ואדי סאליב שלא הכרתם, דם מחזור במקום דם של מלחמות ופירוק דימוי האישה כמולדת - כל אלה ועוד הם מוטיבים בתערוכה חדשה בחיפה שבה אמניות פלסטיניות נאבקות על מקומן במאבק הלאומי
מתברר שבמטוס שעומד להתרסק אין אתאיסטים. אחרי 50 שנים שבהן אלוהים ואני לא היינו בקשר, מצאתי את עצמי באישון לילה בטיפול נמרץ, מנהל איתו שיחה. אחת מרבות שהיו לי בשבועות האחרונים
בית הספר לברמנים "זמן אמיתי" חוגג 30, וזה לא עניין של מה בכך במדינה שלפני 30 שנה עוד התייחסה לאלכוהול כאל דבר מגונה • מי בכלל חשב אז על ברי קוקטיילים ייעודיים ועל ברמן כבעל מקצוע מכובד
גם אחרי שחזרה בתשובה והפכה לחרדית, סוניה סודרי המשיכה לחלום על תיאטרון • אז היא הקימה בית ספר למשחק שבו לומדות נשים מהמגזר, ושממנו צמח תיאטרון פרינג'
הילמה אף קלינט ביקשה שציוריה יתפרסמו רק 20 שנה לאחר מותה משום שהיא האמינה שהיא מציירת לעתיד • כמה עשרות שנים אחר כך, אחרי תערוכה שוברת שיאים בגוגנהיים ועם פתיחת תערוכה העוסקת ביצירתה במוזיאון תל אביב, כבר ברור שהיא צדקה
באיים הקוריליים שבין רוסיה ליפן, אין חופים זהובים, אין דקלים ואין פינה קולדה • אז למה להגיע לשם? כי כל אי שונה מחברו, ויש בהם טבע יוצא דופן ותחושה של קצה העולם • זהו מקום נידח במיוחד, רק כ–150 תיירים פוקדים אותו בשנה • גליה גוטמן הייתה אחת מהם
הטאקו כובש את העולם בסערה: מאוכל רחוב מרכז–אמריקאי הפך למנה שמוגשת גם במסעדות שף • גם בארץ הוא מככב בשלל מסעדות, מגרסאות מסורתיות עם אסאדו ושעועית שחורה ועד למילוי ליצ’י, טרטר טונה, חמציצים ופופקורן
בית קנדינוף הוא יופי של מקום לאכול בו, תרתי משמע • חלל ענק ויפהפה ביפו העתיקה עם שירות מצוין ואוכל טעים • רק שירגיעו קצת באגף ה"זה עם זה עם זה וגם זה" בכל מנה
מג'רי מתחילים לבקוע קולות רקע של ילדות שמתעוררות לעוד בוקר רגוע שיקרב אותנו לסוף החלום • מביט בתאריך שבתחתית המסך ולא מאמין שבעוד עשרה ימים זה נגמר, אמאל'ה
חלק מהמעיינות באזור הגלבוע, כמו הסחנה ועין חוגה מוכרים וידועים, אחרים - פחות • בשבוע הבא אפשר לשלב טיול שכשוכים עם פסטיבל כדורים פורחים בעמק המעיינות
רומן ספיבק, הישראלי היחיד במרוץ "סובב אנדורה" על פסגות הפירנאים • 170 ק"מ בתוואי אלפיני עם טיפוס מצטבר של 13,500 מטר, בתוך 62 שעות. זה נגמר בפינוי במסוק
מי שאוהב יינות בורדו, חייב לעצמו התנסות ביינות בולגרי האיטלקיים • האקלים והאדמה מתאימים להפליא לזני בורדו, והתוצאות בהתאם: יינות אלגנטיים, קטיפתיים וגם יקרים מאוד
השחקן יניב סויסה ("שב"ס") מספר על הדרך הארוכה עד שהגיע למסך, ומסביר מדוע למרות ההצלחה, הוא לא מבקש פגישה עם ציפי פינס
עד לפני כמה עשורים, שלט המטבח הסיני ביד רמה בסצנת המסעדות בארץ, עד שהגיעו האיטלקיות והיפניות והדיחו את הקיסרית מכיסאה • האם מסתמנת פריחה מחודשת? סיבוב נוסטלגי חמוץ-מתוק
מוג’ו, האסייתית בסנטר פולג בנתניה, כל–כך מצליחה, שלא מזמן נולדה לה אחות קטנה: "מוג'ו נקסט דור" • היא אולי לא שווה שתגיעו אליה במיוחד ממרחקים, אבל היא מתאימה בדיוק לרגע הזה שיצאתם רעבים מאיקאה
חבל פריבורג מספק לקולינריה השווייצרית את העידית שבשני אבות המזון המיתולוגיים: גבינה ושוקולד • קצת דרומה משם העלילה מסתבכת ומגיעה לזיוף כספים, לרובין הוד השווייצרי ולצבא של חייזרים
אמריקהארה"בביקורת מסעדותטיוליםירושליםמסעדותסיןקרוואניםרכב חדשתיירות