בשר

כתבות אחרונות

 

רשת טיב טעם במו"מ לרכישת יתרת האחזקות במזרע

טיב טעם מחזיקה כיום ב-75% מההון וב-50% ממניות השליטה בחברת מזרע ■ המהלך יאפשר לטיב טעם לאחד את מפעלי הבשר ולייעל באופן משמעותי את המערך

אילנית חיות 26.07.2010

מסביב לעולם: החיפוש אחרי הסטייק המושלם

העיתונאי הקנדי מארק שאצקר יצא למסע חיפוש עולמי אחר הסטייק המושלם. בדרך הוא מצא שוורים שהנאצים ניסו להשביח בצרפת, גאוצ'וס שדוקרים פרות בארגנטינה, וגיישות שמתמחות בבשר ביפן. צמחונים, ראו הוזהרתם

יואב פרומר, ניו יורק 04.07.2010

זוגלובק: "ניכנס לכל המוצרים שעשויים מעוף, הודו ובקר"

7 חודשים אחרי ההשקעה המאסיבית במיתוג מחדש, זוגלובק מכוונת גבוה: תתחרה מול תנובה בקטגוריית הבשר הטרי ותגדיל את היקף היצוא ■ היו"ר אלי זוגלובק: "המטרה שלנו היא להיות חברה של מיליארד שקל תוך 3 שנים"

אילנית חיות 23.05.2010

הדגים יתייקרו ב-20%-10%, מחיר הבשר יעלה ב-15%-20%

מחצית מהבשר בארץ מקורו ביבוא מארגנטינה, שעצרה את היצוא ■ מתחילת השנה ירדו מחירי האורז, הקמח, הסוכר, התירס והטחינה - והם לא צפויים להתייקר

אילנית חיות 29.04.2010

השפעת הסטייק על החור באוזון

האם צודק צמחוני המנמק את בחירתו בהשפעה הרעה של גידול בשר על איכות הסביבה?

טים הארפורד 10.04.2010

אלי זוגלובק: "זוגלובק איבדה את הפוקוס"; תשיק מיתוג מחדש

החברה תתמקד בעסקי הליבה שלה - מוצרי בשר, ותמשיך לפעול בקטגוריות המאפים והמוצרים מהצומח ■ תמתח את המותג טבעוף למוצרים נוספים ■ אמש חשף "גלובס" כי שיעור הרווח התפעולי בחברה עומד על פחות מ-2%

אילנית חיות ‏ 20.10.2009

המספרים של זוגלובק נחשפים: הרווח התפעולי פחות מ-2%

למרות קצב מכירות של 565 מיליון שקל ומעבר לרווחיות - שיעורי הרווח שוליים ■ זוגלובק שומרת על כוחה בשוק מעדני הבשר, אך מאבדת את ההובלה במעדנים הארוזים ■ זוגלובק: "הנתונים אינם נכונים ואינם מדויקים"

אילנית חיות 19.10.2009

דודי עזרא: "אין ל'אדום אדום' של תנובה שום סיכוי להצליח"

עזרא, בעל השליטה בקבוצת נטו, יורה לכל הכיוונים ■ על מעדנות: "הרווחנו מהפנצ'ר של תנובה" ■ על טירת צבי: "שופרסל הורידה את מוצרי הקבב שלהם מהמדף" ■ ויש לו גם כוונה להיכנס לתחום חדש: ירקות קפואים

אילנית חיות 09.09.2009

עושים שוק: השווקים בישראל מציעים חוויית קניות חדשה

סיור בשווקים המרכזיים בארץ מגלה כי לצד הדוכנים המסורתיים צצו בשנים האחרונות גם דוכני בוטיק, חנויות אווירה וחנויות מתמחות ■ "גלובס" יצא לבדוק כיצד המגוון משפיע על חוויית הקנייה - וכמה זה עולה לנו

מירב מורן-ולטר ואורלי פלג-מזרחי 22.08.2009

מתכוננים ליום העצמאות? כנופייה גנבה ממחסני קירור עשרות טונות בשר בשווי מיליוני שקלים

60 טון בשר מובחר נגנבו מבית קירור באשדוד ועשרות טונות ממחסן אחר ; במשטרה לא זוכרים כנופיה כל כך מתוחכמת: בשני המחסנים הצליחו הגנבים לעקוף את מערכות האבטחה המשוכללות ביותר

אתר חדשות ערוץ 2 26.04.2009

האמת על הבשר שאתם אוכלים: "קילו פילה מבשר לא מחוסן בשטחים עולה כ-25 ש', ובישראל 160-260; כשאדם סובל מכאבי בטן, איך תדע מה המקור?"

מגזין G חושף - המסר של קבוצת עובדי "משמר הגבול הווטרינרי" חד משמעי: הגבולות הוטרינריים של ישראל פרוצים, ובריאות הציבור בסכנה ; "עובד הלשכה הווטרינרית נתפס אחרי שסימן כמאתיים כבשים מהשטחים והלבין אותן כאילו הן מחוסנות כחוק. הוא עדיין עובד" ; "מה שזול - הולך" ; תגובת משרד החקלאות: "כל היחידה עוסקת בפעילות נגד תרופות וטרינריות מזויפות"

משה ליכטמן 03.04.2009

בדיקת "גלובס": העוף והבשר אצל רמי לוי זולים בעשרות אחוזים בהשוואה למתחרות

כך עולה מהשוואת מחירים בין 8 רשתות - רמי לוי, ממן, יש, מגה, שופרסל דיל, יינות ביתן, חצי חינם וטיב טעם - שבוצעה ע"י חברת "פרייסל" עבור "גלובס" ; בחלק לא מבוטל מהמוצרים גם חצי חינם נשארת מאחור

מיכל רז-חיימוביץ' 18.12.2008

לעבוד עם השוק האוסטרלי באווירת מיתון

העמקת המשבר הכלכלי הובילה לירידת שיא של הדולר האוסטרלי ■ במכון היצוא חוששים שהיחלשות המטבע תעיב על התפתחות היצוא הישראלי ■ איך בכל זאת ממשיכים לעשות עסקים עם השוק האוסטרלי באווירת מיתון?

ספיר פרץ 23.11.2008

   34567891011121314151617   

   נמצאו 269 כתבות   |   עמוד 17 מתוך 17