תחליפי בשר

כתבות אחרונות

 
הסטייק המתורבת של מיטק / צילום: שלומי ארביב

רקמות שריר ושומן הישר מהמדפסת: מיטק הדפיסה בהצלחה סטייק מתורבת

אבן דרך לחברת הפודטק הישראלית מיטק, שמדווחת על הצלחה בהדפסת תלת ממד של סטייק מתורבת במשקל 104 גרם - הגדול ביותר שיוצר עד כה להערכתה • מניית החברה בנאסד"ק התחזקה ביותר מ-4% בתגובה

אסנת פרץ 08.12.2021
uncle arnies

מתחליפי בשר ועד סו-שף רובוטי: הטרנדים החמים של הפודטק לשנת 2022

השילוב בין חיבה מופגנת למזון, היכולות הטכנולוגיות של "אומת סטארט-אפ" ומורשת חקלאית מפוארת הפכו את ישראל למעצמת פוד-טק ושחקנית משמעותית בשוק הגלובלי • לקראת תחילת 2022, להלן מספר טרנדים שיבלטו מאוד בשנה הקרובה

אריאל פלג 06.12.2021
עו''ד כרמית שחיבר / צילום: אור גרין

ארגון פרילנסרים חדש יוצא לדרך: האם הפעם זה יעבוד?

הארגון, שסיסמתו היא "חופשי זה (לא) לגמרי לבד", מבטיח לקדם זכויות באמצעות חקיקה (דוגמת זכויות בביטוח לאומי למקרה של מחלה, פציעה, דמי לידה וכיוצא באלה), ובאמצעות שיפור המצב מול רשויות המס • וגם: מעבדת החדשנות של מאסטרקארד ו-Enel X בבאר שבע נחנכה • אירועים ומינויים

מיכל רז-חיימוביץ' וגלית חתן 29.11.2021
האיסור על החזיר היה מזה מאות שונים אחד מעמודי התווך המגדירים קהילות יהודיות ברחבי העולם / צילום: Shutterstock, Michael Vi

זה כשר? רבנים מתווכחים על "חזיר" צמחוני

צ'יזבורגרים מזויפים הם דבר אחד, אבל את החזיר של חברת Impossible היה קשה לאחד מארגוני הכשרות לבלוע

וול סטריט ג'ורנל 19.11.2021
התחליף הטבעוני לטונה של אסם. שוק הטונה בישראל נאמד בכ-700 מיליון שקל בשנה / צילום: אסם-נסטלה

אסם-נסטלה משיקה תחליף טבעוני לדג טונה

בשלב הראשון המותג VUNA יימכר במארז קפוא שמכיל 300 גרם, ובשלב הבא תיתכן גם גרסת שימורים • רשת בתי הקפה לנדוור תהיה הראשונה לשלב את המוצר בתפריטיה, ולאחר מכן הוא יימכר בחנויות טבע ולבסוף גם ברשתות המזון

מיכל רז-חיימוביץ' 19.10.2021
תחליפי גבינות ובשר טבעוניים / צילום: Shutterstock, Karl Allgaeuer

אומרים שהדרך לליבו של אדם עוברת דרך הקיבה - במקרה של ביידן, היא עוברת בפודטק

כיצד ישראל יכולה לחזק ולשפר את מעמדה בעיני המעצמה החזקה בעולם? ההזדמנות טמונה בהתחממות הגלובלית

ניר גולדשטיין 05.10.2021
פרופ' מרסל מחלוף / צילום: רמי זרנגר

פרופ' מרסל מחלוף מצטרפת לשוק הבשר המתורבת

מחלוף, דיקנית הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון, הקימה את חברת מיטאפורה, שתעסוק בהפקה וגידול תאי גזע ויצירת בשר מתורבת • שותפות המו"פ ביומיט פודטק הודיעה היום על השקעה ראשונה בחברה

שני אשכנזי 23.08.2021
מנכ"ל לאומי פרטנרס, אבי אורטל / צילום: אורן דאי

גבינות ותחליפי בשר לשוק הטבעוני: לאומי פרטנרס תשקיע 55 מיליון שקל ב"משומשו"

ההשקעה תתבצע בחברת Vgarden, בעלת המותג שבבעלות קיבוץ גן שמואל וחברת הדר פוד טכנולוג'י • מנכ"ל לאומי פרטנרס, אבי אורטל: "שוק הפודטק הבינלאומי הוא שוק עצום, שנמצא רק בתחילת דרכו"

רועי ויינברגר 04.08.2021
רדיפיין מיט. סטיילינג: נעה קנריק / צילום: אפיק גבאי

האם רדיפיין מיט הישראלית תצליח לשנות את שוק תחליפי הבשר?

