פסטה

כתבות אחרונות

 
מפעל לייצור פסטה, איטליה / צילום: Reuters, Remo Casilli

סערת הפסטה: המחיר באיטליה זינק ב-20%

הפסטה באיטליה התייקרה בשנה החולפת, ומחיר חבילה עומד כעת על יותר מפי שניים מהאינפלציה במדינה • הממשלה האיטלקית כינסה פגישת חירום עם רשתות שיווק וארגוני צרכנים במדינה, בעקבותיה הצהירה כי המחירים יירדו בקרוב • חלק מארגוני הצרכנים קראו לציבור להפסיק לקנות פסטה עד שהמחיר לא יירד

אסף אוני, ברלין 23.05.2023
שיר בקר / צילום: איל יצהר

האיש מאחורי רשת הפסטות המצליחה שבכלל חלם למכור פלאפל

שיר בקר, מנכ"ל ובעלי רשת פסטה בסטה, ניהל בגיל 16 שתי חנויות פלאפל בחיפה • אירוע אחד גרם לו לשנות כיוון אל המטבח האיטלקי, והיום הוא מחזיק ב-18 סניפים: "שמנו מכונת פסטה על הבר באמצע שוק מחנה יהודה, וכולם היו בטוחים שהשתגענו" • 40 הצעירים המבטיחים של גלובס

שירה ספיר 23.02.2023
אנילוטי מוח מטוגן עם סחוג במסעדת מלגו ומלבר / צילום: בר כהן

8 מנות פסטה מעולות ששוות ביקור מיוחד

המפץ הגדול של הפסטה: מאטריות סמרטוטיות ברוטב מוקרם למנה איכותית באמירה אישית, מכיסונים עם סחוג דרך טורטליני מלוחייה ועד לגרסה מהמטבח הערבי, במילוי דגים וברוטב יוגורט

רועי ירושלמי 06.08.2022
פטוצ'יני עגבניות / צילום: שני הלוי

גבן אמן נפטר והותיר 250 ק"ג של גבינה נדירה. ברוברטה וינצ'י יגישו מנות עמה

לכבוד הסתיו שהגיע קבלו 3 מתכונים של השף עידו פיינר לרטבי פסטה על בסיס שמן זית, מהשמן הראשון של המסיק, שמגיע השבוע לשווקים וידוע בטעמו העוצמתי • ככה אוכלים באיטליה בעונה הזו

רועי ירושלמי 27.11.2021
מעיין דרעי, מייסדת ובעלת פסטטריה / צילום: אביגיל פיפרנו באר

"בקורונה, כל המסעדות שאנחנו עובדות איתן נסגרו ביום אחד - נותרנו פעורות פה"

מעיין דרעי, בת 37, מתגוררת בירושלים • מייסדת ובעלת פסטטריה • "ללא ספק, שרדנו את תקופת הקורונה רק בזכות האנשים שחזרו אלינו והביאו את המשפחה" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

שני אשכנזי 25.08.2021
טורטליני של פסטטריה / צילום: חיים יוסף

הפסטות שיחממו לכם את הלב

מה יותר מנחם מפסטה ממולאת ממשפחת הרביולי הענפה? בייחוד כשהיא בעבודת יד ועם מילוי יצירתי • פסטה מוכנה לבית, כמו במסעדה - כובעים קטנים של נחת

רועי ירושלמי 17.07.2021
קפה גרג / צילום: יחצ

קפה גרג משיקה מותג פסטות בהשקעה של 15 מיליון שקל

הפסטה, בתצורות ומסוגים שונים, תשווק בסניפי הקבוצה, הכוללים את רשתות גרג, ביגה ובייקרי, ובמעדניות פרטיות ברחבי הארץ • וגם: גלילות קפיטל מתברגים בדירוג הקרנות המובילות בעולם • אירועים ומינויים

מיכל רז-חיימוביץ' 09.06.2021
קרינה סלומון, הבעלים של "רביולון" / צילום: באדיבות מעוף

