בשר

כתבות אחרונות

 

מתחשק לכם המבורגר עסיסי? תכירו את מסעדת יומנגס בקלנסווה

תור ארוך משתרך בכניסה למסעדת ההמבורגרים יומנגס בקלנסווה, ובפנים תוקעים המבורגרים עצומים כאילו אין מחר

חיליק גורפינקל 11.02.2013

ציידים - לכלא!

ציד בע"ח הוא אחד העיסוקים היותר נתעבים שהמציא האדם

מתי גולן 04.02.2013

השמועה צדקה: למסעדת "נווה צדק - מקום של בשר" יש סטייקים נפלאים

"נווה צדק - מקום של בשר" הוא אואזיס לקרניבורים, במיוחד לכאלה שאוהבים את הטי-בון שלהם עסיסי, מדמם ומלא אופי

חיליק גורפינקל 20.12.2012

האם בקרוב ניפרד מהפרות ונאכל בשר שהודפס בתלת-ממד?

חברת הביוטק "ברייקאוט", שייסד המיליארדר פיטר ת'יאל, החליטה להשקיע בחברת הביוטק Modern Meadow, המהנדסת רקמות כדי לייצר עורות ובשר אכיל

משה גולן 19.08.2012

אושרו תקנות המגדירות מהי תוצרת אורגנית מן החי

משרד החקלאות הגדיר את אופן הייצור, ההצגה והשיווק של תוצרת אורגנית מן החי (ביצים, חלב, בשר ועוף) ואת תנאי הגידול של בעלי החיים במשק אורגני

מיכל רז-חיימוביץ' 02.08.2012

הבצורת הקשה בארה"ב מזניקה את מחירי המזון

משרד החקלאות בארה"ב צופה עלייה של 2.5%-3.5% במחירי המזון ב-2012 ועלייה של 3%-4% ב-2013 ■ "פשוט יהיה יקר לאכול בשר בקר"

שירות גלובס 26.07.2012

חיליק גורפינקל נפרד מאחד מאנשי האוכל הטובים ביותר

ד"ר אלי לנדאו מעולם לא פתח מסעדה אך היה טבח הרבה יותר טוב מהרבה שפים. לימד את הטבחים לא מעט טריקים וגם הכיר לנו את המסעדה "הבשרים של זלמן"

חיליק גורפינקל 12.07.2012

בדיקת "גלובס": כמה יעלה לעשות על האש ביום העצמאות?

מאות שקלים מוציאה כל משפחה ביום העצמאות על בשרים, סלטים, פיתות ומנגל ■ איפה כדאי להצטייד בערכת "על האש"? ■ בדיקת המרכז למחקרים צרכניים מגלה פערי מחירים לא גבוהים של כ-10% בין הרשתות ■ חנויות הנוחות יותר יקרות

מיכל רז-חיימוביץ' 24.04.2012

יותר סטייקים בפחות כסף

המזון בארץ יקר מדי, וצריך לנקוט צעדים כדי להוזיל אותו. השאלה היא איזה מזון

אביב לביא 15.04.2012

הפתעה עסיסית ברמת החייל: מסעדת הדסון מצילה את האיזור משיממון

מסעדת הדסון, בניצוחו של השף החדש מתן אברהמס, היא הפתעה נעימה בלב השיממון של רמת החייל ■ "לו רק היו מרגיעים קצת את המחירים, הייתי שולח אתכם לשם בריצה"

חיליק גורפינקל 18.03.2012

המומחה הקולינארי ושחקן הכדורסל משלבים כוחות

יענקל'ה שיין, האיש שבנה תפריטים וקונספטים ליותר מ-150 מסעדות ובתי קפה בארץ ובעולם, פתח עכשיו מקום משלו, יחד עם הכדורסלן דרק שארפ. ומה הקונספט? בשרים, כמובן

מרב סריג 27.02.2012

ועדת קדמי: המכס על מזון מעובד יופחת ב-75% על פני 3 שנים

ועדת קדמי מפרסמת המלצות להורדת מכסים למוצרי המזון ■ כיום המכס על בשר בקר טרי עומד על 190% ■ המכס על בשר כבש יופחת בהדרגה ל-30%

ענבל עומר 29.01.2012

חרם בן 5 שנים הוסר: בקרוב בארה"ב - סטייק סוס

5 שנים אחרי שהוחרם מימון בדיקות וטרינריות לבשר סוסים המיועד למאכל אדם ע"י הקונגרס האמריקני, הוסר החרם ולמעשה פתח את הדלת לשחיטת סוסים ■ בארה"ב נשמעים קולות בעד ונגד המהלך, שאם ייושם, יישחטו בארה"ב כ-200 אלף סוסים בשנה לשם מאכל

אתר חדשות ערוץ 2 01.12.2011

שווארמה שואו טיים

זה התחיל עם בינו מ"ד"ר שקשוקה", שגייס מומחה טורקי כבן 80, ופשט במהירות למסעדות היוקרה ■ השפים הבכירים בישראל התחילו להגיש שווארמה בסטייל. פתאום כולם רוצים להיות עממיקו

מרב סריג 17.11.2011

מסעדת "מיט" החיפאית היא לא הפתעה גדולה רק משום שאינה בת"א

היא הייתה מצליחה להפתיע גם אם הייתה יושבת בשדרות רוטשילד, אולי לא עכשיו אבל בכל זאת

חיליק גורפינקל 18.08.2011

ד"ר שקשוקה יוצא להאכיל את יושבי המאהל ברוטשילד בשווארמה

בינו גבסו, ד"ר שקשוקה ולאחרונה גם ד"ר שווארמה, יוצא להאכיל את יושבי המאהל ברוטשילד עם בשר כבש טחון, פרוסות בשר בקר וליה (שומן האחוריים) ■ שלא יגידו שהם אוכלים רק סושי

חיליק גורפינקל 04.08.2011

   34567891011121314151617   

   נמצאו 269 כתבות   |   עמוד 15 מתוך 17