בשר מתורבת

כתבות אחרונות

 
חתימת תנובה ופלוריסטם. מימין: יעקב חן, המשנה למנכ''ל וסמנכ''ל כספים קבוצת תנובה, חן פרנקו-יהודה, סמנכ''לית הכספים, פלוריסטם, אייל מליס, מנכ''ל קבוצת תנובה, משמאל: יקי ינאי, נשיא ומנכ''ל פלוריסטם / צילום: תמר מצפי

תנובה ופלוריסטם מקימות חברה לפיתוח וייצור בשר מתורבת

קבוצת המזון תנובה מקימה חברה לבשר מתורבת, בשיתוף חברת הביוטק פלוריסטם, בהשקעה של 7.5 מיליון דולר • החברה תפתח מוצרים על בסיס טכנולוגיות פיתוח התאים של פלוריסטם המיושמות כיום בתעשיית התרופות • לפי הצפי, מוצר גולמי ראשון יושק ב-2023

שני אשכנזי 10.01.2022
העוף המתורבת של פיוצ'ר מיט / צילום: יח''צ Future Meat

הכי הרבה אי פעם עבור בשר מתורבת: פיוצ'ר מיט הישראלית גייסה 347 מיליון דולר

גיוס הענק של החברה מרחובות הוא הגבוה ביותר אי פעם בתחום הבשר המתורבת בעולם • לפי הערכות של גורמים בשוק, שווי החברה לאחר הכסף עומד על יותר מ-900 מיליון דולר • פיוצ'ר מיט תקים בשנה הקרובה מפעל ראשון מסוגו בארה"ב ועשויה להיות מהחברות הראשונות בעולם שיוציאו מוצר לשוק

שני אשכנזי 18.12.2021
חוקרים במעבדת ימוג'ה / צילום: זגדון הפקות

לראשונה: סטארט-אפ ישראלי הצליח לייצר דם מלאכותי מאצות

מדובר בפיתוח שישמש תחליף דם לתעשיות הבשר המתורבת והצמחוני כדי לעזור לו להרגיש כמו "הדבר האמיתי" • הפיתוח מבוסס על מערכת לתירבות ביולוגי של רכיבים טהורים ומתוקננים ממיקרו-אצות, המיועדים לתעשיות המזון והקוסמטיקה

גלית חתן 14.12.2021
הסטייק המתורבת של מיטק / צילום: שלומי ארביב

רקמות שריר ושומן הישר מהמדפסת: מיטק הדפיסה בהצלחה סטייק מתורבת

אבן דרך לחברת הפודטק הישראלית מיטק, שמדווחת על הצלחה בהדפסת תלת ממד של סטייק מתורבת במשקל 104 גרם - הגדול ביותר שיוצר עד כה להערכתה • מניית החברה בנאסד"ק התחזקה ביותר מ-4% בתגובה

אסנת פרץ 08.12.2021
uncle arnies

מתחליפי בשר ועד סו-שף רובוטי: הטרנדים החמים של הפודטק לשנת 2022

השילוב בין חיבה מופגנת למזון, היכולות הטכנולוגיות של "אומת סטארט-אפ" ומורשת חקלאית מפוארת הפכו את ישראל למעצמת פוד-טק ושחקנית משמעותית בשוק הגלובלי • לקראת תחילת 2022, להלן מספר טרנדים שיבלטו מאוד בשנה הקרובה

אריאל פלג 06.12.2021
האיסור על החזיר היה מזה מאות שונים אחד מעמודי התווך המגדירים קהילות יהודיות ברחבי העולם / צילום: Shutterstock, Michael Vi

זה כשר? רבנים מתווכחים על "חזיר" צמחוני

צ'יזבורגרים מזויפים הם דבר אחד, אבל את החזיר של חברת Impossible היה קשה לאחד מארגוני הכשרות לבלוע

וול סטריט ג'ורנל 19.11.2021
אשטון קוצ'ר / צילום: Associated Press, Mark Lennihan

אשטון קוצ'ר נכנס לשוק הבשר המתורבת: ישתף פעולה עם מיטק הישראלית

קבוצה בהובלת השחקן והיזם לצד גיא עוזרי ואפי אפשטייין תשתף פעולה עם מיטק הישראלית לפיתוח מסחור טכנולוגיות ייצור הבשר המתורבת שלה

שני אשכנזי 07.10.2021
ליאונרדו דיקפריו / צילום: Shutterstock

שחקן חיזוק מפתיע לאלף פארם הישראלית: ליאונרדו דיקפריו משקיע בחברת הבשר המתורבת

השחקן ההוליוודי השקיע לאחרונה בחברת הבשר המתורבת הישראלית "אלף פארמס" המפתחת סטייק מתאי בעלי חיים במעבדה • הסכום אותו השקיע דיקפריו לא נחשף, אך במסגרת ההשקעה הודיעה החברה על צירופו לוועד הקיימות המייעץ שלה

