סוכר

כתבות אחרונות

 

המלחמה במתוקים: כך הפך הסוכר לאויב הכי גדול של הציבור

איזה מנהיג אשם בצריכה המוגברת שלהסוכר, והאם ההוראה החדשה של ארגון הבריאות העולמי לצרוך לא יותר משש כפיות סוכר ביום היא ריאלית? ■ וגם: "גלובס" עושה סדר בסוגי הסוכר והשפעתם על הגוף

גלי וינרב 14.03.2014

מזון בריאות: המגמות הבולטות בתחום התזונה ב-2014

איך יופחת הסוכר במוצרים ב-60% בלי לאבד מהטעם, איך נוקתה הסויה מהאשמה בסרטן השד, וכמה אנשים רעבים נוכל להאכיל אם נפסיק לאכול בקר?

גלי וינרב 08.02.2014

לידיעת ההורים: דגני הבוקר שאתם נותנים לילדים לא ממש מזינים

דגני הבוקר הפופולריים מכילים הרבה יותר מדי סוכר, פחות מדי סיבים תזונתיים ואפילו מלח ■ "גלובס" בדק מה מכילים המוצרים הפופולריים על המדף

אפרת אהרוני 19.01.2014

מנכ"ל סוגת, המגלגלת 1.5 מיליארד ש': "אני דוהר קדימה"

מכירות של יותר מ-1.5 מיליארד שקל בשנה, בעלים בריטיים ומפעל שמספק את התוצרת שלו למותגים הכי נחשקים בעולם ■ למותג סוגת, שחדר לכל בית בישראל עם הסוכר והאורז, יש עוד תוכניות התרחבות רבות ■ ג'יל גמון, מנכ"ל סוגת, מספק הצצה אל האימפריה שצומחת לה בשקט בדרום

אילנית חיות 02.08.2013

בעקבות הטרנד העולמי: תנובה משיקה מוצרים דלי נתרן וסוכר

תנובה: "אנו מובילים לעידן אחר, אבל אם הצרכנים יצביעו ברגליים - נעצור"

אילנית חיות 01.01.2013

אתם בדיאטה? ספר בישול חדש מציע מתכונים למתוקים

ספרי בישול לקהל עושי הדיאטות: "58 מתוקים לדיאטה" של ד"ר מאיה רוזן ואלינוער רבין ■ בספר תמצאו מתכונים יצירתיים לחטיפים ולעוגיות של 100-120 קלוריות ליחידה

זהרה רון 15.10.2012

בדיקת "גלובס": רבים מהיוגורטים מכילים כמות גדולה של סוכר

"גלובס" בודק מה מסתתר מאחורי ההבטחה ליוגורט "במתיקות מעודנת", ומה הופך את משקאות הבוקר המשדרים בריאות לטעימים כל-כך

יעל גרוס-אנגלנדר 10.09.2012
אורז | לפני כולם

מחיר הקקאו צנח 38% - שטראוס דווקא העלתה ב-59%

זאת על אף שמחיר הקקאו בעולם צנח בשנתיים האחרונות ב-38% ■ מחירי רוב הסחורות רשמו ב-2011 ירידה, אך יצרני המזון לא הוזילו את המוצרים הרלוונטיים ■ שטראוס: "כשיש ירידה זמנית במחירי חומרי הגלם, שטראוס מגבירה את המבצעים"

אילנית חיות 04.01.2012

הידעתם? מוצרים דיאטטיים לא תמיד טובים לגיזרה

צריכה מרובה של מוצרי "לייט" ו"דיאט" לא רק שאינה מבטיחה ירידה במשקל, לעתים היא מביאה לתוצאה הפוכה - הן בשל אכילה מופרזת והן כיוון שעל היעדר הסוכר מפצה לעתים תוספת שומן

יעל גרוס-אנגלנדר 12.09.2011

גם בעולם: מחירי מוצרי החלב, הבשר והסוכר עלו ביוני

מדד של 55 מוצרי מזון בסיסיים שמגבש האו"ם עלה ביוני ל-233.8 נקודות, בהשוואה ל-231.4 נקודות במאי ■ "מחירי המזון יישארו גבוהים בשנים הקרובות, ועליית המחירים תימשך"

גיא קצוביץ' 07.07.2011

מריר וטוב: פחות אנשים שותים קפה עם סוכר אך צורכים שוקולד מריר

בשנים האחרונות עולה בהתמדה הפופולריות של המרירות ■ "בבגרות חלה התרגלות לטעם המר, ואפילו נוצרת העדפה לטעמים מרירים במוצרים מסוימים כמו בירה, קפה ושוקולד"

מרב סריג 27.06.2011

סקר: הישראלים אוגרים לשעת חירום שמן, אורז, טונה וסוכר

סקר מינהל מחקר וכלכלה של משרד התמ"ת מגלה מהם המוצרים שאנו שומרים במלאי הביתי ■ 37% ממשקי-הבית בישראל אינם מחזיקים כלל במלאי של מוצרי יסוד בסיסיים

אפרת אהרוני 30.03.2011

מה מסתתר בקנקן? "גלובס" בודק מה יש במשקאות שאנו שותים

מכמויות סוכר גבוהות ועד חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומצה זרחתית: "גלובס" בודק מה מכילים המשקאות שרובנו צורכים על בסיס קבוע - ומדרג אותם לפי רמת התועלת לגוף

יעל גרוס-אנגלנדר 29.03.2011

לפני שפותחים את הפה: מה באמת מוסיפים למזון שלנו?

אילו מרכיבים מסתתרים בתפריט של משפחה ישראלית ממוצעת? מבדיקת "גלובס" עולה כי הקטשופ מתובל בסוכר, הטונה שוחה במלח, החומוס טובל בשמן, והשניצל עמוס בקמח וסויה

יעל גרוס-אנגלנדר 01.03.2011

מימוש מתוק: הערכות שמחיר הסוכר יירד עם המעבר לעודף

ג'ונתן קינגסמן: "ייצור הסוכר העולמי עשוי לעלות על הביקוש לסחורה המתוקה לראשונה מזה 4 שנים אם תנאי מזג האוויר יחזרו לנורמל במדינות הגדולות בהן מיוצר הסוכר"

יעל גרונטמן 20.02.2011

   1234567   

   נמצאו 97 כתבות   |   עמוד 5 מתוך 7