Redefine Meat הישראלית משיקה השבוע המבורגר, קבב "טלה", נקניקיות ומוצרים נוספים שמתיימרים לספק חוויה של אכילת בשר מהחי • אשחר בן-שטרית, מנכ"ל החברה: "המתחרים שלנו אינם חברות שמייצרות תחליפי בשר, אלא חברות הבשר המסורתיות והוותיקות" • אירועים ומינויים

שני אשכנזי 27.07.2021
מתקן הייצור של פיוצ'ר מיט / צילום: פיוצ'ר מיט

דיווח: נסטלה לוטשת עיניים לשוק תחליפי הבשר ומשתפת פעולה עם פיוצ'ר מיט הישראלית

נסטלה מפתחת ביחד עם הסטארט-אפ הישראלי פיוצ'ר מיט מוצרים המשלבים בין בשר מתורבת ובין מרכיבים מן הצומח • החיבור יאפשר לפיוצ'ר מיט לייצר ולשווק במהירות רבה יותר מוצרים המיועדים לקהל הרחב

חיה אנגל ושני אשכנזי 13.07.2021
מתקן הייצור של פיוצ'ר מיט / צילום: פיוצ'ר מיט

ראשונה בעולם: פיוצ'ר מיט מקימה ברחובות פס ייצור לבשר מתורבת

מתקן הייצור התעשייתי שהקימה חברת פיוצ'ר מיט יספק 500 ק"ג בשר מתורבת ביום ויחסוך כ-30% מהעלות הממוצעת בענף • האם יש לבשר המתורבת סיכוי לנגוס בשוק הבשר המסורתי שמגלגל מעל טריליון דולר בשנה? ומה הסיכוי של חברה כחול-לבן לנצח במרוץ למדפים?

שני אשכנזי 23.06.2021
שייק חלבון / צילום: Shutterstock

החברה שהצליחה לייצר תחליף חלבון טבעוני - ומזנקת בבורסת ת"א

חברת הפודטק נקסטפרם, שפיתחה תחליף חלבון שמבוסס על שמרים, הודיעה על הצלחה בפיילוט ייצור בקנה מידה תעשייתי • המניה נוסקת עשרות אחוזים

אסנת פרץ 06.06.2021
תחליפי בשר של החברות ביונד מיט ואימפוסיבל פודס / צילום: Shutterstock

חי ובועט? תחום תחליפי הבשר הוא לא רק בריא, אלא יכול להיות גם השקעה עסיסית

כצרכניות, התחזקות התחרות בשוק תחליפי הבשר היא בשורה משמחת • כמשקיעות, מגמה זו היא אינדיקציה טובה להגדלת הפיזור או לפחות לכך שחייבות לעשות שיעורי בית לפני כל השקעה • האומנם חברת ביונד מיט היא מבשרת מהפכה?

אלה אלקלעי 04.06.2021
תחליפי הבשר "אימפוסיבל" ו"ביונד מיט" / צילום: shutterstock, שאטרסטוק
דעה

החמצה: למה ישראל לא מובילה בשוק תחליפי הבשר מצמחים

זו לא טעות שדווקא בתחום ייצור תחליפי הבשר על בסיס צמחי בטכנולוגיות המוכרות, שבו פועלות רוב החברות בעולם שמוצריהן כבר נמכרים לצרכן, הנוכחות הישראלית בעולם נמוכה באופן משמעותי

פרופ' שלומית זוטא 27.05.2021
סטייק מודפס של רידיפיין מיט מטוגן במחבת / צילום: רידיפיין מיט

החברה הישראלית שמדפיסה "סטייקים" גייסה 29 מיליון דולר: מקימה מפעל ומתקרבת להשקת מוצר

רידיפיין מיט גייסה את הסכום הגבוה ביותר שגייסה אי פעם חברת תחליפי בשר בסבב A • החברה מפתחת מוצרי דמוי בשר, המיוצרים במדפסת תלת ממד • מייסד החברה: "זה תחליף הבשר הכי טוב שיוצר אי פעם. ב-2030 נהיה חברת הבשר הגדולה בעולם"

שני אשכנזי 16.02.2021

   12   

   נמצאו 31 כתבות   |   עמוד 2 מתוך 2