"הגענו לנישה חדשה בעקבות הקורונה. מה שיפה הוא שאלמלא המשבר לא היינו חושבים על זה"

קרינה סלומון מנהלת את רביולון, מפעל לייצור פסטה טרייה בעבודת יד שהקימו הוריה • "עם הסגר הראשון ההורים שלי נכנסו הביתה כדי לשמור על עצמם, וחלק מהעובדות לא יצאו מהבית. היה עליי לחשוב מהר מה אני עושה" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

שירי דובר 01.02.2021
חברות מזון | בלעדי

בהשפעת הקיפאון בתחום ההסעדה: תנובה מקדימה את כניסתה לשוק הפסטה

את החדירה לשוק הקמעונאי תעשה חברת המזון באמצעות חברת דורו איטליאן פרודקט,
שהיא רכשה את השליטה בה לפני שנה • באופן חריג, החדירה לשוק תחל דווקא בחנויות הפרטיות

שני מוזס 18.05.2020
מדף גבינות של תנובה / צילום: שני מוזס, גלובס

תנובה מרחיבה את המשלוחים ישירות לצרכן גם לגבינות ולפסטות

החברה תחל בשבוע הבא לשווק מהדורה מוגבלת של מארז סדרת הגבינות המיוחדות שלה ומארז איטלקי הכולל פסטות טריות • משבר הקורונה גרם ליצרניות מזון רבות בימים האחרונים לפנות ישירות לצרכנים

שני מוזס 06.05.2020
פסטה עם כדורי בשר / צילום: חיליק גורפינקל

בטוב וברע: אז מה נעשה עם כל הפסטה שאגרנו

בימים אלה של יציאה הדרגתית מהסגר, צריך לעשות משהו עם כל הפסטה שאגרנו לעת צרה • זה לא קשה: גם בימי שגרה היא משביעה, זמינה, מנחמת וקלה להכנה

חיליק גורפינקל 02.05.2020
חוסר פסטה ברילה / צילום: שני מוזס, גלובס

חוסרים חריגים של מותג הפסטה האיטלקי ברילה ברשתות השיווק

קמעונאים ל"גלובס": "שסטוביץ סיפקה כמויות ענקיות של פסטה ברילה למספר קטן של רשתות, ולא השאירה לשאר השוק" • שסטוביץ בתגובה: "אנו עומדים בביקושים ופועלים במרץ להשלים את כל החוסרים"

שני מוזס 22.03.2020
הקרבונרה של מסעדת קלאטה / צילום: דניאל לילה

קנטטה לפסטה: פרשנות פרימיום למנות מסורתיות

מסעדות השף נכנסות גם למטבח המסורתי והאיטלקי עם פרשנות פרימיום למנות קלאסיות, קרבונרה למשל

רועי ירושלמי 08.02.2020

שופרסל מודיעה על ריקול לעשרות מוצרי פסטה של המותג הפרטי

הסיבה: חשד להימצאות חרקים זעירים • החרקים נמצאו במספר אריזות ממוצרי הפסטה של המותג הפרטי בתוצרת "ברוטו" איטליה

מיכל רז-חיימוביץ' 05.12.2019
המרכז הלוגיסטי של תנובה בבאר טוביה / צילום: רפי קוץ

תתחרה בשטראוס וגד: תנובה רוכשת שליטה ביצרנית פסטה מצוננת

תנובה רוכשת 51% ממניות יצרנית הפסטה והרטבים "דורו איטליאן פרודקט", המייצרת פסטות בקירור בעיקר לשוק המוסדי, ולה מחזור מכירות של עשרות מיליוני שקלים • מדובר בקטגוריה שבה שולטות מתחרותיה של תנובה – שטראוס וגד המחזיקות ביחד כ-80% מהשוק

שני מוזס 16.06.2019
מזון | לפני כולם

שטראוס מחממת מחדש את קטגוריית הפסטה המצוננת

תשווק את המוצרים מחדש תחת מותג הארוחות המוכנות שלה, "Eat Good"

שני מוזס 04.11.2018

   123   

   נמצאו 39 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 3