שני אשכנזי 22.09.2021
פרופ' מרסל מחלוף / צילום: רמי זרנגר

פרופ' מרסל מחלוף מצטרפת לשוק הבשר המתורבת

מחלוף, דיקנית הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון, הקימה את חברת מיטאפורה, שתעסוק בהפקה וגידול תאי גזע ויצירת בשר מתורבת • שותפות המו"פ ביומיט פודטק הודיעה היום על השקעה ראשונה בחברה

שני אשכנזי 23.08.2021
פרופ' שולמית לבנברג ודידיה טוביה / צילום: שלומי יוסף
פודטק | ראיון

במעבדה של פרופ' לבנברג קרה נס. עכשיו הוא גם שווה מיליארדים

הסטייקים שמגדלים ומדפיסים במעבדה בטכניון (ובקרוב במפעל ברחובות) הם לא הדבר היחיד בתפריט של מייסדי אלף פארמס, שגייסו החודש 105 מיליון דולר • הם רוצים להציל את כדור הארץ, ומאמינים שבשר מתורבת הוא "אבן-פינה למערכת מזון גלובלית חדשה", לא פחות • שאפתני? מאוד. ריאלי? לגמרי

שני אשכנזי 31.07.2021
רדיפיין מיט. סטיילינג: נעה קנריק / צילום: אפיק גבאי

האם רדיפיין מיט הישראלית תצליח לשנות את שוק תחליפי הבשר?

Redefine Meat הישראלית משיקה השבוע המבורגר, קבב "טלה", נקניקיות ומוצרים נוספים שמתיימרים לספק חוויה של אכילת בשר מהחי • אשחר בן-שטרית, מנכ"ל החברה: "המתחרים שלנו אינם חברות שמייצרות תחליפי בשר, אלא חברות הבשר המסורתיות והוותיקות" • אירועים ומינויים

שני אשכנזי 27.07.2021
מתקן הייצור של פיוצ'ר מיט / צילום: פיוצ'ר מיט

דיווח: נסטלה לוטשת עיניים לשוק תחליפי הבשר ומשתפת פעולה עם פיוצ'ר מיט הישראלית

נסטלה מפתחת ביחד עם הסטארט-אפ הישראלי פיוצ'ר מיט מוצרים המשלבים בין בשר מתורבת ובין מרכיבים מן הצומח • החיבור יאפשר לפיוצ'ר מיט לייצר ולשווק במהירות רבה יותר מוצרים המיועדים לקהל הרחב

חיה אנגל ושני אשכנזי 13.07.2021
מטה סופטבנק בעמק הסיליקון / צילום: Shutterstock, Sundry Photography

מיהן ציידות חדי הקרן הישראלים ולמה כניסת סופטבנק לישראל משמעותית?

יוסי כהן, ראש המוסד היוצא, מונה לנהל את פעילות קרן ההשקעות הטכנולוגית הגדולה בעולם, סופטבנק, בישראל • וגם דירוג קרנות ההון סיכון הישראליות שזיהו הכי הרבה יוניקורנים • סיכום השבוע שהיה בהייטק

אופיר דור 10.07.2021
גידול סטייק במעבדת אלף פארמס ברחובות / צילום: Reuters, Amir Cohen
פודטק | ניתוח

תעשיית הבשר המתורבת רותחת, וגיוס בשווי מיליארד שקל הוא רק ההתחלה

חברת אלף פארמס הודיעה על גיוס של 105 מיליון דולר, השלישי בגודלו בעולם בתחום הבשר המתורבת • האם סטייק מודפס יכול להזניק את הכלכלה המקומית? לפי בדיקה שבוצעה בישראל, תעשיית הפודטק המזנקת יכולה להוסיף למשק המקומי כ-11 אלף עובדים עד 2030

שני אשכנזי וגלי וינרב 08.07.2021
סטייק של אלף פארמס / צילום: אלף פארמס

לפי שווי של כמיליארד שקל: חברת הבשר המתורבת מרחובות משלימה את אחד הגיוסים הגדולים בעולם בתחום

חברת אלף פארמס גייסה 105 מיליון דולר • זהו אחד הסכומים הגבוהים ביותר שגייסה חברת בשר מתורבת בעולם עד היום • כספי הגיוס יושקעו בהגדלת יכולת הייצור והרחבת הפעילות הבינלאומית לקראת השקה ראשונית של מוצר ב-2022

שני אשכנזי 07.07.2021
מיטק תחל בפיתוח בשר חזיר מתורבת / צילום: Shutterstock

החברה שרוצה להדפיס בשר חזיר ולשבור את השווקים בעולם

החברה הישראלית שעוסקת בייצור בשר מתורבת למאכל ללא צער בעלי חיים, וכבר פיתחה טכנולוגיות לגידול בשר בקר ועוף, הודיעה שתחל במחקר ופיתוח גם לייצור בשר לבן • בשר חזיר הוא הבשר הנצרך ביותר ברחבי העולם

שני אשכנזי 06.07.2021

   123   

   נמצאו 41 כתבות   |   עמוד 2 מתוך 3