקלי קורקט • 5 המלצות למקומות של המבורגרים משובחים שעושים את העבודה

רועי ירושלמי 13.11.2021
העתק מדויק של המסעדה הראשונה של מקדונלד'ס שהקים ריימונד קרוק באותו המקום שבו היא הוקמה, בדס פליינס אילינוי / צילום: James Kirkikis

מוכר מכונות המילקשייק שהפך את מקדונלד'ס לאימפריה

ריימונד (ריי) קרוק היה הראשון שזיהה את הפוטנציאל ברשת המזון המהיר של האחים מקדונלד, ובסופו של דבר הפך גם למרוויח הגדול מההצלחה שלה • מדד המותגים

הילה ויסברג 08.09.2021
אורי מלמד, מסעדן והבעלים של 'ממפיס' מסעדת המבורגר פרמיום כשר / צילום: אסף קרלה

"הסיבה המרכזית לכך שנסגרים כל-כך הרבה עסקים בתחום המזון היא הרגולציה העודפת והמכבידה"

אורי מלמד, נשוי +7 • מסעדן והבעלים של "ממפיס", מסעדת המבורגר פרמיום כשר • "פקידי הממשלה לא ממש מבינים איך עסק עובד, ולכן הקריטריונים שלהם היו כל-כך לא קשורים למציאות בשטח" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

אריאל ויטמן 05.09.2021
"המבורגר זה משהו בסיסי, ולשם הלכנו" / צילום: Shutterstock

"המבורגר זה משהו בסיסי, ולשם הלכנו. זה מתאים להזמנות הביתה. זו השנה הכי טובה שהייתה לעסק"

אייל קיצ'ס (37), בעלים של "הכרמל" בתל אביב • "עסקים צריכים למצוא את הבידול, ולנתב את העסק שלהם לשם"• גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

שני אשכנזי 05.05.2021
שליחים של וולט ותן ביס/ צילום: שלומי יוסף
משלוחים | ניתוח

המבורגר בצהריים, פיצה בערב: הרגלי הזמנות האוכל שלנו בזמן הסגר השני נחשפים

הקורונה והסגרים הגבירו את ההסתמכות על שירותי משלוחי המזון, הן מצד המסעדות והן מצד הלקוחות • שלא במפתיע פיצה והמבורגר הן הקטגוריות המובילות, כך לפי בדיקה של חברת שופ אנליטקס עבור גלובס • מה מעדיפות הנשים, מה אוכלים הרווקים, ומה קורה לגלידה

שני מוזס 16.11.2020
סניף של ברגר קינג/ צילום:  יקי טל

שיווק לא שגרתי: מה עומד מאחורי המהלך החדש של ברגר קינג

ברגר קינג, שחלק ניכר מהפעילות הפרסומית שלה מתרחש ברשתות, קראה לקנות אצל המתחרות • כך, בפרסום אחד הצליחה לצקת פנימה ערכים חברתיים של דאגה לזולת ואחריות תאגידית • האם המהלך סייע לה?

ענת ביין-לובוביץ' 03.11.2020
ההמבורגר מלא העובש בפרסומת של ברגר קינג / צילום: צילום מסך מפייסבוק
שיווק | דעה

דעה: ברגר קינג עושה זאת שוב - מה הסיפור של קציצת העובש?

היא מפתיעה, לוקחת סיכונים ומטרילה את המתחרה הגדולה. סיפורו של מותג נועז

אבי זיתן 23.02.2020
ההמבורגר מלא העובש בפרסומת של ברגר קינג / צילום: צילום מסך מפייסבוק

למה רשת ברגר קינג מפרסמת המבורגר מלא בעובש?

רשת המזון המהיר האמריקאית ברגר קינג בחרה בדרך בוטה מאוד להציג את השינוי החדש שעשתה בהמבורגר המפורסם שלה - "וופר"

שירות גלובס 19.02.2020
אבו מאזן, פודקאסט לשבת / צילום: גיל ג'יבלי, גלובס

ספחו לכם פודקאסט ליד האוזן: המלצות האזנה לסופ"ש רגוע

אחרי שבוע של תכניות מאה, שחרורים מהכלא וכתבי אישום בוודאי שהתעייפתם מכל האקטואליה • נצלו את סוף השבוע לספח לכם ליד האוזן את פודקאסט מבית היוצר של "גלובס" שעשו את השבוע החולף ותלמדו משהו חדש • פודקאסט לשבת • האזינו

רון טוביה 31.01.2020

   1234567   

   נמצאו 102 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 7