עוד אנו מוזגים יין ובוחרים ממנות הקוסקוס, נפנתה תשומת לבנו לריבוע זוהר בחלל המרכזי של המסעדה • על בימת הבישול, לבושים בסינרים צחורים ובמגבעות תואמות, העבירו הטבחים בתנועות מושהות ובדממה יחסית את חומרי הגלם מיד ליד • ואז הבנתי: הם עצמם המנה המרכזית • האם זהו סוד הקסם הבורגני? • רעיון
אין מה לפחד מהכנת ריזוטו • במאמץ סביר לגמרי אפשר להכין גם בבית ריזוטו כמו של מאיר אדוני • מדריך למתחילים, ושלוש המלצות למי שמעדיפים בכל זאת ריזוטו שמישהו אחר הכין
החל מחודש מאי ינהלו השפים מאיר אדוני, אבי ביטון ושגב משה מסעדות בקמפוסים השונים של אינטל • השלושה יהיו אחראים על הסעדת העובדים במרכזי הפיתוח בחיפה, בירושלים ובפתח תקווה • במפעל השבבים בקריית גת, לעומת זאת, לא נחתם הסכם דומה, אך בחברה אומרים כי בכוונתם להביא גם לשם שף בעתיד
נטייתו של מאיר אדוני לסבך דברים שלא לצורך ניכרת גם בלומינה, הכשרה החדשה במלון קרלטון • האוכל טעים - אבל חסר נשמה
יובל בן נריה, השף המוערך של "טאיזו", פותח בקרוב מסעדה חמישית ונחוש להישאר כוכב רק במטבח • "לריאליטי אין כמעט קשר לעיסוק שלנו, ומבחינה מקצועית השיפוט שם לא אומר עליהם כלום"
יותר ויותר שפים מבשלים ומארחים סועדים אצלם בבית, ביניהם בעלים של מסעדות פעילות • הקהל נוהר, גם בגלל החידוש והריגוש וגם כדי לראות את המטבח של מאיר אדוני ואת המרפסת של יובל בן נריה
הסדרה תכלול כ-50 מוצרים במגוון קטגוריות, בהן חומוס וסלטים, פסטות ובשרים מטוגנים • בנוסף תשווק רמי לוי מוצרי פסטה יבשה המיוצרת במפעל זארה באיטליה, לצד פסטות טריות של פסטה ריקו
ההתפתחות המטאורית של הקולינריה הישראלית בעשור האחרון מגובה במפנה משמעותי: יותר ויותר נשים מגייסות את ההון הדרוש, בוראות לעצמן את התפקיד שחלמו עליו, מקימות מסעדות ותופסות עמדה משמעותית בענף ■ פרויקט "ליידי גלובס"
לפי התביעה, אדוני ניצל את מעמדו כידוען ו"פרסם באופן אישי בכל אמצעי התקשורת פרסומים שקריים ומכפישים" ■ אדוני: "תביעה ללא בסיס" ■ מסעדת "סזרינה" נסגרה לאחרונה אחרי 3 חודשי פעילות
הסגירה - לטענת אדוני בפוסט שפרסם - "בעקבות נסיבות שאינן בשליטת קבוצת כתית ותלויות בגורמים אחרים"
פרופ' זאב רוטשטיין וגליה מאור אירחו את אירוע הגאלה השנתי של אגודת ידידי שיבא ■ עדי מאור, מנכ"ל מלונות דן בחיפה, אירח את שגריר יפן ■ ואבי ומאיה נמני חגגו בר-מצווה לבן עילי
הרבה זעם מושך התמחור במסעדות היוקרה ■ האם זהו המחיר, האמוציות או בכלל מתח חברתי? ■ השפים מצידם לא נשארים חייבים: המדינה מלאה במגדלים ובמכוניות פאר, לכל ילד יש אייפון, אבל רק על מחירי המסעדות מתבכיינים
בדרך-כלל אין לי כוח לאוכל מקושקש כזה, אבל מול בלו סקיי, המסעדה החדשה (והכשרה) של מאיר אדוני, לא נותר אלא להסיר את הכובע
שלישי הוא הערב המבטיח של רשת, אך רק חצי מההבטחה הזו מתקיים
רשת הצליחה בגיזרת ריאליטי המוזיקה, אז למה לא לנסות גם ריאליטי בישול?
המנטורים בתוכנית "משחקי השף" יהיו השפים מאיר אדוני, אסף גרניט ומושיק רוט
אוכלביקורת מסעדותבישוליונתן רושפלדמסעדותמרכז פיתוחמתכוניםריאליטירעיוןשגב משה